Şimdi Ara

Peugeot 307 gerçeği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
123.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sniper.hakan

quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

benim eski arabamda 2003 hdi ydi. arabanın sag ön far ampulu ve sol sinyal ampulunu sürekli patlıyodu. servise her gittigim de tamam oldu bidaha yapmaz diyolardı yine 1 hafta 10 gün sonra yine patlatıyodu.ben de sanayide elektrikçi bi abime gittim.adam bişeylerini degiştşrdi sonra öyle bi sorun kalmadı allahtan.

peki bitirim arabayı bana satarken nie bunları sölemedin zaten kıllanmalıydım hemen satıp kendine megane 2 almandan

takma kafana dostum ben sorunları çözüp öyle sattım arabayı.alan güle güle kullansın..

• BİÇOK ARKADAŞIM 307 ALMA DEDİ SORUN ÇIKARTIYOR DEDİ,BENDE D-4D ALDIM COROLLA ÇOK MEMNUNUM AMA 307 NİN SORUNLU OLDUĞUNA PEK İNANMIYORUM 1-2 ARKADAŞIMDA VAR BEN SADECE İÇİNİ BEĞENMİYORUM,BİRDE YENİKASALAR ÇOK ÇİRKİN 307 NİN,ÖN TAMPON GÖRÜNTÜSÜ HİÇ HOŞ DİİİL,BİRDE ÖN YANCAMLAR İKİ PARÇA,GÖBEK ÜSTÜDE ÇOK UZUN (ÖNCAM ALTI) BANA İTİCİ GELDİ AMA HAYIRLI OLSUN TERCİH MESELESİ GÜLEGÜLE KULLANIN
  • ben 2004 senesinde dış görünüşüne aldanıp bir 307 aldım. Aracım daha 300 km olmadan aracın altından bir ses gelmeye başladı. servise götürdüm ve sesin egzos flanşından geliyo dediler ve değiştirdiler. ancak her seferinde değiştirmelerine rağmen ben aracı satana kadar yani 12000 km ye kadar ses devam etti. araç henüz 500 km deyken sağa dönmek için sinyal verdim ve aracn sinyal kolu elimde kald. bu sorunda ben aracı sat6ana kadar devam etti. araç 3000 km deyken sunroofu açmak kumanda etmek için tavana yerleştirilmiş düzenek ve düğmelerin durduğu pilastik parça kafama düştü.:)baya bi güldükten sonra arac satmaya karar verdim. valla satarken en son kornası çalmıyordu ve araç 12000 km deydi. bu şikayetleri fransaya yazdım ama bir sonuç çıkmadı. oldukça kötü bir deneyimdi.
  • BVY Dediğim gibi ben fransız arabalarını beğenmiyorum,sanki arabayı ben kullanmıyom araba beni kullanıyor öndeki o uzun boşluk kullanırken tediğgin ediyor beni sanki gemi kullanıyosun,dayımda cıtröen var oda servisten çıkabilse kullancak arabayı ama hep serviste,şirketimizde clio lar vardı onlarda devamlı servisteydi,yok dinamo kasnağı kırıldı yok ampuller patladı,araba yolda kaldı ne sorunu olduğunu bulamadılar arabayı kaldırıp servise götürdüler bişeyler yaptılar tmm dediler birde clioları 100000 den sonra satın dediler
  • Hayır!!! Bugün en sonunda onca araştırma test ve fikir alışverişinden sonra aracımı teslim aldım. Ancak öyle bahsedildiği gibi kalitesiz işçilik körü plastikler veya o yedek lastğin dışarda altta olduğu gibi hiçbir izlenimim olmadı. Aracın lastiği bagaj içinde ve gayet güzel muhafaza edilmiş. Konfor gayet tatmin edici hatta bu sınıf araçların hepsine baktım bu denli konforlu olanını bulamadım maalesef.
    Şimdi peugeotu sevmeyenler olacaktır biliyorum ama maalesef bu benim düşüncem ve deneyimim. İlerde ne olur bilemem ama şimdilik baktım sürdüm dokundum araştırdım ve aldım. Yukarıdaki fotolardaki sanırım yıllar evvelki bir model olsa gerek keza sizde bir bayiiye giderek o lastiğin bağaj içinde olduğunu görecekesiniz.makyajlanmış kasalarda bir problem kalmadığını düşünüyorum. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim Bu Kul yapısı elbette bir arıza problem çıkarabilir önemli olan bunun telafisindeki samimiyet ve ciddiyet düye düşünüyorum. İÇim rahat. Herkeze kolaylıklar diliyorum...

