Şimdi Ara

PEUGEOT 508 HAKKINDA ACİL CEVAP BEKLEYEN SORULAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aşağıdaki mesajı 508 forumunda da yazdım ancak bir cevap alamadım. O yüzden ayrı bir konu olarak açmaya karar verdim. Sizlerden acil cevap bekliyorum


    Herkese selamlar.. Uzun arayışlar sonucunda 1.6 dizel otomatik maceramızı peugeot 508 allure dizel ile sonlandırmaya karar verdik. Bu süre içerisinde diğer güçlü adaylar passat ve s60 oldu. Ancak fiyat/performans gözönüne alındığında bu araçta karar kıldık.

    Yalnız, buradaki mesajları okuyunca aşağıda yazdığım hususlarda kafamda soru işaretleri oluştu ve açıkçası tekrar kararsızlığa düştüm. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son olarak da 20000 kmi geçen arkadaşların araç hakkındaki yorumlarını alabilirmiyim? Herkese şimdiden teşekkürler

    SORULAR

    1) Auto 6R ile sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş. Bu konuda son durum nedir? Volan ve diğer parçalar bozulması durumunda garanti kapsamında değiştirilebiliyor mu?

    2) Yokuşlarda balatalardan gelen koku ve aşınma problemi tam olarak nedir? Normal bir problem mi yoksa 508'in kronik sorunlarından mı?

    3) Sanırım yağmurlu havalarda bagaja su alma sıkıntısı varmış. Gerçi servislerde yapılan bir uygulamayla %70 %80 lere kadar azaldığını söyleyen arkadaşlar olmuş. Bu uygulamanın ücreti nedir? Ankara'da yaptırabilitmiyim? Gerçekten bu uygulamadan sonra sıkıntı çözülüyor mu?

    4) Ambiyans aydınlatması (iç aydınlatma) Mart sonrası üretilen araçlarda yok mu? Eğer yoksa gerçekten d sınıfı bir araç bence büyük bir eksik. Çünkü araca müthiş görsellik kattığını düşünüyorum

    5) Kullandığım test aracında 110km/s hızdan sonra sol ön camdan bariz bir rüzgar sesi geldiğini farkettim. Gerçi bu yol sesi de olabilir tam olarak ayıramadım. Ancak internette bu sıkıntıyı araştırdığımda kimsenin benzer bir şikayeti olduğunu görmedim. Acaba sıkıntı benimn kullandığım araçtamıydı yoksa bu gelen ses normalmidir? Ben mi çok şey bekliyorum :)

    6) Navigasyon performansı haritalar Türkiye için yeterlimidir?

    7) Dvd oynatma opsiyonu allure donanımında varmıdır? Yani ekrandan film izleme şansı var mı acaba? (USB deki filmler de olabilir)

    8) Bej deri döşeme alan arkadaşlar kirlenme konusunda ne düşnüyor? Bej döşeme alırsam sonradan pişman olurmuyum?

    9) Start-stop özelliğini konsoldan devre dışı bırakmamız mümkün mü? Çok dur kalk olan yerlerde sıkıntı yaratacağını düşünüyorum

    10) Direksiyon soyulması sıkıntısından bahsedilmiş. Her araçta böyle bir sıkıntı varmıdır?

    11) Bazı araçlar yağmurda içeri su almış sanırım kanallar tıkandığı için. Bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Gerçekten 83000 lira verip alıncak bir araç için çok can sıkıcı bir durum bana göre.

    Cevaplarınız için tekrar teşekkürler







  • Yok mu arkadaşlar yardımcı olabiliecek kimse?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.