Bildirim
Peugeot 308 BlueHDi ''Sport'' Tuşu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
ABD'liler 6000cc motora 25.000$ verip binerler, gerçek sesi ve gücü tadarlar.
Türkiye'de ise 1.3, 1.6 motora radyodan yapay ses takıp 30-40.000$ ödersiniz.
İşte arada ki fark.
En azından istemsiz olarakta olsa çevreye saygılı oluyoruz.oluyoruz.O özendirici amerikan rüyası bitti 90 larda kaldı. yıl 2015 oldu artık.Biraz daha fazla kendimiz yerine çocuklarımızı düşünmeliyiz.Sırf biraz tatmin olucaz diye Amerikalının yaptığı barbarlığı iyi bir şeymiş gibi göstermeye gerek yok .Amerikalılar da o petrolü milyonlarca masum insanı öldürerek alıyor.Artık kendimizden çok biraz da çevremizde olup bitenlere bakmalıyız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Radyo muzik sesiyle beraber mi calisiyor acaba? Orantili sekilde yoksa sadece Motor sesi mi acaba..
O degil de Insan sıkılir belli bir zaman sonra, yapay oldugunu biliyosun ya, Gereksiz bence fazladan para vermeye degmez...
Daha 1000 km olmamış aracı zorlamasınlar 1500 km den sonra yapsınlar yazıktir ayıptır
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: toutonic
quote:
İşte arada ki fark.
En azından istemsiz olarakta olsa çevreye saygılı oluyoruz.oluyoruz.O özendirici amerikan rüyası bitti 90 larda kaldı. yıl 2015 oldu artık.Biraz daha fazla kendimiz yerine çocuklarımızı düşünmeliyiz.Sırf biraz tatmin olucaz diye Amerikalının yaptığı barbarlığı iyi bir şeymiş gibi göstermeye gerek yok .Amerikalılar da o petrolü milyonlarca masum insanı öldürerek alıyor.Artık kendimizden çok biraz da çevremizde olup bitenlere bakmalıyız.
Ülkemizde 70 milyon nüfusun çevreyi düşünen oranı %1 bile değildir, %0.xxx'lerde kalır, o yüzden bu gerçekçi bir yaklaşım değil.
En başta istemsiz olarak yazdığımı görmüşsündür. Ayrıyetten bu Amerikalıların yapmış olduğu hayvanlığı değiştirmez ve doğru yapmaz. Sende biraz düşünürsen onlarin onların yaptığının ne kadar gereksiz olduğunu anlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pejonun yaptığı bu sistem 3 aydan fazla sürmez bozulur adamlar önce elektrik tesisatlarını düzeltsinler
quote:
Orijinalden alıntı: airarmada
Pejonun yaptığı bu sistem 3 aydan fazla sürmez bozulur adamlar önce elektrik tesisatlarını düzeltsinler
valla pejo yada reno kullanmasam ve bu kadar hor kullanılmış olmasalar dediğine inanırdım. 2011 den beri pejo 508 ve reno fluence kullanıyorum. Renoda sanziman 1den 2 ye gecerkwn silkeliyor baska bir sey yok. pejoda da yolcu koltuğunda kimse oturmuyorken altından ses geliyor. O da kronikmis çözümü belli ama uğraşmıyorum. Baska da bir mekanik yada elektronik arızaları olmadi
alayı juke dan çakma. güçün simgesi turuncu olabilir kırmızya yakınından.
Önemli gaz tepkimeleri. 110 hp lik juke ecoda eşşeğe dönüşüyor ama sportta tam verimli oluyor.
Bu arada pejonun bu teknolojiyi kullanması yatsınamaz. Zira artık yeni teknoloji bunu emrediyor. Ha 1.3 1.5 motorda kullanmak neyi değiştirir derseniz bence enazından aracın karakterini değiştirme (o da olursa) elinizin altında olması güzel birşey.
Tabi italyan spor arbalarında var ama onlar güçten çok hava koşullarına göre konumlandırmışlar. Demekki avrupalı çevre derdindede değilmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: juke sero
alayı juke dan çakma. güçün simgesi turuncu olabilir kırmızya yakınından.
Önemli gaz tepkimeleri. 110 hp lik juke ecoda eşşeğe dönüşüyor ama sportta tam verimli oluyor.
Bu arada pejonun bu teknolojiyi kullanması yatsınamaz. Zira artık yeni teknoloji bunu emrediyor. Ha 1.3 1.5 motorda kullanmak neyi değiştirir derseniz bence enazından aracın karakterini değiştirme (o da olursa) elinizin altında olması güzel birşey.
Tabi italyan spor arbalarında var ama onlar güçten çok hava koşullarına göre konumlandırmışlar. Demekki avrupalı çevre derdindede değilmiş.