• yeni aracın hayırlı olsun
  • HAYIRLI OLSUN KAYBER NE DİYİM TERCİH MESELESİ GÜLE GÜLE KULLAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

yeni aracın hayırlı olsun

Çok Teşekkür ederim Üstadım. Allah daha iyisini gönlünüzde yer edeni size nasip etsin inşallah.
  • Hayırlısı olsun. Güzel seçim. İyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

Hayırlısı olsun. Güzel seçim. İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Teşekkürler üstadım. Allah hepinizden Razı olsun, Hepinizin gönlündeki kapınızın önünde olsun inşallah. Tekrar çok çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karbey

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim Bu Kul yapısı elbette bir arıza problem çıkarabilir önemli olan bunun telafisindeki samimiyet ve ciddiyet düye düşünüyorum.

bak bu en önemlisi zaten
  • bU kadarda zeka dışı sıkılmaz ki , düşünsenize adam sağa her sinyal yakışında elinde kalıomuş... bakınız bu sorun aracı satana akdar devam etmiş. eğer sen her sağ sinyal verişinde sinyal kolu elinde kalıyorsa sinyal koluna değil eline ayar çektirmen lazım...

Sırf 307yi karalamak için abartılmış safsatalardan biri daha, ayrıca arka amortisörden gelen sesin nedeni kronik bir arıza değil türkiyenin yol koşulları ,,, yollarımızın moktanlığı yüzünden amortisör üst taşıyıcı yanakları nanay oluyor. onlar yenilenince seste kalmıyor...

Benimde 307 im var ve sorunarı oldukça burdan paylaşıyorum ama biliniz ki 307 denildiği gibi kronik hasta bir araba değil. arka
    quote:

Orjinalden alıntı: BVY

araç henüz 500 km deyken sağa dönmek için sinyal verdim ve aracn sinyal kolu elimde kald. bu sorunda ben aracı sat6ana kadar devam etti.

• tasarımları baydı artık ya fotokopi gibi hepsi....
    407 nin yeri ayrı tabi .....namı değer aile ferrarisi....
  • ben 407 exec.prem 2,0 hdi otomatik vitese sahibim
    sikayeti olan arkadaslarin hepsine katiliyorum dunyada daha kalitesiz bir araba yok
    (amerika da satilmayan tek marka psa grubu) arabayi servisten cikarttim yolda kaldim gelip bakdilar mazot filtresi patlamis ver bakalim parasini dediler yahu bunu ben yada herhangi biri kullanarak patlatabilirmi dedim hayir uretim hatasi ama sarf malzuemesi vercen parayi dediler
    arabada turbo, egr valv, direksiyon pompasi, fren merkezi, anahtar, arka amortisorler, katalizor, partikul filtresi,
    deisti (henuz 2006 model ve 40 bin de) ariza aricaz diye ust kapagi sokup tasladilar(hemde dizel bir araba da)
    haaa peugeot fanatiklerinin dedikleri gibi sanssizlik diyenlere cevaben TBMM 32 adet 407 aldi 31 i yuzunden mahkemedeler , tuketici sikayetleri sayfalarini okuyun peugeot tan ne kadar sikayet var goreceksiniz alanlara gule gule kullanin diyorum ama almayi dusunenlere kesinlikle ama kesinlikle uzak durmalarini oneriyorum,
    ayrica sinyal kolu kirilan arkadasla dalga gecen arkadasa cevaben
    mesele turkiyenin bozuk yolu ise arabayi ithal ederken gereken degisikligi yapacaksin yada bu araci Turkiye de satmiyacaksin (bakiniz A.B.D. sokmuyor)
    ayrica 307 lerin sicak yerler de antalya izmir gibi radyo ve bilgisayar ekranlarinin ne siklikta degistigini arabanin garantisi bitince bu masrafin senin uzerine kaldigini biliyormusunuz.

• peugeot bu kdr tutulan arabalar tasarlıyor ama malzeme kalitesinden işçilikten çalıyor ve sonuçları ortada tabi bu tip sorunları bütün peugeotlara mal etmek yanlış ama görünen köy kılavuz istemez peugeot alırken bikere daha düşünmek lzm
  • PEUGEOT-CITRÖEN VE RENAULT UN SATIŞ FİYATLARININ YANINA BİLE YAKLAŞAMAYACAK KALİTEDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM YANİ BENCE BU ÜÇ MARKADA FİYAT/KALİTE DENGESİZLİĞİ VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufurkac

