Bildirim
PEUGEOT KAPORTA SAĞLAMLIĞI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu önyargılar hala var mı ya?
''Peugeot'yla VW çarpıştı, Peugeot dağıldı, VW'da hiçbir şey yok.''
''Peugeot'nun kaportası teneke elimde yamulttum.''
''Audi'nin kapıları Peugeot'dan ağır bak, sağlam araba belli oluyor.''
Artık tüm markalar belirli standartlarda üretim yaparlar.
Güvenlikle ilgili merak ettiğiniz hususlarda Euro NCap testlerine bakabilirsiniz. -
Sağlamlıktan kasıt nedir? Kazadan sizi koruyacak olan şey kaporta değil; çelik barlar, hava yastıkları, şasi kalitesi gibi pasif güvenlik tedbirleridir.
Bunu anlamanın yegane yolu ise Çarpışma testleridir. Kaporta sacının ince ya da kalın olması kazadaki durumunuzu etkilemez.
Bunu anladıysak, boyası Honda gibi ince ve dayanıksız değildir, BMW vb gibi de aşırı sert vernikli değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaya güvenliği diye birşey var isteseler kaportayı eski amerikanlar gibi kaya gibi yaparlar öyle çok kalın sac atmalarınada gerek yok içten profille desteklersin olur biter. Yani maliyetten kaçış falan yok bilakis tam tersi kolaylıkla esnesin kırılsınki olurda günün birinde yayaya ufacık çarptığında aracın dış kaportası dağılsın fakat yayada kırıklarla atlatabilsin hemen ölmesin senin başın daha ağır belalara girmesin diye öyle tasarlanıyor. aklına 80'le vurunca nasıl ölmeyecekmiş o yaya diye bir düşünce gelebilir adamlarda herşey kuralına göre işlediği için sokak aralarında 20-30km yi geçmiyorlar mühendisleride bu senaryoya göre tasarlıyor araçlarını. öyle bizim gibi sokak arasında dipgaz yok onlarda. Otobanda çarparsanda o yayanın hatası.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanyadan kesin dönüş yapmış 65 yaş üstü amcayı koluna tak ve pug bayisine götür sana en net cevabı verecektir burada yıpratma kendini . -
İsteseler arabayı çok sağlam yaparlar ama çarpışma kuvvetinin absorbe edilmesi gerekir ncap veya ııhs testlerine bakın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokta.
Pegeout ile range rover kopartadan tokuşsun ikiside zarar görur.
Butun araclarda bu boyle.. çarpışan markalar degil, Sac plakaları.... Sac dediğimiz madde ise zorlamayla zarar gören birşey.
vw nin kaporta saciyla pejonun citroenin renonun sacini karsilastiramazsiniz, ve den sonra digerleri samanli kagit gibi duruyor.
Artık kaporta kalınlığı ve sertliği istenen bir durum değildir. Çünkü O kadar sert demirin içerisinde sıkışma ihtimalınız çok yüksek kaza anında
ya da yayaya vurduğunuz zaman o sert kaporta çok tehlikelidir. Ve daha bir sürü şey...
Çevremdeki yaşı büyük abilerime bir türlü megane'nın güvensiz bir araba olmadığını anlatamadım bu yüzden. -
kaporta dış aksam mesele şasilerin sağlam olması günümüzde her araç sağlam üretiliyor.. ancak kaportası en sağlam aracıda aynı hızda bi duvara vur en kötü dediğinide sonuçta 2 side ya boyanır ya değişir birine bişey olmaz gibi bişey yok.. banada aracımın kaportası daha ince gibi geliyor(1-2 milim taş çatlasa) aracım citroen ama adamlar bunu yakıttan tasarruf için yapmışlar ki çoğu aracın çamurlukları artık plastik kullan at cinsinden... sebebi darbeyi emmesi araçta sıkışmaması ve hafiflik... -
İyi hoş diyosunuz da mesela yoldan geçen Peugeot RCZ'yi arkadaşlarınıza gösterdiğiniz zaman insanlar neden sonuçta bu bir peugeot deyip arabayı kötülüyolar.Sonuçta araba hem görsel olarak hem konsolu olsun çoğu arabadan üstün.Bunun sebebi nedir? -
Bugün elimi kaputa koyup yaslanayım dedim. Kaput yırtıldı elim motor kapağına çarptı.
Ben pek beğenmedim açıkçası.
Eskiden kartondu ama Artık mukavva'ya geçtiler eskisi kadar çabuk yırtılmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X