Arkadaşlar selamlar Adana'dan yazıyorum 2003 model Pejo 307 1.6 16 V 110 Beygir Benzinli bir aracım var ve yaklasık 6 gündür bütün tamircilerin kapısını çaldım fakat derdime kimse derman olamadı aracımda tekleme çekişten çok fazla bir düşüş stop etme gibi hataların yanı sıra Antipllution ve Catalty Conv. hatası veriyor egsoz susturucusu, catalitik temizlenmesinin yanı sıra birçok parça takıldı edildi ama hala olumlu bir sonuc alamadık bobin değişimi buji değişimi hatta beyin değişimine kadar herşey yapıldı sibop ve üst kapak kontrolüde dahil artık hatta benim parçalarımı bobin beyin vs gibi parçalar başka pejo 307 üzerinde bile denendi onda bir sıkıntı yok ama benimki iptal çıldırma aşamasındayım ve iznim burnumdan geldi şöle bir baktım daha önce bu soruna yakın yazılar yazan arkadaşlar gördüm onların çözümü neydi yada benim çözümüm hakkında bilgisi olan ustalar varmı maddi ve manevi olarak fazla yıprandık ve yorulduk artık sonunda sanırım arabayı yakarım lütfen yardımı dokunabilecek birileri varsa bana ulaşsınlar cvplasınlar....
bobini orjinal mi aldin? birde oksijen sensörün değiştimi?
bendede aynı sorun var ama P1340 - sürekli ariza 4 nolu silindirde aşiri yanma bozukluğu p1336 - aralikli ariza belirsiz silindirlerde aşiri yanma bozukluğu arızası aracım ilk önce catilityic converter diyor sonrada anti polation fault dior ustama gittim 2 kez bujileri yenilediler 2 defa ateşleme bobini değiştiler nafile araç soğukken özellikle yağmur yağdıktan nemli li olan havada lpg den benzine geçişte tekler gibi oluyor ve hataları bir bir yakıyor lpg ciye gidiyorum kam mili pozisyon sensörü dior ustaya gidiyorum oda yok ateşleme hatası dior en son araca benzinde bin yapacakmı bakalım dediler eğer yapmazsa lpg enjektörlerindendir diye enjektör değişecekler o da 170 gayme valla bıktım bu sorunlardan yardım edecek allah rızası için birisini arıyorummmmmm....... bobinim orjinal