307 sahıbıyım aracım 2004 model..30000 de sanırım km sı..kuzendede 206 modıfıyelı fılan bır makıne var.307 yı alalı bır yıl oldu ınanın servıse gırmedım daha bır arızdan dolayı..sımdı korna calısmıyor baktırmam lazım bırde arka park sensoru tutukluk yapıyor otomatık modda bazen devrede bazen de degıl anlayamadım.. Bakın her tur arabada ufak tefek sorunlar olur..olacaktırda__? en unlu alman markası mercedes bıle rutın ve sıradan sorunlar cıkarabılır kı??? bır ara 2000 kasa vectra lar ıcın sansızman problemı var demıslerdı..sunu anladım aslında?_? her surucu kendısıne aıt ve aıt olmayan aracı kullanım tarzları ve surus sekıllerıne elestırebılıyorlar..bırde kulaktan dolma seylere cok ınanıyoruz. Sunu da demek ıstıyorum ben 307 yı sadece dıs goruntusu ve dızaynı ıcın aldım varmı otesı kardesım???? sımdı bana bazı 307 karsıtları soracak?? hıcmı ozellıklerıne bakmadın?? hıc kullanmadanmı aldın??? fılan falan bıtmez bu tantanalar..Evet kardesım ozellıklerıne bakmadan ne var ne yok demeden sadece dıs goruntusu dızaynı durusu ve temızlıgı ıcın aldım varmı otesı???????????? paranı cope attın dıyeceklere de?? sunu soyluyorum ?? para benım sızene??? :)) 307 olsun 206 ve dıger modellerı olsun PEUGEOT mukemmel bır fransız fırması ve daha bunun a'sı b'sı yok o kadar ...ben memnunum herkezede clas bır 307 tavsıye ederım.. :)
quote:
Orjinalden alıntı: EfeHan-82
307 sahıbıyım aracım 2004 model..30000 de sanırım km sı..kuzendede 206 modıfıyelı fılan bır makıne var.307 yı alalı bır yıl oldu ınanın servıse gırmedım daha bır arızdan dolayı..sımdı korna calısmıyor baktırmam lazım bırde arka park sensoru tutukluk yapıyor otomatık modda bazen devrede bazen de degıl anlayamadım.. Bakın her tur arabada ufak tefek sorunlar olur..olacaktırda__? en unlu alman markası mercedes bıle rutın ve sıradan sorunlar cıkarabılır kı??? bır ara 2000 kasa vectra lar ıcın sansızman problemı var demıslerdı..sunu anladım aslında?_? her surucu kendısıne aıt ve aıt olmayan aracı kullanım tarzları ve surus sekıllerıne elestırebılıyorlar..bırde kulaktan dolma seylere cok ınanıyoruz. Sunu da demek ıstıyorum ben 307 yı sadece dıs goruntusu ve dızaynı ıcın aldım varmı otesı kardesım???? sımdı bana bazı 307 karsıtları soracak?? hıcmı ozellıklerıne bakmadın?? hıc kullanmadanmı aldın??? fılan falan bıtmez bu tantanalar..Evet kardesım ozellıklerıne bakmadan ne var ne yok demeden sadece dıs goruntusu dızaynı durusu ve temızlıgı ıcın aldım varmı otesı???????????? paranı cope attın dıyeceklere de?? sunu soyluyorum ?? para benım sızene??? :)) 307 olsun 206 ve dıger modellerı olsun PEUGEOT mukemmel bır fransız fırması ve daha bunun a'sı b'sı yok o kadar ...ben memnunum herkezede clas bır 307 tavsıye ederım.. :)
katıLıyorum sana kerkesin zevki ayrıdır..herkesin sevdiğini ben sevmeyebilirimm...Ama ben de anlamış diğilim bu peugeot düşmanlığını...Ve herkesin arabası da kendisine güzeldirr..benimkide öyle çünkü benim
Güle güle kullan kardeş..Allah kaza beLa vermesin...
Bocek saolasın kardesım yorumun ıcın ALLAH(c.c) markası modelı sınıfı ne olursa olsun,trafıkte seyır halınde olan herkezı kazadan beladan korusun...Acı gunler yasattırmasın ınsallah..Peugeot dusmanlıgı demıssın ya? cok dogru soylemıssın aslında..Kendımızde olmayan bırseye dusmanca bakıyoruz..gıybet,tamahkarlık,rıyakarlık gıbı kotu hal ve haraketler ıcerısındeyız..olumlu yaklasmayı ogrenememısız daha..Adam sunu demıyor??? ya kardesım ılk once hayırlı ugurlu olsun.bende peugeot yok ! yalnız okudugum ve edındıgım bılgıye dayanarak surda??soyle???bır arızası varmıs?? dogru olabılırmı acaba??? demıyor...Kalkmıs yok paranızı cope attınız??yok efendım bu araba turkıyede satmaz????yok peugot alanlar enayı tarzı yaklasımlarla fitili atesliyorlar..Bız bu kafayla devam ettıgımız surece bırakın arabaları!! yürüyerek 2 adım yol katedemeyız..
