Bildirim
Peugeot 508 1.6 bluehdi nasıldır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
++
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corolladan memnun kalmadınız mı ?
Ben şahsen 2019 Corolla dan hiç bir arabaya geçmem. Hele ki 4 yaş düşürmek hiç mantıklı gelmiyor bana.
Ses yalıtımı hariç her şeyinden memnunum. D segmenti araçlar daha yalıtımlı oluyormuş.
2019 corolladan sadece yalıtım için 508 e geçmek pek mantıklı görünmüyor ama yine de siz bilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
keyfe keder bir geçiş olur. -
yalıtım olarak coralladan çok fazla bir farkının olduğunu düşünmüyorum. hatta süspansiyonları sertti güncel coralladan. 2012 model 508 kullandım 4 yıl.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer 2019 corolladan konforsuzsa kesinlikle geçmem. Eğer kış lastiği takmazsam aracımdan bmw konforu alıyorum . Süspansiyonu çok iyi.
bir yakınımda coralla vardı o benim araca bindiği zaman gidişini ve konforunu beğeniyordu. bende corallaya binince konforlu geliyorduquote:
Orijinalden alıntı: SayımOmen
Eğer 2019 corolladan konforsuzsa kesinlikle geçmem. Eğer kış lastiği takmazsam aracımdan bmw konforu alıyorum . Süspansiyonu çok iyi.sen test et öyle karar ver. komşunun tavuğu kaz görünüyor herkese
-
Maceraya gerek yok bence -
2012 model 508 kullanıyorum 2015 makyajlı kaza ve eat 6 şanzımanlı bir araba.
Araba alma döneminde herkes pejo ne yapacan falan der size belkide bir çok kişi demiştir şimdiden. Herkes sorsan araba işinden çok anlıyor onlara corolla, civic, clio de hemen al derler sanki dünyada başka marka araba yok.
Ben size bu aracı tavsiye ederim konforlu bir araç ve D sınıfı. Donanım olarak allure oldukça doludur, active yine bir çok markanın en dolu modelinden doludur,access ise baz model olarak gözükür ama bunlarda Cruise kontrol bile standart.
Kronik olarak emin olun her aracın sorunu olur bu modelde en çok adblue tankı sorunu yaşanıyor. Eğer servis bakımlı araç alırsan sadece işçilik ücreti alarak tankı değiştiriyorlar. Eğer servis bakımlı değilse 5000_7000 gibi bir fiyat veriyorlar.
Araç az yakar ekonomik bir araçtır. Parçası falan çoktur bulunur. Bide araca işi bilmeyen bir usta elleyip kurcaladı ise almayın bu pejo en çok iş bilmeyen ama herşeyi bilen arabanın içine eden ustalar dan zarar görüyor. Büyük şehirlerde yaşıyorsanız belli başlı iyi ustaları var alırsanız onlardan şaşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz kaşınıyorsunuz. 2019model araçtan 4yıl yaşlı, muhtemelen km si çok daha fazla araca yalıtımı iyidir diye geçmek kaşınmaktır. Corollaya profesyonel yalıtım yaptırın. 5 6 bine uçan halıya dönsün.
508 at ise corolla eşşek bile değil katırdır. hayatında hiç pejo kullanmamış insanların pejo mu ööö böö saçmalatmalarına kanmayın. bir 508 kiralayın 1 gün kullanın ne demek istediğimi anlayacaksınız. japon araçlarının yalıtımı kötüdür bu bilinir.
corollayla devam edecekseniz davlumbazların lastiğe bakan yüzüne pütür attırın davlumbazların arkasına(karosere bakan tarafa) epdm ses bariyeri üstüne bondex sünger yapıştırıp davlumbazları yerine takın. lastiklerinizi 67 db ve altı bir model ile değiştirin. kapı ve cam fitillerinizi würth slikon sprey ile haftada bir temizleyin. ileride kapı içlerine benzer ses yalıtım malzemeleri uygulatın ardından tüm tavan altına ve sonra tüm tabana içten ses yalıtım malzemeleri dıştan pütür uygulatın.
bunlarla uğraşmak yerine gidin 508, latitude, mondeo, passat, insignia gibi modellerin nispeten tutulmayan 2.0 dizel motorlarını tercih edin. corolla kullanana ışıklarda pis pis güleceksiniz.
ekleme : bütce elveriyosa 1.6 larda olur.
