Şimdi Ara

peugeot 307 Lpg Taktırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar , yakın zamanda peugeot 307 lpg taktıran oldu mu ? Ben Brc marka lpg taktırmak istiyorum ancak benzin göstergesi sorunundan dolayı çekiniyorun.PSA mödülüyle sorun çözülüyor demişler ama dün görüştüğüm bir brc servisi PSA için garanti vermiyoruz dedi.Benzin göstergesi sorunu yaşamadan taktıracağım lgp için tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Öncelikle merhabalar , yakın zamanda peugeot 307 lpg taktıran oldu mu ? Ben Brc marka lpg taktırmak istiyorum ancak benzin göstergesi sorunundan dolayı çekiniyorun.PSA mödülüyle sorun çözülüyor demişler ama dün görüştüğüm bir brc servisi PSA için garanti vermiyoruz dedi.Benzin göstergesi sorunu yaşamadan taktıracağım lgp için tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?

Merhaba ;

PSA modülü sıkıntılı bir aparat değil. çözümde oluyor ançak eski bir pejo kullanıcısı olarak benzininizi yarım deponun altında tutmaz iseniz her sabah göstergeniz doğruyu gösterirr. gün içerisinde kullandıkça düşer ertesi gün normal seviyesine gelir. yarım deponun altı için geçerli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Öncelikle merhabalar , yakın zamanda peugeot 307 lpg taktıran oldu mu ? Ben Brc marka lpg taktırmak istiyorum ancak benzin göstergesi sorunundan dolayı çekiniyorun.PSA mödülüyle sorun çözülüyor demişler ama dün görüştüğüm bir brc servisi PSA için garanti vermiyoruz dedi.Benzin göstergesi sorunu yaşamadan taktıracağım lgp için tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?

Merhaba ;

PSA modülü sıkıntılı bir aparat değil. çözümde oluyor ançak eski bir pejo kullanıcısı olarak benzininizi yarım deponun altında tutmaz iseniz her sabah göstergeniz doğruyu gösterirr. gün içerisinde kullandıkça düşer ertesi gün normal seviyesine gelir. yarım deponun altı için geçerli değil.

Peki siz hangi markayı önerirsiniz ? Sonuç olarak PSA modülü taktırma benzini yarım deponun altına düşürme diyorsunuz değil mi ?

• aeb nin psa modülü kesin çözüm. aracı her stop edip tekrar çalıştırdığınızda sanki araca yeniden benzin almış gibi sinyal göndererek benzin göstergesinin doğru çalışmasını sağlıyor. seri halde giderken ise mesela uzun yolda, sisteme ortalama 25 dk da bir yine aynı sinyali gönderiyor. yani simule ediyor. aldatıyor. sistemin orjinali biraz pahalı olduğu için çoğu ustalarımız elinde bulundurmuyor. yerli ürün bazı sistemler var, onlarda pek sağlıklı değiller açıkcası. ben kendi peugeot 307 automatic marka aracımda bizzat denedim, verim alamadım. haliyle müşterilerime kullanmayı uygun görmedim...
    bu arada montaja karar verirseniz, özellikle peugeot ve citroen araçları için bazı teknik detaylar var. sizinle paylaşmak isterim. ustanıza ileterek daha da verim oranınız artabilir. kalın sağlıcakla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RFB

aeb nin psa modülü kesin çözüm. aracı her stop edip tekrar çalıştırdığınızda sanki araca yeniden benzin almış gibi sinyal göndererek benzin göstergesinin doğru çalışmasını sağlıyor. seri halde giderken ise mesela uzun yolda, sisteme ortalama 25 dk da bir yine aynı sinyali gönderiyor. yani simule ediyor. aldatıyor. sistemin orjinali biraz pahalı olduğu için çoğu ustalarımız elinde bulundurmuyor. yerli ürün bazı sistemler var, onlarda pek sağlıklı değiller açıkcası. ben kendi peugeot 307 automatic marka aracımda bizzat denedim, verim alamadım. haliyle müşterilerime kullanmayı uygun görmedim...
    bu arada montaja karar verirseniz, özellikle peugeot ve citroen araçları için bazı teknik detaylar var. sizinle paylaşmak isterim. ustanıza ileterek daha da verim oranınız artabilir. kalın sağlıcakla...

