Şimdi Ara

Peugeot 508 2020 aracım motor yedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan sonraki süreçlerde aklınızda bulunsun,asla ama asla sanayiden çıkma araba almayın, aldırmayın.

Ben 2.0 TDI Passat B6 ya biniyorum,halen yetkili servise gidiyor araç .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benden önce siz yazmışsınız elinize sağlık

Yetkili servise hiç gitme. Hem zamanına yazık hemde sonuç daha pahalı olur. Bu sıralama ile gidilecekse tamam ama söylüyorum blokta bir çatlak yoksa blok değiştirme. Satarken de uğraşırsın. Ruhsatta EGM yazacak...

• okis kullanıcısına yanıt

Vardı hocam hatta 1 ay önce antifrizle yağ karıştığı için antifrizi komple temizledik yeni antifriz koyduk. Aslında sinyalleri orada vermiş.

Hocam ben şundan korkuyorum, araç hararet verdiği an sağa çektim, soğuyunca su ekleyip 1. servise gittim. Sonra ordan aldım direkt 3 km. ötedeki başka bir 2. özel servise götürdüm onlarda 10 dk. falan çalıştırdılar arabayı. Sonra arabayı alıp eve 10 km. falan getirdim. Şuan evin orada, yarın 10 km falan yetkili servise götüreceğim. Bu süreçte sürdüğüm bu kısa mesafeler bile durumun ilerlemesine sebep olabilir mi? Yarın serviste çalıştıracak bakacak orda da çalışması sorunun ilerlemesine sebep olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godfather113 -- 29 Nisan 2026; 11:17:28 >

Bunun mantığı nedir peki? Su nereye gidiyor, sonra geri geliyor? Malum sıvılar sıkıştırılamadığından bir yere kayması gerekir.

Türkiyedesin hocam garantili olsa ne sanki?

Golf ün sunroof camı çerçeve çatlağı meşhurdur. Benimkide çatladı, gözümün içine baka baka hımm taş gelmiş dediler. İyi niyet ayağına indirimliden bizim sırtımıza bindirdiler.

Türkiyedeyiz alışın. Garnatili 0km araba alıp mağdur olduktan sonra; Hakkını aramak için çekici sırtında reklam giydirip, pankart asanları unutmayın.

Şahsen ben o aracı alacak olsam herhangi bir ustanın yaptığını değil de serviste yapılanı tercih ederim. Vidasına kadar belli olur.

Bir de bu araca soft yazılım yapıp G30 530’u çok rahat geçen biri vardı. O aracın akıbeti ne oldu acaba, bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 29 Nisan 2026; 17:23:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Godfather113 kullanıcısına yanıt

Kısa süreli birşey olmaz olan olmuş zaten. Lakin şöyle bir durum var bujileri söktüler mi kararma varmı?

servis zaten rektifiyeye gideceğini zannetmiyorum sandık makine fiyatı verirler,

Hararet göstergesi en sona geldiğinde yani 120-130 derecelere kadar çıktığında arabayı sürdüysen ekstra zarar verebilir ama soğumasını bekleyip normal sıcaklığa düştükten sonra kullandıysan birşey olmamıştır.

1.6 THP motor gördüğünüz an kaçın kısaca.

Geçmiş olsun.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • zotacing kullanıcısına yanıt

O zaman bu psanın hiçbir şeyi alınmaz,

1.5hdi eksantrik zinciri kopması, adblue problemleri

1.2 trigerin motoru yakması

1.2hibrit yangın çıkarması

Elektirikli yokuş yukarı çıkamama, tahrik hataları

1.6 sı da senin dediğine göre sıkıntılı

1.5HDI alınır, eksantrik zinciri problemi aynı triger gibi değişim istiyor o kadar. Adblue her arabada sorun ya 2018 öncesi HDI alacaksın ya da iptal ettireceksin. HDI motor taş gibi motor.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • zotacing kullanıcısına yanıt

2 sene önce 225 lik olan 2.el 508'lere ben de niyetlenmiştim. hatta alınca yazılım da yaptıracaktım. iyi ki vazgeçmişim. Peugeot 508 2020 aracım motor yedi 

• Bugün yetkiliye götürdüm, kaçak olup olmadığına bakmak için bayağı bi parçayı değişeceklerini sonra bana verip 1000 km kullanmamı ve bir sorun olursa geri götürmemi istediler. Bende kaçak olmadığını motorun suyu çekip şişirdiğini, 1000 km daha kullanırsam zaten motoru yiyeceğimi söyledim. O zaman direkt sandık motora gider dedi bu iş. 438 bin tl sandık motor fiyatı çıkardılar. Ya conta yanık conta değişimiyle kurtarabilirsem diye sorunca conta değişmediklerini direkt sandık motor taktıklarını söyledi. Kayıt yaptırmadan alıp çıktım. İlk başta gittiğim özel servise bıraktım aracı. Açıp gerekli kontrolleri yapıp bakacaklar contayla kurtarabilirsek kurtaracağız yoksa burada da sandığa gidecek zaten. Bunlarda 350-400 bin tl arası fiyat vermişlerdi. Yetkiliye götürmemin hiç bir yararı olmadı anlayacağınız.

@sissil

Peugeot 508 2020 aracım motor yedi

• Sandık motoru sanayide yaptırma sakın sanayide sandık motor diye bi olay yok yan sanayi veya ikinci el motoru saplıyorlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.