Şimdi Ara

Peugeot 301, Linea, C-Elysee vs Renault Symbol Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
32.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 0 Araç almayı düşünüyorum.Peugeot 301 aracı benim kurumuma özel kampanya ile 8 bin tl indirimli alacağım.Model peugeot 301 active 1.6 92 hp

Ayrıca yine Honda araçlarda da kurumuma özel 4-5 bin tl indirim var ama peugeot 301 ile civic kıyaslanamaz belki ama arada 15 bin tl var indirimli fiyat üzerinden.

Ama aklımda sağlamlık konfor yakıt vs sorular var..Peugeot 301, Linea, C-Elysee vs Renault Symbol Hangisi ? Peugeot araçlar Allah göstermesin kaza durumunda nasıldır ? Bir de yedek parça fiyatı olarak nasıldır ?

Son olarak çok profesyonel bir sürücü değilim 0 aracı park ederken vs çizdirmiş olsam ikinci el değeri çok düşer mi acaba , sürücülüğüm iyi ama park vs bazen sıkıntı yaşıyorum..

Bilgi ve düşüşüncelerinizi esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

• Hocam kendinize güveniyorsanız alışırım bir yere sürtmem derseniz bu araçlar içinde Linea iyidir.Ancak park ederken dediğiniz gibi sürterim vs diyorsanız bir tane LPG'li 15 bin tl'ye Accent admire alın.İçiniz rahat gezersiniz sürseniz bişey olmaz tamponları bedavadan biraz pahalı.ÇARPIŞAN ARABA OYNAYIN.
  • Fransızdan uzak durmanızı tavsiye ederim. Fiat linea, skoda rapid ve seat toledo önerebilirim 3 5 bin fazla ver daha güvenli ve konforlu araca bin sonuçta can taşıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden den hemen söylediğiniz araca bakacağım.Linea yı 2 gün 0 araç sayılır kiraladım ve 700 km kadar şehir içi ve dışı sürdüm.Ancak çıkmaz sokağa girdim, çıkarken arka stop lambası duvara biraz dokundurmam neticesinde çatladı ve mini kasko paketi ödedi, sorun olmadı.Ama bunu kendi aracımda yapsaydım ikinci el piyasası düşermiydi.

Bir de liste fiyatı üzerinen Peugeot 301 active 1.6 92 hp aracı 8 bin tl civarı indirimli alacağım.Bu konu kafamı karıştırıyor.Peugeot araç full modeli bluetooth vs tüm herşey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Hocam kendinize güveniyorsanız alışırım bir yere sürtmem derseniz bu araçlar içinde Linea iyidir.Ancak park ederken dediğiniz gibi sürterim vs diyorsanız bir tane LPG'li 15 bin tl'ye Accent admire alın.İçiniz rahat gezersiniz sürseniz bişey olmaz tamponları bedavadan biraz pahalı.ÇARPIŞAN ARABA OYNAYIN.
    301 ile c-ellyse de aynı tasarım olarak c-ellyse önde diğer herşey ortak motor olarak multıjetten az yakar kesinlikle 1.6 hdı 92 230 lineada da kesinlikle 1.6 105 290 alınır symbol en kötüsü
  • c-ellyse modeli de 6-7 ay önce 30 binden başlayan fiyatla yine bize özel 3-4 bin tl indirimliydi ama kaçırdım ne yazık ki

• Cok zorlamayacaksa civic. Yok alamayiz zorlar dersen ceylisse Pejo ve citroen ayni araclar ama citroen daha hos sanki. Ama beyaz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • civic zorlamaz ama çıtayı 60 bin düzeyine çıkarmak istemiyorum aslında..Peugeot u alırsam 18 ay vadede bitireceğim.Civic alırsam peşinat biraz daha bulmam lazım ve yaklaşık 24 ay da falan ödeyebilirim.

• Güvenlik açısından fransız asla önermem, yakıt artık bütün araçlarda hemen hemen aynı seviyede, alman japon italyan tercih edilebilir

• Focus da 30 bin tl 24 ay 0 faiz kampanyası var lineada atnı şekilde 24bin tl 0 faiz

• quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

civic zorlamaz ama çıtayı 60 bin düzeyine çıkarmak istemiyorum aslında..Peugeot u alırsam 18 ay vadede bitireceğim.Civic alırsam peşinat biraz daha bulmam lazım ve yaklaşık 24 ay da falan ödeyebilirim.