-
parayı kediye gömsün diyosun yani? 5 sene sonra da bisiklet alır 508'ini güç bela satıp.quote:
Orijinalden alıntı: sonofisiris2
508 at ise corolla eşşek bile değil katırdır. hayatında hiç pejo kullanmamış insanların pejo mu ööö böö saçmalatmalarına kanmayın. bir 508 kiralayın 1 gün kullanın ne demek istediğimi anlayacaksınız. japon araçlarının yalıtımı kötüdür bu bilinir.
corollayla devam edecekseniz davlumbazların lastiğe bakan yüzüne pütür attırın davlumbazların arkasına(karosere bakan tarafa) epdm ses bariyeri üstüne bondex sünger yapıştırıp davlumbazları yerine takın. lastiklerinizi 67 db ve altı bir model ile değiştirin. kapı ve cam fitillerinizi würth slikon sprey ile haftada bir temizleyin. ileride kapı içlerine benzer ses yalıtım malzemeleri uygulatın ardından tüm tavan altına ve sonra tüm tabana içten ses yalıtım malzemeleri dıştan pütür uygulatın.
bunlarla uğraşmak yerine gidin 508, latitude, mondeo, passat, insignia gibi modellerin nispeten tutulmayan 2.0 dizel motorlarını tercih edin. corolla kullanana ışıklarda pis pis güleceksiniz.
ekleme : bütce elveriyosa 1.6 larda olur.
-
Yalıtımı götürüp yaptırın, subigarageda şuan yapılan bir corolla var mesela, d segmente geçince öyle ahım şahım bir fark olmayacak bunu bilin ama yalıtım çok fark yaratır. www.instagram.com
Login • Instagramhttps://www.instagram.com/accounts/login/?next=/subigarageistanbul/%3Figshid%3D1n0h6kpb2xst8
-
Peugeot 508 heleki eat6 şanzımanlı araçlar oldukça tutulup hızlıca satılıyor. Türkiyede vw, toyota, honda dışında da araçlar var.
Hatırlıyorum da bundan en az 10 yıl önce millet seat, skoda ne yapacan git vw al diyordu. Onlara seat, skoda da aynı araba bir çok şeyi ortak deyince de onları satamazsın boşver alma derlerdi. Şimdi millet skoda, seat almak için sıra bekliyor.
Peugeot nun emin olun hiçbir arabası zor satılmaz. Satılmıyor da Önemli olan iyi bakımlı olması
3008 ve 208 dışındaki her pejo sor satılır. şimdi 2008 çıktı, onun da 2. eli iyi olacak gibi. 508 ve 308 satışı ağır araçlar. hele ki 508. öyle eat6 bilmemne soran görmedim ben. 508 alan resmen parasını çöpe atmıştır.quote:
Orijinalden alıntı: fbm333
Peugeot 508 heleki eat6 şanzımanlı araçlar oldukça tutulup hızlıca satılıyor. Türkiyede vw, toyota, honda dışında da araçlar var.
Hatırlıyorum da bundan en az 10 yıl önce millet seat, skoda ne yapacan git vw al diyordu. Onlara seat, skoda da aynı araba bir çok şeyi ortak deyince de onları satamazsın boşver alma derlerdi. Şimdi millet skoda, seat almak için sıra bekliyor.
Peugeot nun emin olun hiçbir arabası zor satılmaz. Satılmıyor da Önemli olan iyi bakımlı olması -
Yalıtım için mis gibi sıfır araba satılmaz
Üstte bi arkadaş paylaşmış yalıtım için güzel bi adres, profesyonel çalışıyor adamlar, instagramdan takip ediyorum ben de.
Yalıtıma gelen araçların %90'ı japon aracı
Ama komple yalıtım sonrası e segment araçlar ayarında bi sessizlik sağlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Haziran 2020; 17:19:57 >
Galerici misin? Böyle bir istatistik tuttunda söylüyorsun yoksa çok peugeot marka araba aldında hep zor mu SATTIN? YOKSA TAHMİN Mİ? ediyorsun.
Benzer içerikler
- ford focus mu toyota corolla mı 2024
- toyota auris yorum
- sök tak ile değişen arasındaki fark
- oto cam çizik giderme
- mazot kokusu nasıl geçer
- seres araba hangi ülkenin
- dünyanın en iyi akü markaları
- fiat egea 2022
- peugeot fiyat listesi 2025
- ford yeni courier
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X