Juke fani eksikti forumda sizle beraber tamamlanmış oldu
Yılların sport modu nasıl Juke tan özenilerek yapılsın ? Her arac icin sport mode karakteristiği değiştirir , isiklandirmalar degisebilir .
Gunumuz motorlarının hic biri tam verimli değildir su anki teknoloji ile de mümkün değildir. Tabi kastettiğinizi anladım gaza basınca fırlıyor diyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Nisan 2015; 21:27:01 >
-
Bu olay sadece Blue Hdi larda mı var yoksa tüm motor seçeneklerinde mi? -
Aferin sana fan ilan ettiğin için.
308 yılların spor arabası ise yandık arkadaş sende tam boy pejo fanısın deyip senin gibi yaftalayım mi?
Günümüz motorları tam verimli değil derken tam verimlisi geçmiştemi var. Yoksa gelecekten haberdarmısın?
Çakma olduğunu videoyu izleyince anlamadıysanız ne diyeyim. Motor sesinden ziyade tabir edilen radio sesi olduğu çakma gelmiyormu?
Ayrıca gücü ile alakalı kısımdan çakma dedim. Rengi benziyor. Ama siz yıllardır kullanılan spor otomobil pejo 308 deki sport tuşunu sanırım yıllardır kullanıyorsunuz. Pes!! -
quote:
quote:
İşte arada ki fark.
Fakir tesellisi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
308 yılların spor arabası ise yandık arkadaş sende tam boy pejo fanısın deyip senin gibi yaftalayım mi?
Günümüz motorları tam verimli değil derken tam verimlisi geçmiştemi var. Yoksa gelecekten haberdarmısın?
Çakma olduğunu videoyu izleyince anlamadıysanız ne diyeyim. Motor sesinden ziyade tabir edilen radio sesi olduğu çakma gelmiyormu?
Ayrıca gücü ile alakalı kısımdan çakma dedim. Rengi benziyor. Ama siz yıllardır kullanılan spor otomobil pejo 308 deki sport tuşunu sanırım yıllardır kullanıyorsunuz. Pes!!
Hayır 308 icin konuşmuyorum . Yılların spor modu her araçta var Juke dan niye çalınti olacak özellikle ?
Motor sesine bir sey demiyorum zaten kimse bu aracı alıp , sonra spor moda alıp kapışma düşüncesinde olmaz oyle düşünen gider ibiza Cupra alır Polo gti alır bütçesine uygun .
Gunumuz motorlarının verimlerine bir bakın % kaçmış gecmiste daha kötüydü tabi ama su an bile cok iyi degil ( elektrikli motorlar icin demiyorum )
Benim sorum neden özellikle Juke tan çalınti olacak yani ? Spor mod sonucta her araçta bulunuyor illaki
-
quote:
quote:
quote:
İşte arada ki fark.
Ülkemizde 70 milyon nüfusun çevreyi düşünen oranı %1 bile değildir, %0.xxx'lerde kalır, o yüzden bu gerçekçi bir yaklaşım değil.
Ayrı kutularda kagit , plastik , cam toplama kutularına bile dogru atamayan bir ülkeyiz ya
-
Daha masraflı olur ama araç içine bir kapak açılsa sadece motor sesi için tok bir ses olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
quote:
Ayrıca gücü ile alakalı kısımdan çakma dedim. Rengi benziyor. Ama siz yıllardır kullanılan spor otomobil pejo 308 deki sport tuşunu sanırım yıllardır kullanıyorsunuz. Pes!!
Hayır 308 icin konuşmuyorum . Yılların spor modu her araçta var Juke dan niye çalınti olacak özellikle ?
Motor sesine bir sey demiyorum zaten kimse bu aracı alıp , sonra spor moda alıp kapışma düşüncesinde olmaz oyle düşünen gider ibiza Cupra alır Polo gti alır bütçesine uygun .
Gunumuz motorlarının verimlerine bir bakın % kaçmış gecmiste daha kötüydü tabi ama su an bile cok iyi degil ( elektrikli motorlar icin demiyorum )
Benim sorum neden özellikle Juke tan çalınti olacak yani ? Spor mod sonucta her araçta bulunuyor illaki
Verimlilik hakkında kıyas yapıyorsanız daha verimli motorları göstermeniz lazım. Çok ucu açık tartışmaya müsait kesin bilgi içermeyen bir konu.
Ben mesele şunu diyebilirim x aracım her şeyi aynı yalnız motor değişti ve verimli olduğunu/olmadığını anladım diyebilirim. Veya x marka DAHA verimli motor üretiyorlar diyebilirim o da her türlü tartışılır. Ama günümüz araçları verimsiz derseniz işin içinden çıkamazsınız. O zaman sizin daha verimli motorları ürettiğinizi düşünür alkışlarım.