Anladigim kadariyla vadeli olmasindan dolayi sifir dusunuyorsunuz. Arabayi binmek icin aliyorum. Kolay kolay satmam. Is icin kullanmam derseniz civic. Ama yok ben is de yaparim arabayla. Essek niyetinede binerim derseniz o zaman diger tercihler derim.

• quote:

c-ellyse modeli de 6-7 ay önce 30 binden başlayan fiyatla yine bize özel 3-4 bin tl indirimliydi ama kaçırdım ne yazık ki
    Hocam benim tavsiyem size şu olur.Symbol işine hiç girmeyin derim neresinden tutsanız boş bir araç

Şimdi 301 ve C-Elysee arasında fark dağlar kadar değil ama farkta yok değil var.Bence citroen amblemi daha çok yakışıyor bu araca.

Linea güzel seçenek ama lounge versiyonu derim ama bütçe yetmez sanırım.

Hocam imkan varsa bu araçların en yüksek güvenlik donanımında almaya çalışın birde mümkünse dizel olsunlar derim .Zaten iki araçta da HDİ motor az yakıyor.Linea burada uzak nokta olsun şimdilik derim.

Şimdi asıl nokta bence imkan varsa şayet sizi ekonomik anlamda zorlamayacak ve çocuğunuz ya da ailenizin keyfinden ödün vermeyecek şekilde ödeyebilecekseniz Civic alın derim.Bu araçların hiçbiri bir Civic etmez.

Bu arada polissiniz sanırım

Birim ne?

Bu arada sırf 301 alıp satsanız bile kar edersiniz orası da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 17 Mayıs 2014; 18:32:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmettatli88

Fransızdan uzak durmanızı tavsiye ederim. Fiat linea, skoda rapid ve seat toledo önerebilirim 3 5 bin fazla ver daha güvenli ve konforlu araca bin sonuçta can taşıyorsun.

hangi fransızı hangi modelini kullandın hcam da bu derece genelleme yaptın... marka model olarak yazarsan sana zahmet...

bi kaç örnek vereyim ki yanlış yerden yazdın güvenlik yerine keşke ön takım biraz hassas yazsan samimi olduğunu anlardık...

citroen c4 picasso yada pejo 5008 gibi araçlarda esp 10 (on tane) hava yastığı asr standar doanımda

ayrıca 308 yeni serisi dünyada yılın otomobili seçilmiş

citroenin hangi ds serisini kullandın ds4 ds5 ds3 yada bir rcz koltuğuna hiç oturdun mu..

yakıt konusnda hangi araç hdı motor kadar az yakabilir ki..

neyse hocam niyetin bi markayı karalamaksa daha başarılı yazılar yazmalısın...

• pm attım..

• 301 sizce nasıldır.İnternette çarpışma testini aradım ama bulamadım..Malzeme kalitesi ile sağlamlığıyla sizce nasıl aldığımda pişman olabileceğim bir araç olma ihtimali var mıdır..Bir de dışarı ve motor sesini içeri kısmen alıyor diyorlar.

Genel gözlemimce artısı tüm güvenlik teknolojileri esirgemeden tüm modellerde kullanılmı ama eksi olarak bagaj kapağı yayının olmadığı ve çıtanın gizlenmediği, elektrikli pencere tuşlarının vitesin orada olması gibi eksileri ve bence ince detayları atlamış gibi..Şu haliyle sanki ufak tefekleriyle biraz eksikleri var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Fransızdan uzak durmanızı tavsiye ederim. Fiat linea, skoda rapid ve seat toledo önerebilirim 3 5 bin fazla ver daha güvenli ve konforlu araca bin sonuçta can taşıyorsun.

hangi fransızı hangi modelini kullandın hcam da bu derece genelleme yaptın... marka model olarak yazarsan sana zahmet...

bi kaç örnek vereyim ki yanlış yerden yazdın güvenlik yerine keşke ön takım biraz hassas yazsan samimi olduğunu anlardık...

citroen c4 picasso yada pejo 5008 gibi araçlarda esp 10 (on tane) hava yastığı asr standar doanımda

citroenin hangi ds serisini kullandın ds4 ds5 ds3 yada bir rcz koltuğuna hiç oturdun mu..

