Şimdi Ara

Passat 1.4 tsi comfortline düşünüyorum..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
23.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Passat 1.4 Tsi comfortline almayı düşünüyorum. Özellikle arabadaki dvd player çok hoşuma gitti :D Bu arabayı nasıl bilirsiniz? (herhangi bir sorunu varmı?)



  • Ben 2009 un mayıs ayında passat 1.4 tsi comfortline aldım.Almadan önce fsi ve tsi hakkında biraz araştırma yapmıştım ve tsi motorların küçük hacimde maksimum performans verdiklerini öğrendim.Yine alamadan önce bu motor nasıl bu kasayı kaldırır die endişelendiğim olmadı deil.ama dedim ki sonucunda passat ve konfor bakımından çok ii dir performans o kadar da ii olmasına gerek yok dedim.arabayı alıp ilk kullandığımda dikkatimi çeken ilk şey arabanın son derece sesiz olması.oleki ilk zamanlarda arabayı çalıştırdığımda çalışıp çalışmadımı die gaza bastığım bile oluyordu:)).aynı şekilde arkdaşlarımın da yorumu gerçekten çok sesiz olduğuydu.ama ilk 6 aydan sonra arka taraftan tiz bir ses duymaya başladım.servise götürdüğümde benzin pompasından kaynaklandığını söylediler ve değiştirdiler.ama o ses hep kaldı.dier passatlarda o ses var ki orda sıfır bi passat kullandım onda da aynı ses vardı.servisteyken aynı arabanın dsgli gelmişti beraber onun arabasına da baktık.ondan aynı ses vardı ama bana dediki ben bu sesi farketmedim.belki kişiden kişiye değişir.yeni passatlarda böle bi ses varmı bilmiyorum.Yoksa eger yoksa süper bi sessizlik sizi bekliyor derim:)

    performansına diebileceğim bişey yok.İlk kullandığmda gerçekten çok şaşırdım.araba çok seri.çok ii hızlanıyor.ve yüksek devir ve hızlarada yol tutuşu başarılı.hatta belki size ters gelecek bişey daha anlatım.arakdaşta a3 1,6 var.dedim bi kullanığım.herkes a3 a3 dio:)) kullandığımda inanın çok şaşırdım çünkü serilik bakımından passattın daha ii olduğunu farkettim.hatta başka bir arkadaşım hem a31.6 kullandı hemde benim arabayı kullandı.senin arabanın performansı daha ii dedi.

    güvenlik açısından değerlendirdiğimde yol tutuşu başarılı virajlarda savurmuyor.ama sanki bana feren mesafesi biraz kısa gibi geliyor.gerçi aynı arabadan bi tanıdığımda var.o fren mesafesinin ii olduğunu söylemişti.

    konfor bakımından değerlendirecek olursam son derece konforlu ve hatta bazen yol bitmesin diyorum:)özellikle uzun yolda çok ii.hız sabitlicisi kulandığınızda arabada bağdaş bile kurabilirsini:)))

    şehir içi kullanımında kasa biraz büyük olduğu için özellikle dar sokaklarda biraz dikkat etmeniz gerekiyor ama zamanlada alışıyorsunuz.park sensörü olduğu için rahat park edebiliyorsunuz o konuda bi sıkıntı yok. özellilke rampalrada araba kaymasın die auto hold var.aktif hala getirdiğiniz araba kesinlike kaymıyor ve sadece depraja basıp gaz verip kalkıyorsunuz frene basmanıza gerek kalmıyor.bazen bbu şeklide arkadaşlarala hava attığım oluyor:))

    İç donanıma değinmek gerekirse çok başarılı her şeyi düşünmüşler.içi çok geniş.hem sürücü hem önde oturanlar hemde arakada oturanlar için gayet konforlu.yeterli bir müzik sistemi var ki ben sürekli müzik dinleyen birisiyim.bagaj kapasitesi çok geniş.hatta içinde bile uyuyabilirsiniz.))

    yakıt tüketimi açısında baktığımda kişinin kullanma şekline göre değişir die düşünüyorum ve bu konuda yorum yapmak istemiyorum.fakat genel olarak yakıt tüketimi ii diebilrim.

    Yeni passatların genel olarak geliştirmişler.bu da artı bi değer.ama yeni passatların dış görünümü açıkçası çok hoşuma gitmiyor.jettaya,polaya çok ii gitmiş ama bana göre yeni passatın dış görünümü biraz basit kaçmış.yeni passatlarda renk olarak beyaz renk derim.bana göre en çok yakışan renk o.

