Şimdi Ara

Peugeot boxer 3.5 ton yuk icin tavsiye verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2016 Peugeot boxer kasali arac almayi dusunuyorum arac yuk tasima konusunda nasildir bir siralama yaparsak kacinci siraya koyabiliriz sprinter den sonra gelirmi veya ducato ile arasinda cok fark varmidir ozellik olarak sorun degil 2tondan fazla yuk yukleyecegim makaslari falan hangisi iyidir. Iyi aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaydurukan -- 13 Mart 2016; 0:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• renault master kapalı kasa derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

renault master kapalı kasa derim ben.

Master kapali kasa aracim var aslinda cokta memnunum ama yukleyecegim yukler icin acik kasa almam lazim masterin acik kasalarinida cok begeniyorum ama arada bariz fiyat farki oldugu icin boxera biraz oncelik verdim cok fark varmidir peugeot transporter arac isini kivirabilmismidir

• dci motor kullanıyorlarsa alınır az yakar çok kaçar tabiri caizse
    2.3-2.5 motorlara bakın 2.8 litreler az yakmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

dci motor kullanıyorlarsa alınır az yakar çok kaçar tabiri caizse
    2.3-2.5 motorlara bakın 2.8 litreler az yakmaz gibime geliyor.

Yakmasi sorun degil hocam benim icin onemli olan tasidigi yuk agir gelir araci zorlarmi ford transit var 120binde motor yakti hala basima dert acar turbosuydu vs aracin sarj dinamosu bozuldu 105binde

• iveco daily tavsiye ederim. motoru çok sağlam.. debriyajı biraz narin. yüklüyken yarım debriyaj yapmazsanız sorun olmaz. ama 3,5 ton kapasiteli iveco dailye 5 ton yüklerdik. banamısın demezdi..

kullandığım bu tarz dı. ama siz kapalı kasasını alıp kullanabilirsiniz. tek bişi var yalnız. arkası çift teker 3,5 ton kapasiteli olanlardan alırsanız daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 13 Mart 2016; 2:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

iveco daily tavsiye ederim. motoru çok sağlam.. debriyajı biraz narin. yüklüyken yarım debriyaj yapmazsanız sorun olmaz. ama 3,5 ton kapasiteli iveco dailye 5 ton yüklerdik. banamısın demezdi..

kullandığım bu tarz dı. ama siz kapalı kasasını alıp kullanabilirsiniz. tek bişi var yalnız. arkası çift teker 3,5 ton kapasiteli olanlardan alırsanız daha iyi olur..

Ivecoyu bende begeniyorum aslinda bende cift kabinlisini almak istiyorum 7 kisilik kasayida cadirla kapaticam aslinda cift teker daha iyi olur sagolun iveconun fiyat tekliflerinide inceliyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim.
  • Iveco daily derim kesinlikle onden cekisli boxer dir ducatodur masterdir dusunmeyin yuklu iken isiklarda kalkerken bile patinaja dusuyor hatta rampada yagmurda kaliyor arac

Iveco cok saglam aractir fakat bos iken suspansiyonu biraz serttir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.