Şimdi Ara

Peugeot Rcz Türkiyede satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
28.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu haberi annemden aldım.Kendisi Efe otomotivde çalışıyor.Araçlar bugün gelmiş.Şuan 2 adet bir siyah bir beyaz gelmiş.Fiyatları ise 70.00tl.Daha fazla detaya girmedi.Bende haftasonu uğrıyıp aracın detaylı resimlerini çekip,fiyat listesi,broşürünü almayı düşünüyorum.

• Maşallah çok güzel araç, Audi TT den daha güzel ama onun eline su dökemez tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Maşallah çok güzel araç, Audi TT den daha güzel ama onun eline su dökemez tabi

Araç görünüş olarak çok güzel,tasarımını çok beğendim..Fiyat olarakta daha uygun.Audi Tt'den daha ucuz ve uygun bir alternatif.
  • Arabaya bayıldım ya :)
  • güzel araç çok satar
  • 200hp lğnden almak lazım 1 adet
  • Bu fiyatla bu araç çok satar.308 CC ile aynı fiyat hemen hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peugeot sonunda kopya tasarım yapmayı bırakmış ve gayet şık bir araç olmuş
  • Helal olsun Peugeot tasarımcılarına ve aynı zamanda da yönetim kuruluna bu kdr cesur ve riskli bir tasarımı piyasaya sundurdukları için
    imkanım olsa Scirocco yerine direk tercih edebilirim inanılmaz dikkat çekici
  • Sonunda geldi demek,tasarımı harika.Fiyatları nasıl olacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Sonunda geldi demek,tasarımı harika.Fiyatları nasıl olacak acaba?

mesajda 70,000 TL olarak değinilmiş, ancak bu paraya aracın motoru ne olacak orası belirtilmemiş?
  • Yeter ya bu pug bu direksiyon tasarımından ne zaman vazcayacak. Arkadaşım o direksiyon bu arabaya konur mu Allah aşkına.
  • Enfes bir alet.
  • Direksiyon evet her araçta aynı olması can sıkıcı.Bazı markalar her modele aynı direksiyon koyuyor nedense.
    Fiyat olarak Annem beklediklerinden daha ucuza geldiğini söyledi.70.000tllik gelen modeller büyük ihtimal baz modeldir.Veya birkaç opsiyon eklenmiş modeldir.Ben haftasonuna kadar gidip inceliyip detaylı bilgilendirme yapmayı düşünüyorum.
  • igrenç bir alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Direksiyon evet her araçta aynı olması can sıkıcı.Bazı markalar her modele aynı direksiyon koyuyor nedense.
    Fiyat olarak Annem beklediklerinden daha ucuza geldiğini söyledi.70.000tllik gelen modeller büyük ihtimal baz modeldir.Veya birkaç opsiyon eklenmiş modeldir.Ben haftasonuna kadar gidip inceliyip detaylı bilgilendirme yapmayı düşünüyorum.

aynen katılıyorum peugeot şu direksiyonlarını bi değiştirmedi gitti
  • ben değiştirdim
  • bence tasarımı o kdar abartılcak kadar guzel degıl
  • araç fena değil ancak 70 bin tl çok abartılı bir rakam.55 bin dolayı olsa kabul edilebilirdi.sonuçta bu araç compact sınıf coupe.dış görünüşe aldanmamak lazım.opel astra cabrio nun 57 bin tl den başladığını düşünürsek bu fiyatın yüksek kaçtığını görürüz.eski kasa 240 hp lik astra opc bile 75 bin tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • Çok hoş duruyor..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.