Bildirim
peugeot 306 serisi bi bakarsanız?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Güzel gider ve yol tutar
fakat şasesi kaza anında o performansa göre oldukça zayıftır
frenleride o kadar güçlü motora bana yazıf gelmişti
Bal köpüğü rengi idealdir ama bence siyah bak
Trafikte nerdeyse yiyemeyecein araç yoktur
Subaru, Evo fln gibi araçlar hariç. -
306gti aah ahquote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3
Güzel gider ve yol tutar
fakat şasesi kaza anında o performansa göre oldukça zayıftır
frenleride o kadar güçlü motora bana yazıf gelmişti
Bal köpüğü rengi idealdir ama bence siyah bak
Trafikte nerdeyse yiyemeyecein araç yoktur
Subaru, Evo fln gibi araçlar hariç.
CYBORG00TR nin yorumuna katılıyorum.Ncaptan 3 yıldız almıştır.O zaman için kötü değil aslında.
Yanlız yakıtı çoktur.Öğrenci için ideal değildir yani
Az km yapmış olanını al.Ne de olsa gti yüksek devir kullanılır, motor zorlanır yani.Ben olsam zorlardım.Modifiye olayına girceksen çok abartı işler yapma ve öten egzostlardan takma ki millet rahatsız olmasın.
-
efsane araçlardan biridir, ivmelenmesi olağanüstüdür, 250 yi rahat görürsün kısacası zevk arabasıdır kesinlikle tavsiye ederim temizini bulabilirsenquote:
Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA
306gti aah ah
CYBORG00TR nin yorumuna katılıyorum.Ncaptan 3 yıldız almıştır.O zaman için kötü değil aslında.
Yanlız yakıtı çoktur.Öğrenci için ideal değildir yani
Az km yapmış olanını al.Ne de olsa gti yüksek devir kullanılır, motor zorlanır yani.Ben olsam zorlardım.Modifiye olayına girceksen çok abartı işler yapma ve öten egzostlardan takma ki millet rahatsız olmasın.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar 106 ve 306 modelleri arasında kıyaslama yapar mısınız? Model uzantıları karşılaştırmaları yaparsak ne sonuçlar çıkar?quote:
Orijinalden alıntı: edilhan
efsane araçlardan biridir, ivmelenmesi olağanüstüdür, 250 yi rahat görürsün kısacası zevk arabasıdır kesinlikle tavsiye ederim temizini bulabilirsen
Alıntıları Göster
Yani 106 Quicksilver, GTI, XS
ve
306 nın tüm model uzantılarını karşılaştırma yapabilirmisiniz? Mümkünse fotoğraflarla yani hangisi tek kapı hangisi 5 kapı.
Bir sürü model uzantısı var ve hangilerinin arasında ne gibi farklar var anlayamıyorum.
Geçenlerde yazılana göre
106 Quicksilver 75 beygir
106 GTI 90 beygir
Şekil olarak aynılar.
Jant GTI da var Quickte kapak.
ABS GTI da var Quickte yok.
vb. gibi...
306 modelleri için (XN, Platinium, Griffe, GTI, XR, XS) karşılaştırma yaparsak ne gibi sonuçlar çıkar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 6 Mart 2007; 18:14:45 >
-
Peugeot 306quote:
Orijinalden alıntı: Yarbay
Arkadaşlar 106 ve 306 modelleri arasında kıyaslama yapar mısınız? Model uzantıları karşılaştırmaları yaparsak ne sonuçlar çıkar?
Yani 106 Quicksilver, GTI, XS
ve
306 nın tüm model uzantılarını karşılaştırma yapabilirmisiniz? Mümkünse fotoğraflarla yani hangisi tek kapı hangisi 5 kapı.
Bir sürü model uzantısı var ve hangilerinin arasında ne gibi farklar var anlayamıyorum.
Geçenlerde yazılana göre
106 Quicksilver 75 beygir
106 GTI 90 beygir
Şekil olarak aynılar.
Jant GTI da var Quickte kapak.
ABS GTI da var Quickte yok.
vb. gibi...
306 modelleri için (XN, Platinium, Griffe, GTI, XR, XS) karşılaştırma yaparsak ne gibi sonuçlar çıkar?
Alıntıları Göster
Donanımlar:
Griffe (XN ile farkı hava yastığı)
Hidrolik Direksiyon
Elektrikli Ön Camlar
Klima
Immobiliser
Radio - Teyp
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit
Sürücü Hava Yastığı
XR (XS ile bir farkını göremedim)
Griffe+
ABS
Sis farı
Yolcu Hava Yastığı
Platinum 2000 ve 2001 model olanlarda var.2000 ve üzeri xr olması lazım.
306 1997 yılında ve 2000 yılında makyaj geçirmiştir.Bu dönemlerde mutlaka donanımlarda değişiklikler olmuştur.Mesela 1997 yılı öncesindekilerde hava yastığı yoktur vs.
