Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.907
Cevap
89
Favori
658.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan akbaş

merhaba sanırım peugeot araçlarla içli dışlı birisiniz. 2015 1.6 hdi aracım var 8 aylık bir araç ve 26.xxx km de şuan. aracı aldığım günden beri yüksek devirde iken sanki şanzumanda bir sorun varmış gibi bir uğultu şeklinde ötme sesi var. servise gittiğimde test sürüşü yapıldı ve herhangi bir sorun yok aracınızda denildi. hatta rahatsız oluyorsanız km bakımında şanzuman yağını ince yağ ile değiştirip sesi biraz daha kesebiliriz dediler. fakat kafama çok taıkılıyor bu ses tüm 208 lerde varmı yoksa sadece benim aracımda mı? uğultu sesi bariz duyuluyor ve sanki şanzuman araç kabininin içerisinde gibi bir ses. tüm viteslerde devri yükselttikçe ses var özellikle 2000 rpm den sonra ortaya çıkıyor ve devir yükseldikçe seste yükseliyor. konu ile ilgili görüşünüz var ise paylaşırsanız sevinirim.

208 B sınıfı bir araç olduğu için yalıtım biraz zayıf. Normal duyduğunuz ses...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar daha öncede yazmıştım çözüm bulamamıştık, benim araç kaç km hızla gittiğini dijital olarak ekran da göremiyorum bunun çaresi nedir bilen var mı
     PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimsekTolga -- 10 Nisan 2017; 23:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkez'e iyi forumlar ben aracımın kapı kollarını nikelaj yapmak istiyorum nete baktım var ama fiyatları değişiyor 50-70 arası sizce nasıl olur iyimi dir kullanışlı mıdır yapan yada alan var mı
     PEUGEOT 208 SAHİPLERİ
    bir de araçımın kenar aynalarını bu şekilde yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim
  • emy_644 kullanıcısına yanıt
    Money talks

reklam sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluşta çalışıyorum. daha önceki araçlarımda aynalara folyo kaplamıştım. istediğin renk var. bir reklamcıda işini çözebilirsin yada sanayide boyatabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan akbaş

reklam sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluşta çalışıyorum. daha önceki araçlarımda aynalara folyo kaplamıştım. istediğin renk var. bir reklamcıda işini çözebilirsin yada sanayide boyatabilirsin

Boyatmaktan ziyade folyo kaplamak daha mantıklı geliyor bilgiler için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba. Aranızda aşağıdaki orjinal olarak servislerin taktığı karter korumadan taktıran var mı? Üşengeç ve özensiz servis elemanları ile tartışmaya girmeden önce bilmek istediğim bir konu var. Motor yağı değişirken ve yağ tahliye edilirken bu modelde karter koruma sacı sökülmeden yağ değişimi için yağ tahliye kapağı / kanalı var mı göremiyorum. Servistekiler korumanın her tarafını iç dış vıcık vıcık yağa bulamışlardı geçen seneki bakımda. Bu bakımda uyaracağım.

Acaba karter korumanın sökülmesi gerekiyor mu bu modelde?

Bu:
    http://cdn1.n11.com.tr/a1/1024/89/12/38/89123879_435553177.jpg

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Nisan 2017; 12:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SimsekTolga

2012

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

Hocam sizin Lcd ekranda sorun olabilir. Hız göstergesinin bulunduğu pikseller bölgesel olarak rahmetli olmuş olabilir tabi sadece bir tahmin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Nisan 2017; 12:44:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaşlar merhaba. Aranızda aşağıdaki orjinal olarak servislerin taktığı karter korumadan taktıran var mı? Üşengeç ve özensiz servis elemanları ile tartışmaya girmeden önce bilmek istediğim bir konu var. Motor yağı değişirken ve yağ tahliye edilirken bu modelde karter koruma sacı sökülmeden yağ değişimi için yağ tahliye kapağı / kanalı var mı göremiyorum. Servistekiler korumanın her tarafını iç dış vıcık vıcık yağa bulamışlardı geçen seneki bakımda. Bu bakımda uyaracağım.

Acaba karter korumanın sökülmesi gerekiyor mu bu modelde?

Bu:
    https://store.donanimhaber.com/af/73/2e/af732e66c8bdc60851b7d479355b9973.jpg

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

Merhaba, benim araçta bahsettiğin koruma yok. yardımcı olamıyorum. kusura bakma.

ancak şöyle bir video buldum. 1.20 dakikadan itibaren korumayı tam sökmeden yağ değişimi yapıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=yDrRxHQcS_U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin88 -- 12 Nisan 2017; 22:28:31 >

• Arkadaşlar merhaba, aracım bakım için son 300 KM gösteriyor 133700 de 134 bin de bakıma götüreceğim yetkili servise götürmeme gerek var mı ? bu km de bakımda neler yapılmakta bilgisi olan var mı ?

• SimsekTolga S kullanıcısına yanıt
    Dövizdeki artış nedeniyle sevis fiyatları uçmuş diyorlar. Bir yetkile birde güvenilir özel servise sordurun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin88

Dövizdeki artış nedeniyle sevis fiyatları uçmuş diyorlar. Bir yetkile birde güvenilir özel servise sordurun bence

Servis hizmeti düzgün olsa hadi neyse. Her bakım sonrası aracı teslim alınca garanti bir hata/ihmal buluyorum ve bu da sinir ediyor.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bugün servisi aradım 700 bilmem kaç lira dedi ABC PEJO yağ, filtreler falan değişiyormuş dışarda yarısından daha ucuza yaptırabilirim sanırım sağolsunlar silecek suyunuda kontrol ediyolarmış ❤️

• SimsekTolga S kullanıcısına yanıt
    Kadran altındaki SET butonunu basılı tutun, ekranda LCD'de -- simgesini görene kadar teker teker basın. -- çıktığında +'ya basın.
  • 1500 km peugeot 208 1.6 hdi aracım var . Kafam bu rodaj ve yağ değişimine takıldı. Bayı rodaj diye birşey yok dedi. Mutlaka belli oranda yeni motor yağ içine talaş atmıştır. Bayiden yağ değişimi istemek abes kaçar mı. 15000 km veya 1 yıl beklemek pek mantıklı gelmedi bana. Filitre bu çapaklari belli oranda tutar sanırım. Sizlerin bu süreçte yaptıklarınızı mrak ettim.

• fesay kullanıcısına yanıt
    aracı teslim alırken, 2500 km de bakıma gelin demediler mi? ücretsiz genel kontrol yapıyorlar.
  • rodaj var. her zaman olacak. kim ne derse desin dinlemeyin. servis dışı yağ değişimini 5000km de değiştirebiliriz bence.
  • Rodaj olmadığını ve 15000 km sonra gelin dediler. Kahyaoğllari izmir bayinden alındı. Diğer bayilerden rodaj veya kaç binde servise çağrıldığınız , bilgi paylaşırsanız sevinirim. İnsanlar bilgilenmiş olur. Servis tutumlarını öğrenmiş oluruz.

• Arkadaşlar sizce peugeot 208 kullanılan malzeme çokmu kalitesiz bilemedim şöyle bakınca iyi duruyor ama geçen gün dikkat ettim kapı arasında plastik çıkmış araç daha 2015 model 11000 km de nasıl çıkar ya diyorum bir taraftan düşündüğümde de kul yapısı olabilir diyorum aynı şey başına gelen varmı bilmiyorum neyse uzun lafın kısası japon yapıştırıcıyla yapıştırdım. PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

Hocam görselde işaretlemişsiniz ama ben pek anlamadım. Hangi kısımdan bahsediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.