Şimdi Ara

peugeot 306 serisi bi bakarsanız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sene ehliyet alacağım ve araba olarak kafamda 306 gt var.biliyorsanız otomobil ile ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.çünkü her kafadan ayrı bi ses çıkıyor ve kime güveneceğimi bilmiyorum.cevaplarınızı bekliyorum.

• Güzel gider ve yol tutar
    fakat şasesi kaza anında o performansa göre oldukça zayıftır
    frenleride o kadar güçlü motora bana yazıf gelmişti
    Bal köpüğü rengi idealdir ama bence siyah bak
    Trafikte nerdeyse yiyemeyecein araç yoktur
    Subaru, Evo fln gibi araçlar hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

Güzel gider ve yol tutar
    fakat şasesi kaza anında o performansa göre oldukça zayıftır
    frenleride o kadar güçlü motora bana yazıf gelmişti
    Bal köpüğü rengi idealdir ama bence siyah bak
    Trafikte nerdeyse yiyemeyecein araç yoktur
    Subaru, Evo fln gibi araçlar hariç.
    306gti aah ah

CYBORG00TR nin yorumuna katılıyorum.Ncaptan 3 yıldız almıştır.O zaman için kötü değil aslında.

Yanlız yakıtı çoktur.Öğrenci için ideal değildir yani

Az km yapmış olanını al.Ne de olsa gti yüksek devir kullanılır, motor zorlanır yani.Ben olsam zorlardım.Modifiye olayına girceksen çok abartı işler yapma ve öten egzostlardan takma ki millet rahatsız olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA

306gti aah ah

CYBORG00TR nin yorumuna katılıyorum.Ncaptan 3 yıldız almıştır.O zaman için kötü değil aslında.

Yanlız yakıtı çoktur.Öğrenci için ideal değildir yani

Az km yapmış olanını al.Ne de olsa gti yüksek devir kullanılır, motor zorlanır yani.Ben olsam zorlardım.Modifiye olayına girceksen çok abartı işler yapma ve öten egzostlardan takma ki millet rahatsız olmasın.

Alıntıları Göster
    efsane araçlardan biridir, ivmelenmesi olağanüstüdür, 250 yi rahat görürsün kısacası zevk arabasıdır kesinlikle tavsiye ederim temizini bulabilirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

efsane araçlardan biridir, ivmelenmesi olağanüstüdür, 250 yi rahat görürsün kısacası zevk arabasıdır kesinlikle tavsiye ederim temizini bulabilirsen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 106 ve 306 modelleri arasında kıyaslama yapar mısınız? Model uzantıları karşılaştırmaları yaparsak ne sonuçlar çıkar?

Yani 106 Quicksilver, GTI, XS

ve

306 nın tüm model uzantılarını karşılaştırma yapabilirmisiniz? Mümkünse fotoğraflarla yani hangisi tek kapı hangisi 5 kapı.

Bir sürü model uzantısı var ve hangilerinin arasında ne gibi farklar var anlayamıyorum.

Geçenlerde yazılana göre

106 Quicksilver 75 beygir
    106 GTI 90 beygir

Şekil olarak aynılar.

Jant GTI da var Quickte kapak.
    ABS GTI da var Quickte yok.

vb. gibi...

306 modelleri için (XN, Platinium, Griffe, GTI, XR, XS) karşılaştırma yaparsak ne gibi sonuçlar çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 6 Mart 2007; 18:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

Arkadaşlar 106 ve 306 modelleri arasında kıyaslama yapar mısınız? Model uzantıları karşılaştırmaları yaparsak ne sonuçlar çıkar?

Yani 106 Quicksilver, GTI, XS

ve

306 nın tüm model uzantılarını karşılaştırma yapabilirmisiniz? Mümkünse fotoğraflarla yani hangisi tek kapı hangisi 5 kapı.

Bir sürü model uzantısı var ve hangilerinin arasında ne gibi farklar var anlayamıyorum.

Geçenlerde yazılana göre

106 Quicksilver 75 beygir
    106 GTI 90 beygir

Şekil olarak aynılar.

Jant GTI da var Quickte kapak.
    ABS GTI da var Quickte yok.

vb. gibi...

306 modelleri için (XN, Platinium, Griffe, GTI, XR, XS) karşılaştırma yaparsak ne gibi sonuçlar çıkar?

Alıntıları Göster
    Peugeot 306

Donanımlar:

Griffe (XN ile farkı hava yastığı)
    Hidrolik Direksiyon
    Elektrikli Ön Camlar
    Klima
    Immobiliser
    Radio - Teyp
    Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit
    Sürücü Hava Yastığı

XR (XS ile bir farkını göremedim)
    Griffe+
    ABS
    Sis farı
    Yolcu Hava Yastığı

Platinum 2000 ve 2001 model olanlarda var.2000 ve üzeri xr olması lazım.

