Şimdi Ara

Peugeot 407 Gt LİNE 163 hp nasıl bir araç?Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Arkadaşım için araç bakıyoruz bir haftadır.Konforlu performanslı bir araç arıyor.Bütçe 50 bin.Bu 407 Gt line lar gözüme takıldı çok başarılı bir araç gibi duruyor.Özellikle fiyatları çok iyi.Siz ne dersiniz bu fiyata hem dizel hem otomatik hem konforlu hem de performanslı başka model var mı?Üstelik donanım olarakta çok iyi araçlar;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mazda-akyildiz-dan-peugeot-407-gt-line-dizel-otomatik-171264934/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-baykaralardan-2010-model-407-2.0-hdi-gt-line-otomatik-171597615/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Cars -- 13 Temmuz 2014; 22:21:13 >

• Bence baya kaliteli bir otomobil.Fiyatlarıda çok uygun.
  • Şu Direksiyon beni öldürüyor ya insan yalandan dolandan 2-3 kırmızı iplik geçirir 1 tane tuş koyar

Araç gayet güzel duruyor içi de güzel direksiyon dışında.
  • 163 hp olan motor bu Mondeo'da kullanılan mı acaba?Sağlam sorunsuz bir motor diye biliyorum ama?
  • Bu paraya bu araba süper bence yahu.2010 model hemde.Kesinlikle alınır.
  • Temmuz bandrolü bizden ne yahu ?

Sanki temmuz vergisi ödemeden satışı yapılıyorda aracın hediye ediyorlar...
  • Olaya özellikle f/p açısından bakarsak araca 9,5 veririm.0,5 puanı da direksiyondan kırıyorum.Onun dışında bu paraya bu araç çok çok çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Olaya özellikle f/p açısından bakarsak araca 9,5 veririm.0,5 puanı da direksiyondan kırıyorum.Onun dışında bu paraya bu araç çok çok çok iyi.

İyi denk gelmiş mesaj saati.

İstesem denk getiremezdim öyle.İyi yakalamışsınız .

• Fazla bilen yok sanırım aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Şu Direksiyon beni öldürüyor ya insan yalandan dolandan 2-3 kırmızı iplik geçirir 1 tane tuş koyar

Araç gayet güzel duruyor içi de güzel direksiyon dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.