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Ben brc marka düşünüyordum İstanbul bostancıda bir BRC yetkili servisini aradım psa modülünü sordum kendilerinin takmadıklarını sorun çıkardığını sonra müşterilerin gelip şikayette bulunduğunu vs. söyledi. PSA modülü voltajdan dolayı yanıyor filan dedi ama tam anlamadım.Marka konusunda kararsızım sizin öneriniz nedir ayrıca sizin 307 de PSA modülü var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RFB

aeb nin psa modülü kesin çözüm. aracı her stop edip tekrar çalıştırdığınızda sanki araca yeniden benzin almış gibi sinyal göndererek benzin göstergesinin doğru çalışmasını sağlıyor. seri halde giderken ise mesela uzun yolda, sisteme ortalama 25 dk da bir yine aynı sinyali gönderiyor. yani simule ediyor. aldatıyor. sistemin orjinali biraz pahalı olduğu için çoğu ustalarımız elinde bulundurmuyor. yerli ürün bazı sistemler var, onlarda pek sağlıklı değiller açıkcası. ben kendi peugeot 307 automatic marka aracımda bizzat denedim, verim alamadım. haliyle müşterilerime kullanmayı uygun görmedim...

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Ben brc marka düşünüyordum İstanbul bostancıda bir BRC yetkili servisini aradım psa modülünü sordum kendilerinin takmadıklarını sorun çıkardığını sonra müşterilerin gelip şikayette bulunduğunu vs. söyledi. PSA modülü voltajdan dolayı yanıyor filan dedi ama tam anlamadım.Marka konusunda kararsızım sizin öneriniz nedir ayrıca sizin 307 de PSA modülü var mı ?

tabiki vardı. aracı sattık ama. bostancıda kim ile görüştünüz peki? psa modülünün ilk kez yandığını ya da zarar gördüğünü duyuyorum...

• arkadaşım ben 2005 den beri atiker kit ile kullanıyorum..benzinğin düşmesi,sıfırda olmasi ilk başlarda tedirgin etmesine rağmen ilerde önemli olmuyor, alışıyorsun yani..kendi tecrübemde yarım depodan fazla tutarsan sık sık resetleniyor.. bu psa için samandıra kablolarında işlem yapılıyor ki bana mantıklı gelmiyor.. bence alışmaya çalış olmaz ise taktırırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic vtec lpg seçimi
    13 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada brc taktıracaksanız, manifoltu söksünler, enjektörleri arkaya montajlasınlar. kontak elektiriğini enjektörden ve bobinden kesinlikle almasınlar. sigorta kutusundan alınsın. devir ucunuda kesinlikle beyinden krank sensör ucundan alsınlar. bunlar ölçülerek bulunuyor. montaj bittikten hemen sonra, aracı gaza geçirmeden bujileri söküp, orjinal peugeot citroen bujisi kullanın. yada önce bujileri kontrol edin gerekirse orjinal taktırın, başka marka kesinlikle olmaz. lpg de uyum sağlamaz. regülatörü radyatör seviyesinin altına taksınlar, şamandıra ise aracın arka kısmına montajlansın, yani şamandıra aracın önüne bakacak şekilde olmalı...
    akü başlarını aküye bağlamasınlar, sigorta kutusunda artı da eksi de mevcut. oraya konumlandırsınlar...
    şimdiden hayırlı olsun inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecase

arkadaşım ben 2005 den beri atiker kit ile kullanıyorum..benzinğin düşmesi,sıfırda olmasi ilk başlarda tedirgin etmesine rağmen ilerde önemli olmuyor, alışıyorsun yani..kendi tecrübemde yarım depodan fazla tutarsan sık sık resetleniyor.. bu psa için samandıra kablolarında işlem yapılıyor ki bana mantıklı gelmiyor.. bence alışmaya çalış olmaz ise taktırırsın

teleflex orjinal peugeot kit üretiyor. bu kitin içinde psa modülü mevcut. hatta reanult megane 2 ve scenic lerde bile kullandığımız oldu. bir kaç tane... bence şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.