306 1997 yılında ve 2000 yılında makyaj geçirmiştir.Bu dönemlerde mutlaka donanımlarda değişiklikler olmuştur.Mesela 1997 yılı öncesindekilerde hava yastığı yoktur vs.

Kasa olarak:

1997 ve öncesi:
     peugeot 306  serisi bi bakarsanız?

1998-2000 arası:

2000 ve 2001:

306 Cabriolet:
    1997

Sonrası

S16(1997 ve öncesi) ve GTI

Ağırlık 1214 kg
    Motor hacmi 1998 cc
    Maximum güç 167 HP 124.53 kW (6500 d/d)
    Maximum güç devrinde tork 183 N.m ( 6500 d/d )
    Maximum tork 197 N.m (5500 d/d)
    Şanzıman türü 6 ileri

HB

Sedan

1,6 ve 1,4 litre motorlarla ilgili teknik bilgi toplayacağım.

1,6 lar kısaca
    90hp 8v
    100hp 16v(2000-2001)

• quote:

Peugeot 306

Donanımlar:

Griffe (XN ile farkı hava yastığı)
    Hidrolik Direksiyon
    Elektrikli Ön Camlar
    Klima
    Immobiliser
    Radio - Teyp
    Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit
    Sürücü Hava Yastığı

XR (XS ile bir farkını göremedim)
    Griffe+
    ABS
    Sis farı
    Yolcu Hava Yastığı

Platinum 2000 ve 2001 model olanlarda var.2000 ve üzeri xr olması lazım.

306 1997 yılında ve 2000 yılında makyaj geçirmiştir.Bu dönemlerde mutlaka donanımlarda değişiklikler olmuştur.Mesela 1997 yılı öncesindekilerde hava yastığı yoktur vs.

Kasa olarak:

1997 ve öncesi:

1998-2000 arası:

2000 ve 2001:

306 Cabriolet:
    1997

Sonrası

S16(1997 ve öncesi) ve GTI

Ağırlık 1214 kg
    Motor hacmi 1998 cc
    Maximum güç 167 HP 124.53 kW (6500 d/d)
    Maximum güç devrinde tork 183 N.m ( 6500 d/d )
    Maximum tork 197 N.m (5500 d/d)
    Şanzıman türü 6 ileri

HB

Sedan

1,6 ve 1,4 litre motorlarla ilgili teknik bilgi toplayacağım.

1,6 lar kısaca
    90hp 8v
    100hp 16v(2000-2001)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için saolun baya bi bilgilendim.çok saolun bide vites oranıyla ilgili bir şey duymuştum 6.vitese geçmiyor diye devir tutmuyor dedilerdi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: prop

arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için saolun baya bi bilgilendim.çok saolun bide vites oranıyla ilgili bir şey duymuştum 6.vitese geçmiyor diye devir tutmuyor dedilerdi bana.

Alıntıları Göster
    rb.atasoy teşekkürler. 2000 ve üstü sanırım sadece XR ve Platinium sanırım anladığım kadarıyla. Peki 2000 üstü GTI veya Xs yok mu?
  • quote:

rb.atasoy teşekkürler. 2000 ve üstü sanırım sadece XR ve Platinium sanırım anladığım kadarıyla. Peki 2000 üstü GTI veya Xs yok mu?

Alıntıları Göster
    ilk araç olarak 167 hp lik araç alman bence doğru değil.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

XR ler 2000 öncesi de var ama 2000 sonrası olanlar Platinum olarak geçiyor sanırım.XS yi çözemedim daha Ne farkı vardır bilemicem.Bazı modellerde esp felan da var.Belki onlardır dicem ama.Daha bunların BVA sı da var.O en üst donanım diye biliyorum.ESP vs. herşey var.Ama bu kadar ilgilenirim tam olarak hangisinde ne var bilemiyorum.Belki motordan dolayıdır.GTi ise tabiki 2000 üstü var.1998-2001 arası gti olarak geçiyor 1997 ve öncesi ise s16 olarak.
    Birde üretimden kalkmış araçların teknik verilerini bulmak zor oluyor baya.Ben kendi çapımda topladım biraz.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 6 Mart 2007; 20:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

Alıntıları Göster
    EFSANE
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

• quote:

Orijinalden alıntı: vwseverler

EFSANE
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

Alıntıları Göster
    Eyvallah rb.atasoy çok iyi yardımcı oldun. Peki aralarında tek kapı olan modeller hangileri biliyor musun? Ve anladığım kadadıyla HB lerin hepsi dış tip olarak aynı. Sadece iç donanım ve motor donanımı değişiyor. Yani dış görünüş hepsinde aynı.