Kasa olarak:
1997 ve öncesi:
1998-2000 arası:
2000 ve 2001:
306 Cabriolet:
1997
Sonrası
S16(1997 ve öncesi) ve GTI
Ağırlık 1214 kg
Motor hacmi 1998 cc
Maximum güç 167 HP 124.53 kW (6500 d/d)
Maximum güç devrinde tork 183 N.m ( 6500 d/d )
Maximum tork 197 N.m (5500 d/d)
Şanzıman türü 6 ileri
HB
Sedan
1,6 ve 1,4 litre motorlarla ilgili teknik bilgi toplayacağım.
1,6 lar kısaca
90hp 8v
100hp 16v(2000-2001)
-
arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için saolun baya bi bilgilendim.çok saolun bide vites oranıyla ilgili bir şey duymuştum 6.vitese geçmiyor diye devir tutmuyor dedilerdi bana.quote:
Peugeot 306
Donanımlar:
Griffe (XN ile farkı hava yastığı)
Hidrolik Direksiyon
Elektrikli Ön Camlar
Klima
Immobiliser
Radio - Teyp
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit
Sürücü Hava Yastığı
XR (XS ile bir farkını göremedim)
Griffe+
ABS
Sis farı
Yolcu Hava Yastığı
Platinum 2000 ve 2001 model olanlarda var.2000 ve üzeri xr olması lazım.
306 1997 yılında ve 2000 yılında makyaj geçirmiştir.Bu dönemlerde mutlaka donanımlarda değişiklikler olmuştur.Mesela 1997 yılı öncesindekilerde hava yastığı yoktur vs.
Kasa olarak:
1997 ve öncesi:
1998-2000 arası:
2000 ve 2001:
306 Cabriolet:
1997
Sonrası
S16(1997 ve öncesi) ve GTI
Ağırlık 1214 kg
Motor hacmi 1998 cc
Maximum güç 167 HP 124.53 kW (6500 d/d)
Maximum güç devrinde tork 183 N.m ( 6500 d/d )
Maximum tork 197 N.m (5500 d/d)
Şanzıman türü 6 ileri
HB
Sedan
1,6 ve 1,4 litre motorlarla ilgili teknik bilgi toplayacağım.
1,6 lar kısaca
90hp 8v
100hp 16v(2000-2001)
Alıntıları Göster
-
rb.atasoy teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: prop
arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için saolun baya bi bilgilendim.çok saolun bide vites oranıyla ilgili bir şey duymuştum 6.vitese geçmiyor diye devir tutmuyor dedilerdi bana.
Alıntıları Göster2000 ve üstü sanırım sadece XR ve Platinium sanırım anladığım kadarıyla. Peki 2000 üstü GTI veya Xs yok mu?
-
ilk araç olarak 167 hp lik araç alman bence doğru değil.quote:
rb.atasoy teşekkürler.2000 ve üstü sanırım sadece XR ve Platinium sanırım anladığım kadarıyla. Peki 2000 üstü GTI veya Xs yok mu?
Alıntıları Göster -
quote:
rb.atasoy teşekkürler.2000 ve üstü sanırım sadece XR ve Platinium sanırım anladığım kadarıyla. Peki 2000 üstü GTI veya Xs yok mu?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: captain_35
XR ler 2000 öncesi de var ama 2000 sonrası olanlar Platinum olarak geçiyor sanırım.XS yi çözemedim dahaNe farkı vardır bilemicem.Bazı modellerde esp felan da var.Belki onlardır dicem ama.Daha bunların BVA sı da var.O en üst donanım diye biliyorum.ESP vs. herşey var.Ama bu kadar ilgilenirim tam olarak hangisinde ne var bilemiyorum.Belki motordan dolayıdır.GTi ise tabiki 2000 üstü var.1998-2001 arası gti olarak geçiyor 1997 ve öncesi ise s16 olarak.
Birde üretimden kalkmış araçların teknik verilerini bulmak zor oluyor baya.Ben kendi çapımda topladım biraz.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 6 Mart 2007; 20:57:20 >
-
EFSANEquote:
Orijinalden alıntı: edilhan
efsane araçlardan biridir, ivmelenmesi olağanüstüdür, 250 yi rahat görürsün kısacası zevk arabasıdır kesinlikle tavsiye ederim temizini bulabilirsen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
-
Eyvallah rb.atasoy çok iyi yardımcı oldun. Peki aralarında tek kapı olan modeller hangileri biliyor musun? Ve anladığım kadadıyla HB lerin hepsi dış tip olarak aynı. Sadece iç donanım ve motor donanımı değişiyor. Yani dış görünüş hepsinde aynı.quote:
Orijinalden alıntı: vwseverler
EFSANE
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
Alıntıları Göster
-
Teknik verilerler ilgili birşeyler buldum ama ne kadr doğru bilemiycemquote:
Eyvallah rb.atasoy çok iyi yardımcı oldun. Peki aralarında tek kapı olan modeller hangileri biliyor musun? Ve anladığım kadadıyla HB lerin hepsi dış tip olarak aynı. Sadece iç donanım ve motor donanımı değişiyor. Yani dış görünüş hepsinde aynı.