Herkeze hayırlı paylasımlar dilerim...
quote:
Orjinalden alıntı: EfeHan-82
Bocek saolasın kardesım yorumun ıcın ALLAH(c.c) markası modelı sınıfı ne olursa olsun,trafıkte seyır halınde olan herkezı kazadan beladan korusun...Acı gunler yasattırmasın ınsallah..Peugeot dusmanlıgı demıssın ya? cok dogru soylemıssın aslında..Kendımızde olmayan bırseye dusmanca bakıyoruz..gıybet,tamahkarlık,rıyakarlık gıbı kotu hal ve haraketler ıcerısındeyız..olumlu yaklasmayı ogrenememısız daha..Adam sunu demıyor??? ya kardesım ılk once hayırlı ugurlu olsun.bende peugeot yok ! yalnız okudugum ve edındıgım bılgıye dayanarak surda??soyle???bır arızası varmıs?? dogru olabılırmı acaba??? demıyor...Kalkmıs yok paranızı cope attınız??yok efendım bu araba turkıyede satmaz????yok peugot alanlar enayı tarzı yaklasımlarla fitili atesliyorlar..Bız bu kafayla devam ettıgımız surece bırakın arabaları!! yürüyerek 2 adım yol katedemeyız..
Herkeze hayırlı paylasımlar dilerim...
Adam orada dioki resmen sevmiorum sizi alın arabamızı bize kaynak sağlayınki sizi şöyle bölelim böyle küçük düşürelim işte bu yüzdendir peugeot a karşı tavır 2.si sen herkimsen diosunki olumlu düşün falan filan sana karşı çıkan insana inanki sen olumlu düşünseydin o sana olumlu yaklaşırdı ama sen olumsuz düşünmüşsünki olumsuz yaklaşmış 3. Son lafın doğru bu kafayla hiçbir yere varılmaz yerli malı araba üretimine geçilmeli bizim ülkemiz araba şeklini şemalini kalitesini motorunu belirleyebilir Türk malı kullanılmalı.
CYBORGZ kardesım !! dıyorum cunku hepımız kardesız :) ''herkımse'' degılız bu 1 olsun sana... 2.cisi ben kımseye olumuz konusmadım ve mesaj sayıma bakarsan yenı bır uye oldugumu anlarsın..yazılanları okudum ve ''adam'' sıfatını kullanırken genelleme yaptım bunada 2 desek??? 3.cu olarak yerlı malı kullanımını desteklerım her zaman ..fakat?? yerlı malı senın ıhtıyaclarını karsılamıyorsa ?? kendı ısteklerın mesela?? konfor surus dızayn herneyse ıste veremıyorsa sana bunları avrupa arabalara yonelmen cok normal..burda sıyaset yok efendım ulke polıtıkaları yok CYBORGZ kardesım..Üretim ve Tüketimden bahsedıyoruz ve herkez ıstedıgı marka modelı kullanmakta ozgurdur.. 4.olarakra?? ALLAH(C.C)Emanetsın ramazan bayramını kutlarım sımdıden :)
Aynen katılıyorum. herkes istediği malı kullanmakta özgür. İnsanın içine sindikten sonra sorun yok. Tipini beğenir alır, görünümü uğruna diğerlerine katlanırvs vs.
Bu konu hala devam ediyormu yaw. Cidden anlayabilmiş değilim. Durmadan söyledim yazdım. Oradaki araba ile 307 nin en azından son zamanlardakilerin uzaktan yakından alakası yoook. Ve sanırım yazan arkadaşta yok ortada. Herkez aracından memnun o zaman sorunda yok. Eee o zaman derdimiz ne. Birbirimizi kırmak kolay önemli olan bir arada ve yapıcı sohbetler edeilmek. Bir birimize faydalı olabilecek şeyler konuşmak. Bilmediğimiz şeyleri sorarak veya anlatarak otomobil dünyasını sanalda olsa gerçek dostluğa çevirmek. Bırakın artık peugeot kötü falan iyi o daha iyi bu hata yapmazı bilmediklerimizi paylaşacak topiklere zaman kalsın.
Hepinize sevgi ve saygılarımla arkadaşlarım...
quote:
Orjinalden alıntı: karbey
Bu konu hala devam ediyormu yaw. Cidden anlayabilmiş değilim. Durmadan söyledim yazdım. Oradaki araba ile 307 nin en azından son zamanlardakilerin uzaktan yakından alakası yoook. Ve sanırım yazan arkadaşta yok ortada. Herkez aracından memnun o zaman sorunda yok. Eee o zaman derdimiz ne. Birbirimizi kırmak kolay önemli olan bir arada ve yapıcı sohbetler edeilmek. Bir birimize faydalı olabilecek şeyler konuşmak. Bilmediğimiz şeyleri sorarak veya anlatarak otomobil dünyasını sanalda olsa gerçek dostluğa çevirmek. Bırakın artık peugeot kötü falan iyi o daha iyi bu hata yapmazı bilmediklerimizi paylaşacak topiklere zaman kalsın.
