Şimdi Ara

Peugeot'dan Aldığımız Sıfır Aracın Arıza Rekoru Hikayesi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
17.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun. Ben peugeot' u hem fransız olduğu için hemde eskiden adı çıkmış diye sevmezdim ama bu okuduklarımdan sonra sevmememe bir neden daha eklendi
  • Şans işi bence araba tamamen Renault megane 3 kullandım 1.5 yıl oldukça memnun sattım.

Polo gti aldım 4000km'de sandık motor gelicek dediler.Sattım uğraşmadım arabayla.

Herkesin sorunlu dediği opel'i babam senelerce kullandı bir kere bile başına hiç bir opeli arıza açmadı.Bende hala astra j var 6-7 aylık araç daha çok şükür bir problemi yok.

Sıfır Honda jazz aldım aracı satarken jantların dışının soyulduğunu gördüm.Daha araç 3 aylıkken ön iki kapısının kol dayama kısımları kırılıp içeri çökmüştü.Sağ dikiz aynasının sinyal lambası içine su kaçmıştı hemde aynayı bir kere bile herhangi bir yere vurmamışken.

Birde bu araç 2009 modelken 2009 senedesinde araç daha 20.000km'le bile olmadan olmuştu gözüm gibi baktığım arabada hemde kazası belası olmayan araçda.

Çok yakın bir arkadaşım lancer aldı 1500km'de balata bitti hemde kullanıcı hatası diye arkadaşıma yıktılar ücretini.Tanımasam arkadaşımı yanlış kullandı bitirdi derim.

Peugeot kullanıp çok memnun olanlarda var Vw veya Mercedes kullanıp lanet edenlerde.

Vw veya mercedes veya başka bir marka kullanıp memnun olanlarda var.

Evet bence artık iyi kötü her markanın her modeli alınabilir çünkü üreticiler artık birbirleriyle çok daha fazla mücadele etmek zorundalar onun için müşteri memnuniyeti önemli.

O yüzden forumlarda vs bu tarz yazılanlara çok itibar etmiyorum sonuçta bireysel şikayetler bunlar.

Açıkcası benim hiç bir marka veya modele karşı ön yargım yok evet bazı modellerin kronik sorunları olabilir fakat bunu markaya yıkmak veya tüm modellere yaymak bana çok saçma geliyor.

• Pejo sevmem,tavsiye de etmem,407 sadece tasarım olarak sevsem de almam..

Bana göre 206 rağbet görmese batacak bir firmaydı..
  • [sm=s18.gif sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Şubat 2012; 16:30:27 >
  • ömerf arkadaşıma en içten duygularımla katılıyorum ben de peugeot için önceden önyargılıyıdım tamam bazı modellerinde kronik arızası olabilir ben 308 i tercih ettim 3 aydır kullanıyorum gayettte memnunum ama bilemem tabiki ileride arıza verebilir her araç arıza veriyor önceki aracım corsada kronik direksiyon problemi oldu ufak tefek zamanla olabilecek birkaç arızada oldu üstelik ben aracı bozuk zeminlerde dikkatli kullanmama rağmen. marka kötülememinin anlamı yok ona bakarsanız bende yeni astra ya 5 6 bin fazla para verip almam güzel araba ama o farka deymez.
  • İmzamdaki araçlardan 206 yı 7 sene kullandım hiçbir problem yaşamadım. 207 de 2tronic vites haricinde hiçbir problem yaşamadım. 308 de ise 12000 de debriyaj balatası değişti. Frene basıldığında oluşan titreme nedeni ile ön fren diskleri garantiden değişti.
    Her marka araçta bu tür problemler olmaktadır. Bana göre araç alırken servis kalitesinide gözönünde tutmalıyız. Nasıl ki Dell marka bilgisayarlar çok kaliteli olmamasına rağmen servis kalitesi nedeni ile tercih edilmekte ise bizde araç alırken servis kalitelerine bakmalıyız. Peugeot servisi 12000 de debriyaj balatası değişimi ile ilgili kullanıcı hatası demişti. Fakat benim aracım Auto6R idi, benim vitese hiç bir müdahale imkanım yoktu. 110km/saat üzerindeki hızlarda frene basıldığında diresksiyonda titreme oluyordu. Bu sorun bütün 308 lerde vardı. Peugeot nun bütün araçları çağırıp diskleri değişmesi gerekirdi. Fakat onlar bu şikayet ile servise gelenler çok ısrarcı olmazsa bunları değişmediler, diskleri taşladılar yada hiçbirşey yapmadan araçları geri gönderdiler.

• Makinedir,sorunu olur;ama satanın kafası sorunlu oldu mu marka ne olursa olsun çekilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun
  • hiç sevmem zaten pejoları ya arabaların tipleri çok güzel dogru ama al işte sıfır araba alcak olsak yine pejo bakmicaz alanları görüyoruz böyle işte. çok geçmiş olsun kardeş

bu arada peugeot alınır mı allah aşkına diye bi konu vardı geçenlerde orda speed_ylc nickli bi arkadaşımız vardı, inşallah bu konuya Fransız kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 7 Şubat 2012; 17:31:54 >
  • adac sorunsuzluk sıralaması

Peugeot'dan Aldığımız Sıfır Aracın Arıza Rekoru Hikayesi.
  • Pejomu..