Alıntıları Göster
http://www.arabadergisi.com/mp/peugeot/306.htm
-
Dış görünüm çoğunda aynı.Farklar sis farlarında, gövde rengi tamponlarda olabilir.quote:
Teknik verilerler ilgili birşeyler buldum ama ne kadr doğru bilemiycem
http://www.arabadergisi.com/mp/peugeot/306.htm
Alıntıları Göster
İki kapı olarak gti var, gti olmayan 3k modelleri vardır büyük ihtimalle ama hiç görmedim doğrusu.
Bu arada aklıma geldi donanımlarda yenilerde elektrikli aynalar, yağmur sensörü felan vardı.
Eğer 306 alacaksanız uzantılara fazla bakmayın.Donanımı zaten belli olur.Çok bariz farklar var zaten.Mesela bazılarında esp var vs.
Birde linkteki veriler doğru
-
atasoy 306 rehberimiz saolsun kardeşimiz banada çok yardımcı oldu zamanında.. atasoy şu bembeyaz bi sedan 306 resmi koymuşsun bnm arabada beyaz sizinki gibi biliyosun acaba öyle kuğu gibi tamponları fln boyatsak nası olur ne dersinquote:
Dış görünüm çoğunda aynı.Farklar sis farlarında, gövde rengi tamponlarda olabilir.
İki kapı olarak gti var, gti olmayan 3k modelleri vardır büyük ihtimalle ama hiç görmedim doğrusu.
Bu arada aklıma geldi donanımlarda yenilerde elektrikli aynalar, yağmur sensörü felan vardı.
Eğer 306 alacaksanız uzantılara fazla bakmayın.Donanımı zaten belli olur.Çok bariz farklar var zaten.Mesela bazılarında esp var vs.
Birde linkteki veriler doğru
Alıntıları Göster
-
buda 99 model XN yazıyor ruhsatta sis farları, klima ve surucu aırbag var, abs yok elektrıklı ayna vs yok...quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
atasoy 306 rehberimiz saolsun kardeşimiz banada çok yardımcı oldu zamanında.. atasoy şu bembeyaz bi sedan 306 resmi koymuşsun bnm arabada beyaz sizinki gibi biliyosun acaba öyle kuğu gibi tamponları fln boyatsak nası olur ne dersin
Alıntıları Göster
angel taktırmayı dusunuyorum varmıdır bırı fıkrı olan yada onerısı??
-
bnm arabda 26 plaka eskişehirden almıştık.. aynı özelliklere sahip yalnız sedan ve sis farı yok.. beyaz tamponlar siyah aynı..quote:
Orijinalden alıntı: razumuhin
buda 99 model XN yazıyor ruhsatta sis farları, klima ve surucu aırbag var, abs yok elektrıklı ayna vs yok...
angel taktırmayı dusunuyorum varmıdır bırı fıkrı olan yada onerısı??
Alıntıları Göster
işe bak şimdi fark ettim bnm plakanında sonu 306
bu arada bu yıkamacı hangi semtte?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 8 Mart 2007; 0:41:23 >
-
306 ların plakalarını genelı 306 ıle bıtıyor sanırım ben cok gordum..quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
bnm arabda 26 plaka eskişehirden almıştık.. aynı özelliklere sahip yalnız sedan ve sis farı yok.. beyaz tamponlar siyah aynı..
işe bak şimdi fark ettim bnm plakanında sonu 306
bu arada bu yıkamacı hangi semtte?
Alıntıları Göster
bu yıkamacı koprubasında bılırsenız 65 bucuk dıye bır durumcu var onun karsı aralıgındaa adı garden park reklam yaptık ama neysee..
-
quote:
306 ların plakalarını genelı 306 ıle bıtıyor sanırım ben cok gordum..
bu yıkamacı koprubasında bılırsenız 65 bucuk dıye bır durumcu var onun karsı aralıgındaa adı garden park reklam yaptık ama neysee..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: razumuhin
bnm gördüğüm 2. oldu 306 plaka. bi bnmki birde bu.. anladım ben vişnelikteki demirkazık oto yıkamaya benzettim de.. eyvallah cvpladıın içib.. bua rada 306 ya her türlü angel süper olur..
-
arkadaslar 306 gti ile 306 s16nin arasinda ne fark varquote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- suv araçların vergisi
- kia stonic paket sıralaması
- land rover freelander 1.8
- mercedes renault motoru
- daewoo matiz alınır mı
- 35 tfsi ne demek
- mercedes mi bmw mi
- en az yakan arabalar
- passat 2025
- en ucuz sıfır araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X