Şimdi Ara

Peugeot 406 Hakkında Herşey (350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.005
Cevap
45
Favori
754.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koruma37

    406 dan otomatik şanzıman sıkıntısı nedeniyle vazgeçtim manuel düşünmüyorum,Japon araçlarının yalıtımının zayıf olması bi yana genel olarak tasarımlarını sevmiyorum ama en mantıklı olan da Japon almak

    Alıntıları Göster
    Her aracın artısı eksisi var. 406 fiyatına da japon grubunda ne alınabilir, Primera,Accord(96-98 almayın sakın!99 ve üstü bakın,onlarında fiyatları yüksek gelebilir),avensis vs. bunlar var ama hiç biri 406 donanımında değil,bunu da unutmayın. Ha şöyle olabilir,uygun fiyatlı şanzıman arızalı 406 denk gelir,sıfır şanzıman alıp takar binersiniz,temizinin parasına gelir belki ama içiniz rahat olur.




  • geçen hafta 406 2.0 HDİ ST almak için niyetlendim araç daha 192 bin km de . gel gör ki expertize baktırdım. 5-10 bin TL arası motor masrafı çıktı.
  • satilik vogtland 50 mm yay 406 icin .
    1500 tl
  • Arkadaşlar manuel 406 1998 model aracım yavaş yavaş motor rektefiyesi istemeye başladı bu işi en iyi yapan ankarada ve samsunda usta tavsiyesi al. Ak istiyorum birde hazır motoru yenileyecekken performansı için artı biseyler yapabilirmiyiz xu10j4r motor d8 benzinli
  • Topic hızını kaybetmiş, herkes arabasını sattı mı ne:). Belki okuyan hala vardır diye derdimi anlatayım, yılbaşı öncesi 406 station wagon aradım 2 hafta kadar, bir 1997 sedan denk geldi, yaşına göre az kilometreli (240.000), önceki iki sahibi doktor ve sağlık memuru olduğundan iyi bakılmış, motor ağır bakımı 20.000 km önce ve alt takım komple bakımı birkaç hafta önce yapılmış, eski modelde en önemli kriterler olan motor-kasa-alt takımlar açısından çok diri olduğu ve yılbaşı ertesi fiyat ve vergilerin ne olacağını da kestiremediğim için kaçırmayayım deyip satın aldım, birkaç kozmetik eksik dışında hiç sorunu olmayan bir araç ama ben SW istiyorum, bilirsiniz ülkemizde SW zor bulunur ve satarken de zor satılır talep azlığından dolayı. Elinde temiz 406 SW araç olup da sedan ile takas etmek isteyen olursa görüşmeye hazırım, aracımın rengi bordo metalik..

    EK: Belirtmeyi unutmuşum, araç 2.0 Benzin+LPG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 16 Ocak 2020; 5:58:37 >




  • Merhaba, Coupe ile aranızdayım ben de. D9 için kolçak bakınıyorum, haberiniz olsun.
  • Birçok forum ve konuda yavaşlama var. Ben de konu sahibi ve hala 406 sahibi birisi olarak foruma çok sık giremedim.
    Ayrıca haliyle de araç yaşlandı, sayıları azaldı. Özel bir uygulama ve aksesuar bulmak ta çok mümkün değil. Olanlar da saçma sapan şeyler.

    Örneğin eskiyen cam çıtalarının yenisini almak maliyetli olunca yerli bir firmanın paslanmaz çelik kaplamalarını aldım. Bunlarda sorun yok. Bir bagaj çıtası aldım paslanmazdan aynı firmanın, 2 defa elimi kesti. Yani bir ürün yapıyorsunuz iyi güzel de kenarlarındaki keskinlikleri de yumuşatın bir zahmet.

    Bunun dışında aks problemim oldu. İç kısım arızalanmış. Birisi yenisi gerekli dedi. Araştırdım piyasada yok. Başka bir tamirci arkadaşa gittim sol aksı komple elden geçirdi 200 TL ye aks yenileme/onarım 50 TL de işçilikle sorun giderildi. Sorun ise 50-60 km hızı geçtikçe artan vibrasyon şeklindeydi.