Ayrıca sport/spor mod olayı benim kıyaslamam ile alakalıdır. Çünkü tecrübe ettiğim arabadan görüp söylemem hatta çakma bile demem kıyastandır. Bütün arabaları kullanmadığım için nerden bileyim dostum. Ayrıca çoğu araçta var bu tuş demişsinizde sayarmısınız çoğu aracı? Belki tr de yaşamıyorsunuzdur o zaman saygı duyarım.
Bir kaç örnek vereyim i30, bmw 3, 5 serisi gerisini siz getirin. Ama gidipte parasal olarak alınamayacak modelleri yazma dostum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
quote:
Verimlilik hakkında kıyas yapıyorsanız daha verimli motorları göstermeniz lazım. Çok ucu açık tartışmaya müsait kesin bilgi içermeyen bir konu.
Ben mesele şunu diyebilirim x aracım her şeyi aynı yalnız motor değişti ve verimli olduğunu/olmadığını anladım diyebilirim. Veya x marka DAHA verimli motor üretiyorlar diyebilirim o da her türlü tartışılır. Ama günümüz araçları verimsiz derseniz işin içinden çıkamazsınız. O zaman sizin daha verimli motorları ürettiğinizi düşünür alkışlarım.
Ayrıca sport/spor mod olayı benim kıyaslamam ile alakalıdır. Çünkü tecrübe ettiğim arabadan görüp söylemem hatta çakma bile demem kıyastandır. Bütün arabaları kullanmadığım için nerden bileyim dostum. Ayrıca çoğu araçta var bu tuş demişsinizde sayarmısınız çoğu aracı? Belki tr de yaşamıyorsunuzdur o zaman saygı duyarım.
Bir kaç örnek vereyim i30, bmw 3, 5 serisi gerisini siz getirin. Ama gidipte parasal olarak alınamayacak modelleri yazma dostum.
Giulietta dynamic mod
Honda D ve S modu var S sport mod
VW ve türevleri ( seat Skoda ) Viteste S var
Opel konsolda sport tuşu var vs vs
Bakın benim demek istedigim neden Juke ? Yani spor mod günümuzde cogu araçta var ve bu moda alınca hepsinin gaz tepkisi , direksiyon tepkisi değişiyor sonradan gorme olan bir sey degil bunu demek istiyorum . 308 neden Juke özentisi olsun yani ? Gösterge ışıkları , yapay motor sesi bunlardan dolayı mı dediniz ??
Bakın yine demek istedigim verim konusunda Pejo daha verimli degil gunumuz motorlarında hic bir marka %100 verimli yani tam verimli degil . Sizin kastettiğiniz verim gaza basınca hemen uçuyor anlamında degil mı ? Motor konusuna çektiğim icin kusura bakmayın keske hic söylemeseydim
Kapatalım bence konuyu ikimiz de farklı yerlerdeyiz çünku
Ortamı tatlıya bağlamak için de Yapay değil %100 organik A45 AMG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Nisan 2015; 22:34:08 >
-
-
Olur kardeşim kapatalım ama sport modu olan çok fazla araba yok tr piyasasında 3 sene önce araba alırken baya araştırmıştım (Paramın yettiği modellerde)
Ha bide eco/econ/economi modları var sanırım şu an baya tr de arabalarda rahat görebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
quote:
quote:
İşte arada ki fark.
Fakir tesellisi.
Bir sey soracağım sadece.Acaba sana 6.4 litrelik hemi motorlu bir araç verseler hakkını verebilecek misin? Ben cok zuzun yıllar araba süren biri değilim taş çatlasın 6 senedir kullanıyorum otomobili. Allaha Şükür bmw x5 2002 model v8 den vw touareg 3.2 v6 dan chevrolet caprice 2008 model 3.2 motorlu araclara kadar hepsini kullanma fırsatım oldu. Babam arabistanda çalıştığı için ve yazın tatillere geliyordu bu araçlarlala. Touareg 230 beygirdi ve bence gereksi derecede fazlaydı. Keza caprice de öyle. Cok fazla yani . Günlük hayatta 230 beygirin en fazla 130 unu kullanabiliyorsun. Geriye kalan 100 beygir icin neden yakit harcayayim ki. Mesela touaregin deposu 100 litre idi. Ama 1 depo ile max 600 km gidebildik. Uzun yolda 140 ı geçmeden gittik. Yani bu kadar yakıtı ve de karbondioksiti doğaya salmana ne gerek var. Illa devletin yasak koyması mı gerek yada vergi almaya başlaması mı gerekiyor Insan gibi davranabilmak için.
En Beğenilen Yanıtlar

|
Benzer içerikler
- apartman otopark mahkeme kararları
- reçine nasıl çıkar
- easy-r şanzıman kronik sorunları
- dizel mi benzin mi
- dacia sandero stepway 1.0 yorumlar
- bmw i7 fiyat
- toyota corolla cross hybrid
- honda freed
- ıoniq 6 menzil
- bmw 120 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X