Şimdi Ara

Peugeot 307 SW yakıtı nasıldır? Station Wagon almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuda düzenlemeye gittim arkadaşlar çünkü tavan kapanabiliyormuş bunu yeni öğrendim. Bu aralar kafama koydum önümüzdeki aylarda (yaklaşık 10 ay sonra. Şimdiden araştırmalara başladım.) nasipse büyük bir Station Wagon almak istiyorum. SW şart. Ve aracın cam tavanlı olmasını çok istiyorum. Mümkünse 7 koltuk opsiyonlu. Tümünde cam tavan olan 307 SW fiyatları hiç fena değil. Açıkçası göze hitap ve donanım olarak araç içime çok sindi. Fakat gördüğüm kadarıyla 1.6 dan başka seçeneğim yok. Benzin ve Dizel olarak 1.6 seçenekleri mevcut. model 2004'den sonrasına bakıyorum. 25.000'e kadar. Şu anda aklıma takılan tek şey yakıt tüketimi. Çünkü ülkemizde dizel otomobil almaya korkuyorum. Etrafta her türlü çakallık mevcut. Ve ben ağır masraf karşılayamayabilirim sonuçta üni. öğrencisiyim. Benzinli olursa kesinlikle sağlam bir kit taktırıp LPG kullanacağım. Sizce hem dizel hem LPG tarafından bu motorların yakıt tüketimleri nasıl olur? (1.2 2000 Corsa'da LPG 20-22 krş arası dolaşıyorum.) Ve 307 SW hakkında var ise tecrübelerinizden faydalanmayı çok isterim. Şimdiden teşekkürler.

Örnek araç;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2004-peugeot-307-sw-1-6-camtavanli-lpg-li-full-bakimli-80699721/detay
    (Sadece örnek olarak koydum ilandaki şartları değerlendirmeyelim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 14 Mayıs 2012; 19:47:22 >

• biraz daha sıcak olur içerisi
  • ic sicakliga olumsuz etkisi yoktur. Sunroofta bile iceri isik aldigini fakat isi almadigini farkeden vardir.
  • cam tavanlı modellerde aracın ağırlığına 20-50kg arası ilave olur genelde.
    tıkırtı, ses konusunda daha hassas olurlar. ayrı bir bakım da gerektirebilir.

307 konusunda ise, 307 zaten pek sicili temiz bir araç değil, alırken bu donanımı iyice kontrol ettirmekte fayda var.
  • ben farkedememişim sanroof oldugu halde demekki
  • Dezavatanjini gormedim ama icim daga ferah oluyor cam tavanla benim :)
  • Arkadaşlar konuda değişikliğe gittim tavan kapanabiliyormuş. Sorularımda yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Station Wagon Araç tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence endişe yapmanıza gerek yok.Hb kasası ile ya da aynı motoru kullanan focus-c4 gibi araçlarla hemen hemen aynı yakar.

Eğer hb. kasasına göre de fazla yakarsa bu fark çok çok azdır,vazgeçmenize sebep olacak düzeyde değildir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Bence endişe yapmanıza gerek yok.Hb kasası ile ya da aynı motoru kullanan focus-c4 gibi araçlarla hemen hemen aynı yakar.

Eğer hb. kasasına göre de fazla yakarsa bu fark çok çok azdır,vazgeçmenize sebep olacak düzeyde değildir bence.

Peki litre olarak bir öngörüde bulunabilir misiniz? 10 Lt civarı rakamlar gördüm ve gözüm bayağı korktu. Aslına bakarsanız LPG'de 25 kuruşa inerse süper olur benim için. Araçtan vazgeçmek zorunda kalırsam üzüleceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 14 Mayıs 2012; 20:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Bence endişe yapmanıza gerek yok.Hb kasası ile ya da aynı motoru kullanan focus-c4 gibi araçlarla hemen hemen aynı yakar.

Peki litre olarak bir öngörüde bulunabilir misiniz? 10 Lt civarı rakamlar gördüm ve gözüm bayağı korktu. Aslına bakarsanız LPG'de 25 kuruşa inerse süper olur benim için. Araçtan vazgeçmek zorunda kalırsam üzüleceğim...

Lpg li araç kullanmayalı uzun zaman oldu,o konu hakkında fikirt belirtemem.

Ancak dizelde şehir dışı sakin kullanımla 4litre,şehir içi trafik durumuna bağlı olarakta 6-6,5 litre yakarsınız sanırım.

• Teşekkür ederim. Dizel'de zaten sorun yakıt olmaz sanırım masraf olur. Benzin/LPG'de kullanan var ise cevaplarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.