    Şu sıra aracı kullanmıyorum salgın nedeni ile . Isıtma kaloriferi su kaçırıyor. Orijinalini bulamadım. Kale marka yan sanayii (daha önce otomatik radyatör orijinal olmadığından kale marka olanını alıp takmak zorunda kalmıştım. 3 senedir sorunsuz diye piyasada sadece kale ısıtma radyatörü vardı ondan aldım. online 150 TL idi ben tanıdığım parçacıdan 1 ay önce 70 TL ye aldım. Dolar 5.85 TL idi salgın öncesi.




  • marttan beri yazı yazılmamış. biraz hareketlendirelim.

    arkadaşlar sunroof motorunun içindeki dişliyi nasıl değişiriz? fikri olan var mı.

    demirden yapılmış ve açılacak hiçbir yeri yok.

    sunroof kapatırken kayma yapıyor ve tam kapatmıyor. içindeki dişliyi değiştireceğim. Açmak için demir dişliyi de yukarı çekerken bozmak istemiyorum. bir şekilde açılacak ama nasıl
     Peugeot 406 Hakkında Herşey

     Peugeot 406 Hakkında Herşey




  • Merhaba arkadaşalr. Bende 2000 model lpg li 406 sahibi oldum. Sormak istediğim bir şey var. Yol bilgisayarını nasıl kullanabilirim? Far kolundaki silecek kolundaki ve silecek kolunun altındaki koluda denememe rağmen çalıştıramadım. Bir yolu ya da püf noktası var mı? Umarım bozuk değildir.

  • Silecek kolunun ucundaki (tepesindeki) butona basarak verileri değiştireceksiniz. Uzun basınca da sıfırlama yapar.


    Silecek kolunun altındaki kol ses sistemi kumandası. Teyp orijinal değil ise işe yaramaz artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    Silecek kolunun ucundaki (tepesindeki) butona basarak verileri değiştireceksiniz. Uzun basınca da sıfırlama yapar.


    Silecek kolunun altındaki kol ses sistemi kumandası. Teyp orijinal değil ise işe yaramaz artık.

    Merhaba. Cevap için teşekkür ederim. Silecek kolundaki butona basıyorum ancak değişiklik olmuyor. Bozuk sanırım.

  • Oksitlenmiş olabilir biraz sert basarak birkaç defa daha deneyip çalışır hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Şu anda ne gösteriyor ve 2000 model kasa eski tip mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    Oksitlenmiş olabilir biraz sert basarak birkaç defa daha deneyip çalışır hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Şu anda ne gösteriyor ve 2000 model kasa eski tip mi ?

    Şu anda tarih, saat ve derece var.

    Tip olarak eski mi bilemiyorum. 2000 model, ST, 2000 motor.

  • selamlar herkese ben de 2 gün önce 1997 406 2.0 sv benzin manuel satın alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Aracın periyodik bakımı ve trigeri değişecek. Şuan ilk ilk çalıştırmada ve park manevraları yaparken şiddetli benzin kokusu alıyorum sebebi bujiler midir?

  • Silindirin biri çalışmazsa yada verimli çalışmazsa araba tekler. Soğuk çalışmada enjektörlerin kütük bağlantılarını kontrol edin fenerle sızıntı var mı diye.

  • Herkese selamlar, konudan uzak kaldım ama hala 406 kullanmaya devam. Kimler var hala aktif kullanan !

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    2000 de 0 aldığımız 406 yı kullanıyorum hala. Facebook ve WhatsApp grupları aktif şu sıralar buraya pek bakan yok
  • Merhaba arkadaşlar, 2003 2.0 HDI otomatik olanını almak istiyorum. Arac 200 küsür km'lerde. Ancak sahibi 1. vitese zor geçiyor sonra düzgün, bu genel bir sorun dedi ama. Otomatik vitesi nasıldır bu aracların, beni üzer masraf cıkarır mı ?

  • kartalım kullanıcısına yanıt

    Hocam aracı satın aldınız mı ? bende dizel bakınıyorum

  • RazorXmia kullanıcısına yanıt

    Yok hocam 2001 Benzinli toyota avensis aldım ben. 2 ay sonra öğrendim, bahsettiğim 406 aracı bir tanıdığım satın almış birbirimizden haberimiz olmadan  Peugeot 406 Hakkında Herşey 

  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.