Hocam hepsini kullandım ds serilerinden tut rcz kadar heleki renault amacım karalamak değil tdi şu an en az yahan araç keza multijet euroncap sitesinden de bakabilirsiniz ayrıca ben Türküm ve Türkleri hiçbir konuda desteklemeyen yeri gelirse bir kaşık suda boğabilecek bir ülkeye para kazandırmak istemem en son soma olayıyla dalga geçiyorlardı ama memnunsanız bizlik sıkıntı yok iki yönlü düşünüyorum yani...

• quote:

301 sizce nasıldır.İnternette çarpışma testini aradım ama bulamadım..Malzeme kalitesi ile sağlamlığıyla sizce nasıl aldığımda pişman olabileceğim bir araç olma ihtimali var mıdır..Bir de dışarı ve motor sesini içeri kısmen alıyor diyorlar.

Genel gözlemimce artısı tüm güvenlik teknolojileri esirgemeden tüm modellerde kullanılmı ama eksi olarak bagaj kapağı yayının olmadığı ve çıtanın gizlenmediği, elektrikli pencere tuşlarının vitesin orada olması gibi eksileri ve bence ince detayları atlamış gibi..Şu haliyle sanki ufak tefekleriyle biraz eksikleri var gibi.

elbette var hocam ufak tefek eksikleri ancak olayı şöyle yorumlayın verdiğiniz paranın karşılığında aldığınız ve beklediğiniz çok önemli..

örneğin a marka 20liralık bi aracı eksi yada artısıyla b marka 50 liralık bi araçla kıyaslamak ne kadar mantıklı sizce..

özellikle 301 ve c elys yakıt konusunda motor konusunda asla tereddüt etmeyeceğiniz araçlar emin olun.. ancak siz dizel düşünmüyorsunuz sanırım bence dizeline bakın..

arkadaşın dediği özellikle güvenlik olarak hiç düşünmeyin fransızlar bu konuda her aracında standart sunuyor sonradan parayla satmıyor...

ancak bana göre tek eksisi nazik bi araç çok bozuk yollara gelmiyor ama sırf yakıt ekonomisi bile değer bu eksilere..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Hocam hepsini kullandım ds serilerinden tut rcz kadar heleki renault amacım karalamak değil tdi şu an en az yahan araç keza multijet euroncap sitesinden de bakabilirsiniz ayrıca ben Türküm ve Türkleri hiçbir konuda desteklemeyen yeri gelirse bir kaşık suda boğabilecek bir ülkeye para kazandırmak istemem en son soma olayıyla dalga geçiyorlardı ama memnunsanız bizlik sıkıntı yok iki yönlü düşünüyorum yani...

hocam bende Türküm bende müslümanım elhamdülillah ancak bunun konuyala pek alakası yok ki ne yani almanlarmı dotumuz amerikamı japon mu.. kusura bakmayın ama kendi ürettiğimiz bi araç olmadıkça ve bu araçta diğerlerine göre cazip gelmedikçe işime hangisi geliyorsa o..

bu arada bu kadar çok araca binmenizi tebrik ediyorum ben 30 yılda test ettiklerimi saymıyrum çünkü onlar kısa zamanda net veriler olmaz 10-12 araca ancak binmişimdir..

yakıt olarak hdı yada ehdı motordan daha az yakanı yok piyasada.. 1.3 1.2 motorla 1.6 yada b sınıfı ile c sınıfını kıyaslamadan aynı katagoride yazıyorum...

neyse sorun değil siz beğenmeyin almayın test edenler binenler zaten biliyorlar araçları..

• İşim gereği kullanmadığım araç neredeyse yok sözüm size değil önyargısız araştırıp bakın ne dediğimi anlayacaksınız ..

• e hdi diyorsun 1.6 c4ün şehirdışı tüketimi 3.6 lt .. 1.6 tdi octavia nın şehirdışı tüketimi 3.3 lt ....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.