• quote:

Eyvallah rb.atasoy çok iyi yardımcı oldun. Peki aralarında tek kapı olan modeller hangileri biliyor musun? Ve anladığım kadadıyla HB lerin hepsi dış tip olarak aynı. Sadece iç donanım ve motor donanımı değişiyor. Yani dış görünüş hepsinde aynı.

Alıntıları Göster
    Teknik verilerler ilgili birşeyler buldum ama ne kadr doğru bilemiycem

http://www.arabadergisi.com/mp/peugeot/306.htm

• quote:

Teknik verilerler ilgili birşeyler buldum ama ne kadr doğru bilemiycem

http://www.arabadergisi.com/mp/peugeot/306.htm

Alıntıları Göster
    Dış görünüm çoğunda aynı.Farklar sis farlarında, gövde rengi tamponlarda olabilir.

İki kapı olarak gti var, gti olmayan 3k modelleri vardır büyük ihtimalle ama hiç görmedim doğrusu.

Bu arada aklıma geldi donanımlarda yenilerde elektrikli aynalar, yağmur sensörü felan vardı.

Eğer 306 alacaksanız uzantılara fazla bakmayın.Donanımı zaten belli olur.Çok bariz farklar var zaten.Mesela bazılarında esp var vs.

Birde linkteki veriler doğru

• quote:

Dış görünüm çoğunda aynı.Farklar sis farlarında, gövde rengi tamponlarda olabilir.

İki kapı olarak gti var, gti olmayan 3k modelleri vardır büyük ihtimalle ama hiç görmedim doğrusu.

Bu arada aklıma geldi donanımlarda yenilerde elektrikli aynalar, yağmur sensörü felan vardı.

Eğer 306 alacaksanız uzantılara fazla bakmayın.Donanımı zaten belli olur.Çok bariz farklar var zaten.Mesela bazılarında esp var vs.

Birde linkteki veriler doğru

Alıntıları Göster
    atasoy 306 rehberimiz saolsun kardeşimiz banada çok yardımcı oldu zamanında.. atasoy şu bembeyaz bi sedan 306 resmi koymuşsun bnm arabada beyaz sizinki gibi biliyosun acaba öyle kuğu gibi tamponları fln boyatsak nası olur ne dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

atasoy 306 rehberimiz saolsun kardeşimiz banada çok yardımcı oldu zamanında.. atasoy şu bembeyaz bi sedan 306 resmi koymuşsun bnm arabada beyaz sizinki gibi biliyosun acaba öyle kuğu gibi tamponları fln boyatsak nası olur ne dersin

Alıntıları Göster
    buda 99 model XN yazıyor ruhsatta sis farları, klima ve surucu aırbag var, abs yok elektrıklı ayna vs yok...
    angel taktırmayı dusunuyorum varmıdır bırı fıkrı olan yada onerısı??

• quote:

Orijinalden alıntı: razumuhin

buda 99 model XN yazıyor ruhsatta sis farları, klima ve surucu aırbag var, abs yok elektrıklı ayna vs yok...
    angel taktırmayı dusunuyorum varmıdır bırı fıkrı olan yada onerısı??

Alıntıları Göster
    bnm arabda 26 plaka eskişehirden almıştık.. aynı özelliklere sahip yalnız sedan ve sis farı yok.. beyaz tamponlar siyah aynı..

işe bak şimdi fark ettim bnm plakanında sonu 306

bu arada bu yıkamacı hangi semtte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 8 Mart 2007; 0:41:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

bnm arabda 26 plaka eskişehirden almıştık.. aynı özelliklere sahip yalnız sedan ve sis farı yok.. beyaz tamponlar siyah aynı..

işe bak şimdi fark ettim bnm plakanında sonu 306

bu arada bu yıkamacı hangi semtte?

Alıntıları Göster
    306 ların plakalarını genelı 306 ıle bıtıyor sanırım ben cok gordum..
    bu yıkamacı koprubasında bılırsenız 65 bucuk dıye bır durumcu var onun karsı aralıgındaa adı garden park reklam yaptık ama neysee..

• quote:

bu yıkamacı koprubasında bılırsenız 65 bucuk dıye bır durumcu var onun karsı aralıgındaa adı garden park reklam yaptık ama neysee..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: razumuhin

bnm gördüğüm 2. oldu 306 plaka. bi bnmki birde bu.. anladım ben vişnelikteki demirkazık oto yıkamaya benzettim de.. eyvallah cvpladıın içib.. bua rada 306 ya her türlü angel süper olur..

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar 306 gti ile 306 s16nin arasinda ne fark var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.