Benden uzak olsun..
  • Şu pejocular nerede? Adam bide belgelerle gelmiş, hadi bunada yalan diyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

RENAULT UN araçları çogu markanın araçlarından daha saglamdır frnasız diyip genelleme yapmak olmaz.

size katılıyorum şirketimize 2006 yılında megane II sportway dizel araç almıştık onun akabindede toyota corolla 1.4 d-4d dizel araç almıştık sonra toyota yı satıp 2011 model toyota dizel aldık 2 toyotoda yolda bırakmıştı ama renaultda daha tık yok benim gözümde tabuları yıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

2011 ağustos ayında sıfır alınmış olan yeni peugeot 308 1.6hdi active araç daha ilk km'lerde arızalara başladı arızalar sırasıyla frende direksiyon titremesi sonucu salıncak burçları değişimi hemen ardından direksiyonda sesle birlikte vuruntu ve sağa sola çekme nedeniyle üç kez direksiyon kolonu değişimi son olarakta direksiyon kutusu değişimi ve bütün bunların araç sıfır alındıktan sonra 3 ay içinde gerçekleşmesi ne peugeot genel merkezi nede servisi aracına hiçbir zaman sahip çıkmamıştır hem sattıkları araç berbat hemde satış sonrası hizmetleri berbat olan bir firma çözüm yolu olarak müşteriye sadece mahkemeye verme yolunu gösteriyorlar ve her türlü terbiyesizliği her arıza başına müşteriye sus payı olarak hediye vermek gibi alçalmaları sergiliyorlar biz bu aracı ikinci elde elden satmaya utandık ve zararla galeriye verdik ama peugeot bu aracı sıfır olarak satmaya hiç utanmadı ve aracın problemi tamamen hiçbir zaman çözülemedi müşteri bu katlanılamaz aracı yıllarca kullanıp mahkemelerde sürünmek zorunda değildir forumun ve toplumun büyük kesimini kapsayan peugeot önermeyen bu marka hakkında kötü düşünen insanlar bu markayı çekemediklerinden değil zamanında canları çok yandığından ve yananları gördüklerinden böyle tutum sergiliyorlar biz yandık başkaları yanmasın diye bu forum aracılığı ile bu markayı almayı düşünenleri uyarıyorum peugeot adeta müşterilerini parasıyla rezil edip soygun yapmaktadır forumda peugeot bünyesi altında çalışan bazı fanatikler var bunlara sakın ola kulak asmayalım peugeot hakkında olumsuzluk bildirenleri bu kişiler hemen yalancılıkla suçluyorlar yorumu sizlere bırakıyorum buyrun bunlarda aracın belgeleri:

saygılar...

Bunlara dava acmayip parani faiziyle geri almamakla en buyuk hatayi sen yapiyorsun dostum!!!

• iş işten geçmiş arkadaşım hiç birsey alamaz almış satmış sattığı insana yazık değil mi o aracı geri vermemiş üstüne
  • Geçmiş olsun..

Fransız araçlarının, elektronik aksam, alt takım ve araçta kullanılan malzeme konusunda kalitesiz, dayanıksız olduğunu düşünüyorum.
  • adamlar kendileri sorunlu araçlarımı sorunsuz olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

iş işten geçmiş arkadaşım hiç birsey alamaz almış satmış sattığı insana yazık değil mi o aracı geri vermemiş üstüne

arkadaşım yazmayayım dedim yine dayanamadım sen ne yüzsüz terbiyesiz bir insansın beni yalancılıkla suçladın bende ispatlarıyla konu açtım utanmadan burayada gelmiş saçma sapan atıp tutuyorsun fanatiklik için peugeot'dan iyi ücret aldığın kesin bunu ispatlamana gerek yok artık mahkemeye vermemişmişim bu aracı saklayıpta yıllarca mahkemelerde uğraşmak kolay bir işmiş gibi geliyor sana arabanın tekrar aynı arızayı verme süresi haftada 1 veya en çok 2 kez kısa mesafe şehir içi kullanıldığı halde 1,5 haftaydı serviside apayrı bir sorundu ne kadar aşağılık üçkağıtçı insan varsa o serviste toplanmıştı yaptıklarını buraya yazsam roman olur iş mahkemede çözülmeden servisten birkaç kişiyi vururdum senin gibilerede örnek olurdu bunu istiyordun galiba

saygılar...

Kusura bakma ama Şikâyet etmek zorundayım kimseye kimse hakaret edemez burada, yani siz beni nereden tanıyorsunuz ki terbiyesizlikle suçluyorsun, kimse senin fikrinde olamaz gidip insanları kazıklamak denir senin yaptığına konuşturma hani sorunlu araç diye sattım diyorsun, onun hakkını nerede ödeyeceksin düşün derim karşındaki alan kişi cok mu parası var sizin gibiler yüzünden alamıyoruz ikinci el araç, kanıttın o ise niye aracı geri veremedin yani kusura bakmada sen sıfır aldığın yerden güzelce kazıklanmışın demeyim demeyim diyorum üstünede neler yapmışlar daha 308 peşinde önce o aracı satanlara git hesap sor forumda diyorsun ne işe yarıyor ? Biz mi sana yeni araç vereceğiz hakkını arama arama sonra olan olmuş satmış milleti kazıklamısın (afedersin) galeriye verdin bir de o kazıkladı ne güzel dünyamışhttp://forum.donanimhaber.com/m_11130624/mpage_162/key_308%2Cadac/tm.htm

308 Sayfasına yazdığın yazıları okudum bir kere daha oku sonra bir daha yaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 7 Şubat 2012; 23:14:10 >

•  Peugeot'dan Aldığımız Sıfır Aracın Arıza Rekoru Hikayesi.

C SINIFI SORUNSUZLUK OLARAK ADLANDIRAN ALMANYA ADAC VERİLERİ BAK BAK YAN NİYE BÖYLE CIKMIŞ DİYE

• pejo yetkili servisler gerçekten çok kötü. bende birkaçkez muhatap oldum bir daha servise gitmedim. sattıkları arabanın arkasında durmamalarıda gerçekten ayıp.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.