ben 407 exec.prem 2,0 hdi otomatik vitese sahibim
    sikayeti olan arkadaslarin hepsine katiliyorum dunyada daha kalitesiz bir araba yok
    (amerika da satilmayan tek marka psa grubu) arabayi servisten cikarttim yolda kaldim gelip bakdilar mazot filtresi patlamis ver bakalim parasini dediler yahu bunu ben yada herhangi biri kullanarak patlatabilirmi dedim hayir uretim hatasi ama sarf malzuemesi vercen parayi dediler
    arabada turbo, egr valv, direksiyon pompasi, fren merkezi, anahtar, arka amortisorler, katalizor, partikul filtresi,
    deisti (henuz 2006 model ve 40 bin de) ariza aricaz diye ust kapagi sokup tasladilar(hemde dizel bir araba da)
    haaa peugeot fanatiklerinin dedikleri gibi sanssizlik diyenlere cevaben TBMM 32 adet 407 aldi 31 i yuzunden mahkemedeler , tuketici sikayetleri sayfalarini okuyun peugeot tan ne kadar sikayet var goreceksiniz alanlara gule gule kullanin diyorum ama almayi dusunenlere kesinlikle ama kesinlikle uzak durmalarini oneriyorum,
    ayrica sinyal kolu kirilan arkadasla dalga gecen arkadasa cevaben
    mesele turkiyenin bozuk yolu ise arabayi ithal ederken gereken degisikligi yapacaksin yada bu araci Turkiye de satmiyacaksin (bakiniz A.B.D. sokmuyor)
    ayrica 307 lerin sicak yerler de antalya izmir gibi radyo ve bilgisayar ekranlarinin ne siklikta degistigini arabanin garantisi bitince bu masrafin senin uzerine kaldigini biliyormusunuz.

Türkiye'de dizel araba almak risk almak demek zaten, bu riski ben almadığım için 407'nin 2.0 benzinlisini aldım ve 1 yıldır tek bir arıza çıkartmadı, hergün de kullanıyorum üstelik. Daha önceki 406'ım da benzinliydi ve hiç sorun çıkartmamıştı. Arabanın şekline bakıp aldıktan sonra çamur atıp Peugeot gibi üst kalite bir arabayı kötülüyorsunuz, başka bir markanın 2.0 dizelini de alsanız aynı sorunlar çıkacaktı zaten.

• hic katilmiyorum
    ortagimin passat tdi var 150.000 km de servis disinda bir kere gitmedi ariza icin yada mercedes dizeller yada audi dizeller ayni motor ford da kullaniliyor ondada ariza yok
    dizel arabayi yapamiyosan turkiye icin risk ise getirmiceksin satmicaksin hocam
    ne zamandir ariza yapan arabayi alan suclu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

BVY Dediğim gibi ben fransız arabalarını beğenmiyorum,sanki arabayı ben kullanmıyom araba beni kullanıyor öndeki o uzun boşluk kullanırken tediğgin ediyor beni sanki gemi kullanıyosun,dayımda cıtröen var oda servisten çıkabilse kullancak arabayı ama hep serviste,şirketimizde clio lar vardı onlarda devamlı servisteydi,yok dinamo kasnağı kırıldı yok ampuller patladı,araba yolda kaldı ne sorunu olduğunu bulamadılar arabayı kaldırıp servise götürdüler bişeyler yaptılar tmm dediler birde clioları 100000 den sonra satın dediler

fransız arabalara laf etıyosun ama bizde 99 clio var canavar gibi araba şu anda hiç bir sorunu yok 6 aydır servis ve sanayi yüzü görmedi nerdeyse(ufak tefek şeyler dışında) bizim arabamız su anda 120000km de ve canavar gibi yol çekişi var bakımını iyi yaptırdıktan sonra her araba iyi olur fransız arabayla alakası yok

• Arkadaşlar 307 araba değil facia
    2004 sıfırını aldım ve 300 km de (1000 km bile olmadan) sattım...Daha aldığımın 1. saatinden sonra araç dökülmeye başladı. 3 günlük arabadaki sorunları saymamı istermisiniz:
    Ön sağ kapısı resmen düşüklük yaptı(kapı açılınca çamurluğa sürtüyordu),boyası hatalıydı(vernik lekeleri vardı leblebi gibi),disklerinden biri çizikdi?(sıfır araba bide),direksiyonundan 2. gün gacur gucur sesler gelmeye başladı,aracın 2-3 gün sonra iç plastiklerinden korkunç tıkırtılar gelmeye başladı:::Baktım araba dökülmeye müsait hemen sattım ve kurtuldum
    Tek iyi tarafı içi çok geniş ve görünüşte şık bir araba...Ama sadece bunlar o paraları vermeye değmez...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.