Şimdi Ara

Peugeot 308 GTI Test Sürüşü-Fahir Talib

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fiyat performans olarak tam kıvamında bi araç.Zaten PSA grubuna hayranım,308 GTI tam bir zevk makinesi olmuş.

https://youtu.be/KCj2zv_hsyY

Yorum sizlerin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı gördüm inceledim hakikaten hoşuma gitti. Otomatik spor bi şanzımanla gelirse alabilirim ama yapmıyorlar
  • İzlemeden tahmin edeyim.1.6 270 beygir 330 nm tork motora altı ileri şanzımana sahip olduğunu ve performansının iyi olduğunu söyledi. 6 saniyelik 0-100 süresi var falan.Aman ne harika test(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

İzlemeden tahmin edeyim.1.6 270 beygir 330 nm tork motora altı ileri şanzımana sahip olduğunu ve performansının iyi olduğunu söyledi. 6 saniyelik 0-100 süresi var falan.Aman ne harika test(!)

Ne olmasını bekliyodunuz? Arabayı sırtına mı alıcaktı adam? Ayrıca pist videoları da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

İzlemeden tahmin edeyim.1.6 270 beygir 330 nm tork motora altı ileri şanzımana sahip olduğunu ve performansının iyi olduğunu söyledi. 6 saniyelik 0-100 süresi var falan.Aman ne harika test(!)

Ne olmasını bekliyodunuz? Arabayı sırtına mı alıcaktı adam? Ayrıca pist videoları da var.

Yazdığımdan çıkardığınız bu ise açıklama yapmama bile değmez fakat katalog bilgilerine biraz olsun bakıp, aracın sadece bayiide içine oturmak ile bu arkadaşın yaptığı testlerde verdiği bilgilerin %80-85 civarına kadar olanlara ulaşabilirsin.

Ne bir eleştiri ne öznel bir fikir bu tür şeylere rastlamak neredeyse mümkün değildir.

Her neyse izleyin dinleyin beni ilgilendirmez.Ben açtığınız konuya ya da size eleştiri yapmadım. Eleştirim kanala idi. Ha illa konu üzerinden tartışmak isterseniz daha fazla ciddiye alıp cevap verebilirim. İyi forumlar.

• Bu motorun güzel yanı max tork 2500 devirde başlıyor ve 6000 devire kadar aynı şekilde max torku koruyor
    Sadece 0-100 değil her devirde max güç ayağınızın altında

• 1.6 litrelik bir motordan 270 beygir güç elde etmek. Şu motoru bmw 3 serisine koysan tipinin hakını verir belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

1.6 litrelik bir motordan 270 beygir güç elde etmek. Şu motoru bmw 3 serisine koysan tipinin hakını verir belki.

Şu motor 3,4 ve 5 serisinde nasıl iş yapardı.ZF şanzıman olsa,bi de manuel şanzıman da opsiyon olsa satışlar fırlardı be.Of of of.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

1.6 litrelik bir motordan 270 beygir güç elde etmek. Şu motoru bmw 3 serisine koysan tipinin hakını verir belki.

Şu motor 3,4 ve 5 serisinde nasıl iş yapardı.ZF şanzıman olsa,bi de manuel şanzıman da opsiyon olsa satışlar fırlardı be.Of of of.

Modelinide 335i yapsalardı hocam bide 40.yıl bide estoril o zaman forum aracı olurdu işte

• quote:

quote:

quote:

Yazdığımdan çıkardığınız bu ise açıklama yapmama bile değmez fakat katalog bilgilerine biraz olsun bakıp, aracın sadece bayiide içine oturmak ile bu arkadaşın yaptığı testlerde verdiği bilgilerin %80-85 civarına kadar olanlara ulaşabilirsin.

Ne bir eleştiri ne öznel bir fikir bu tür şeylere rastlamak neredeyse mümkün değildir.

Her neyse izleyin dinleyin beni ilgilendirmez.Ben açtığınız konuya ya da size eleştiri yapmadım. Eleştirim kanala idi. Ha illa konu üzerinden tartışmak isterseniz daha fazla ciddiye alıp cevap verebilirim. İyi forumlar.

Biraz daha kişisel fikirler anlatılabilirdi elbette.

Yabancı kanallardaki incelemelerin çoğunu izledim.

Vites yollarının uzunluğu, Sport modunda hoparlörden yapay ses verilmesi ve dış görünüşün sportif ruhu yansıtmaması gibi eleştiriler haricinde olumsuz bir durumdan bahsedildiğine rastlamadım.

İncelemeyi yapan kişi sadece tanıtım yapmış gibi.

• Araç performans isteyene biçilmiş kaftan,çift renk harika.Gerçekten güzel bir araç ve o paraya piyasada alınabilecek en performanslı aracın 170 beygir olduğunu düşünürsek gayet kayda değer bir seçenek ama ambleme bakmayacak bir kişi bu aracı tercih edebilir sadece o da bir gerçek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Araç performans isteyene biçilmiş kaftan,çift renk harika.Gerçekten güzel bir araç ve o paraya piyasada alınabilecek en performanslı aracın 170 beygir olduğunu düşünürsek gayet kayda değer bir seçenek ama ambleme bakmayacak bir kişi bu aracı tercih edebilir sadece o da bir gerçek.

2.0 TFSI CUPRA var hocam 290 hp.

140000.

• drdrizzt D kullanıcısına yanıt
    hocam 1.6 motor diye biliyorum ben 308 i,biliyorsunuz ülkede önemli bir kriter olarak bakanlar var vergi durumlarına o nedenle diyorum.Yanlış biliyorsam affola tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pejo nun adam yolma arabası . Alana bir şey demem ama büyük terbiyesizlik .
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik derken

• quote:

Orijinalden alıntı: drdrizzt

Terbiyesizlik derken

1.6 hacimdeki bir arabanın 2.0 vergi dilimindeki bir araçla aynı fiyat olması .

Kimse bana şu kadar güçlü şöyle böyle demesin . Bu ülkede vergi , motor hacmine göre . Fiesta Red bile 70 bin TL den satılıyor neredeyse ki 1.0 - 140 beygir araba . Pejo 208 den daha mı iyi ? ibiza cupradan polo gti dan daha mı iyi ?

Pejo 308 gti rakiplerinin hepsine açık ara fark mı attı ? Yooo . Rakiplerine benzer teknolojiye sahip .

2 Litre olsa demek ki 120 bin dolar rahat olurdu fiyatı .
  • 2016 yılı liste fiyatı " 139.000 TL " olan bir model..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 7 Eylül 2016; 2:00:50 >
  • Tamam tasarımı yeterince sportif yapamadiniz. Radikal aksesuarlar kullanamadiniz. O çift renkli gövde nedir ya. Yaris oyunu modifiyesi gibi olmuş. Yaratıcılık sıfır.

• Bir testte vites yolu kısa diyor başka testte uzun diyorlar

• iyi güzelde peugeot'ya 150.000tl verilir mi diye sorarım ki bence pekte veren çıkmaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.