Hepinize sevgi ve saygılarımla arkadaşlarım...
+1
Karbey sana aynen katıLıyorum son noktayı koymuşsun....
Bu arada bi uzun yoL maceram oLdu depoyu bi doldurayım..yakıt konusunda bakaLım ne yapmışız benim 1.4 hdi 206 iLe..GünceL oLarak ne yakıyo ben de merak ediyorum ii oLdu..SizinLe de payLaşıcam..
Motorin fiyatları geriledi biraz da olsa. Ben en son ölçüm yaptığımda 137.000/km TL. yakmış. 1,6HDI 307. Daha önce 140-150 oluyordu. Ama 150.000'i hiç geçmedi.
Arkadaşlar benimde bir sorum olcaktı. Sabah farkettim, yol bilgisayarında kalan benzinle gidilebilecek km yi göstermedi. Dün bir problem yoktu acaba depodaki mazot oldukça azaldı her an ışık yanabilir onunlamı ilgilidir yoksa ben yanlışlıkla ayarlarını mı karıştırdım? Daha önce böyle bir problemle karşılaşan oldumu? yardımlarınızı bekliyorum. Arabam 207 hdi
Dostum zannetmiyorum yani benzinin azalması ile ilgili olduğunu yinede tam kesin konuşmak istemem ama henüz aracım yeni dikkat etmedim. Ancak hatırladığım kadarıyla benzin azalıp ışık yanarken dahi ölçüme devam etmesi gerek diye düşünüyorum. Veya senin dediğin gibi ama ben yanlış hatırlıyorum bunuda bir deneyeceğim bakalım. Kazasız günler...
quote:
Orjinalden alıntı: baranss
Arkadaşlar benimde bir sorum olcaktı. Sabah farkettim, yol bilgisayarında kalan benzinle gidilebilecek km yi göstermedi. Dün bir problem yoktu acaba depodaki mazot oldukça azaldı her an ışık yanabilir onunlamı ilgilidir yoksa ben yanlışlıkla ayarlarını mı karıştırdım? Daha önce böyle bir problemle karşılaşan oldumu? yardımlarınızı bekliyorum. Arabam 207 hdi
quote:
Orjinalden alıntı: baranss
bende de 307 var. Hatırladığım kadarıyla 100 km den aşağısını benim ki de göstermiyor.
Arkadaslar,...... Mart 2003 te benzinli egemavi PEUGEOT 307 XR aldım. Mayıs 2006 da sattım. Sizce ne aldım ?? Tabiki tekrar PEUGEOT 307 PEUGEOT 307 HDI COMFORT TECNOPACK aliminyum gri aldım.
3 sene sonunda arabam 70 bin km olmuştu ve servis haricinde hiç bakım ihtiyacı duymadım. ufak tefek sorunlar olmasına karşın bunlar her arabada olabilecek problemlerdi ve servis tarafından çözümlendi. hele ki bu araçla geçirdiğim büyük bir kazada aracın sağlamlığına birkez daha inandım. aracımı 2. elde de çok kolay biçimde sattım. hatta int'ten. Amerika da 307 olmayabilir ama Avrupa'da yollar 307 ile dolu. Bizati tarafımdan müşahade edilmiştir. sonra herkeste olduğu gibi az yakan, vergisi az, nitelikli bir araç almak istedim. Bu niteliklere uygun 2 3 araç buldum ancak özellikleri ile fiyatlarını kıyasladığımda ideal tek araç buydu. Yine 307... Yeni aracımla Bodrum'a gittim geldim (Ç.Kale'den) 1 depo ile 1060 km yol yaptım. Klima açık yaklaşık 130 YKr /km yaktı. Aracımda şu anda bulunan bluetooth, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, alaşım jantlar, elektrokrom dikiz aynası vs. özelliklerde ve 1600 dizel bir araç ile benim aracım arasında fiyat farkı 15 milyar lira idi. Niye sokaklar bu yazılanlara rağmen 307 'lerle dolu??? Anlamak güç olmasa gerek. Saygılar...
baytar17 hayırlı uğurLu oLsun yeni araban..Allah kazasız beLasız günlerde kullanmayı nasip etsin....
Tesekkurler arkadasım, Allah herkesin gönlüne göre versin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...!!!
:)) Amin.. Allah sizede kaza bela vermesin inşallah. Güzel günlerde keyifle kullanmak dileğiyle...
Arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Yukarıda yazdığım yol bilgisayarı ile ilgili problemi çözdüm. mryamanoglu' nun dediği gibi 100 km ninb altına düşünce göstermedi mazot alnca tekrar göstermeye başladı bilgi vereyim dedim.