    Son bir yorum daha yapmak isterim.opel insignialarda açıkçası çok hoşuma gidiyor.ama hiç kullanmadım.İnsignialarıda araştırın derim.tabi bu benim kendi düşüncem.çünkü insigniaları gördükten sonra acaba insignia mı olsaydı die düşündüğüm oldu.insignia biraz daha spor duruyor.
    bu dediğim yanlış anlaşılmasın passattan kesinlike memnunum.alternatif açısıdan diyorum.

    Bir ricam olacak ben bi türlü konu açamadım.nasıl açıldığını analtırsan sevinirim.




  • Passat tsı dsg comfortline kullanıyorum 2011 her acıdan tatmin edeceğini düşünüyorum. Bu siniftaki her arabayı her acıdan araştırdım arada çok ciddi bir fark var. Bu benim ilk Alman arabam. Sadece sunu söyleyim çok farklı çok sağlam bir makinanın üzerinde hissediyorsunuz kendinizi. Kararınız ne olur bilmem ama Opel ve honda dan uzak durun. Bu siniftaki diğer arabalar motor ve sanzuman acısından teknoloji fakiri. Bu sınıfta mondeodan da uzak durum derim. Açıkcası BMW 3.20 d alamiyossniz başka alternatf yok.
  • tunarda hocam;

    bende 2009 u var.motor sesinden bağımsız arkada benzin pompa motorundan ses geliyor.ve özellike araba rolantide çalışırken bu ses bariz belli oluyor.O zaman başka passatlarada bakmıştım aynı ses onlarda da vardı.Yeni passatlarda böle bir ses var mı.
  • Su an aracım 2000 km de henüz herhangi bir ses gelmedi. Uzun donemde de umarım gelmez. Yeni kasalarda bı problemin üzerine gitmiş olabilirler.
  • hımmm tamam o zaman 2000km olmuş.Bundan sonrada ses gelmez bencede.Çünkü gerçekten çok sessiz bi araba.Tekrar hayırlı olsun.Arabayı değiştirmeyi düşünürsem yine passat olur büyük bi ihtimalle.Alırsamda dsg li alırım.Çünkü manuel istanbul için biraz yorucu olmaya başladı.Gönlüm cc den yana.Gerçi biraz pahalı.anahtar teslim 160 bg liği sanırım 82.000tl.Senin araba şehiriçi-şehir dışı nekadar yakıo.
  • Henüz sehir dısına çıkmadım sehir ici dikkatli kullanım sonucu 7.6 ya düşürdüm. Bu söylediğim en genel ortalama
  • tunarda ;

    Kararınız ne olur bilmem ama Opel ve honda dan uzak durun. Bu siniftaki diğer arabalar motor ve sanzuman acısından teknoloji fakiri. Bu sınıfta mondeodan da uzak durum derim. Açıkcası BMW 3.20 d alamiyossniz başka alternatf yok demişsin.

    ben insigniayı dış görünüş olarak beğeniyorum.en düşük modeli bile 160bg.performans olarak çekici geliyor.sizin kadar çok araştırmadım.hiç kullanmadım.siz şanzıman ve motor hakkında yorum yapmışsınız.insingnia yi incelediniz mi.hiç kullanma olanağı buldunuz mu.
  • İnsignia turbo 1.6 düz vitesi de 2.0 160 hp dizel otomatigi de kullandım. Passat almadan önce ciddi düşünmüştüm. 1.6 için çok etkileyici bir performans görmedim. Bunun yanında sehir ici tüketim 13 lt nin altına düşmüyor. Kullanan tanıdıklarım da var. Arka koltuk ergonomisi rezalet. Kafanız tavana çarpıyor. Dizel otomatik için sanzuman pek başarılı değil ve yakıt tüketimi 9 litre civarında. Motor teknolojileri ve sanzuman gunün şartlarına uygun değil.
  • Çok saol.bu yoruma sevindim.artık aklım insignia da kalmıcak:))
  • Mantığının değil kalbinin sesini dinle Alfa 159 al.
  • Açıkçası alfa hiç kullanmadım fiyatı ne kadarda bilmiorum.ama satmaya kalktığında 2.el piyasası çok az die biliorm.
  • Yeni konu açmak için


    Konularun olduğu yerde sol üst köşedeki YENİ MESAJ kutusuna tıklatın.Oto ile ilgili olursa aşağıdan linkten işte.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_287/tt.htm





    quote:

    Orijinalden alıntı: the-music


    Açıkçası alfa hiç kullanmadım fiyatı ne kadarda bilmiorum.ama satmaya kalktığında 2.el piyasası çok az die biliorm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.