Şimdiye kadar ilk önce ikco samand almayı düsünürken vazgectim sonra bazı araçlara daha baktım ama fiyatları uygun oldugunu gördügüm adventure'ye aklım takıldı.Yazında binme fırsatım olmadı ama bir tanıdıkta vardı aracı begendim.Sizce alınırmı ? Maksimum bütçe 22 civarı ne dersiniz ?
Up
1.6 hdi motorlusunu bulursan çok süper olur yakıt + vergi açısından ...
valla kardeş araba almadan önce danışma amaçlı peugeot bölümüne yazdım nasıldır kulanıcıları memnun mudur diye iki hafta geçti tek bir cevap gelmediBen de gittim kangoo aldımKullanıcısı yok anlayacağın
valla kardeş araba almadan önce danışma amaçlı peugeot bölümüne yazdım nasıldır kulanıcıları memnun mudur diye iki hafta geçti tek bir cevap gelmediBen de gittim kangoo aldımKullanıcısı yok anlayacağın
Hayırlı olsun öncelikle.Kaç model,km,renk-donanım ne ve kaça aldın?Amma sordum dimi ...
Partner'in yerden biraz daha yükseltilmiş;15" Cms jant takılmış;far ve stoplarda koruma telleri olan özel seri bir aracıdır.Aracın kronik bir sorunu yoktur.1.6 ve 2.0 Hdi 90 hp'lik 2 motor çeşidi var.nangi motoru alırsanız alın memnun kalacagınız bir araçtır.