Şimdi Ara

Peugeot 206 ile sorun yaşayanalar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum Peugeot=sorun demek...
    307 den çok ağzı yanmış ve yanmakta olan insan biliyorum...

Gelgelelim 206 da pek böyle bir durum yok gibi gözüküyor... Bizim bi arkadaşımız 206Hdi almayı kafaya koymuş, 206Hdi ile sorun yaşayanlar var mı ? HEm alacaklara da iyi bir rehber olmuş olur... Memnun musunuz?

• bende benzinli 206 var. bir kere arabayı kullanmak acayip rahat, belki boyumdan falandır ama sürüş pozisyonu çok rahat geliyor bana. müzik sistemi falan da fena değil(hoparlörler jbl). yalnız otobanda falan giderken içeri bayağı bir rüzgar sesi giriyor bu kötü. ikincisi konsolda kullanılan plastiğin kalitesi biraz kötü sanırım. sert plastik gibi birşey. çok sert bastırınca içeri giriyor. en kötüsü de biraz bozuk bir yolda giderseniz ses çıkartıyor ama alışınca sorun yok. hız yapmayı sevmem fakat motoru bana yetiyor(1.4 70 bg) herhalde dizel daha da tatminkar olur. bir de arkadaşına söyle arabayı alırken mutlaka arka koltuk başlıklarını da istesin. pazarlık yaparken plaza bunları bedavaya verebilir. normalde verilmiyor ve sonradan alırsanız epey pahalı(1 milyar gibi birşey istiyorlar 3 başlığa) kaza sırasında arka koltuktakiler için çok önemli. bir de üzerinde gelen standart pirelli p3000 lastikler çok kötü. belki yeni modellerde başka bir model/marka verirler ama p3000'ler hiç iyi değil. hayırlı olsun.

• bizim arkadas 2 defa turbo yakmıstı dizel 206 da. Ama adam asırı hayvani kullanıyordu. Benzinli gibi cok devirli kullanıyordu arabayı.Yani normal kullanımda bu sorunun cıkacagını sanmam.
    Birde bozuk yollara pek gelmiyor bunlar diyordu. Alttakım surekli sorun cıkartıyormus.
    Bunun dısında guzel araba hakkaten. Bizde neredeyse 206 alacaktık; O arkadas zorla vazgecirtmişti 206 dan beni.
  • ben benzinli 206 1.4 xt kullanıyorum. kullabması zevkli. bir de bora sahibiyim. ikisi arasında kullanma zevki tercihi yaparsam 206 daha zevkli . ama iç mekanı dar... özellikle çocuklu ailelere hiç tavsiye etmem.
  • su anda 206 kullaniyorum 5 yasinda arabam ve simdiye kadar abartmiyorum tek bir tane bile sorun cikarmadi ama bu yeni turbo dizelleri nasildir bilmiyorum bendeki benzinli ama tekrarliyorum 1 tanecik bile sorunum olmadi ki inan bana oyle cok servis servis kosan biri degilim herseyimde oldugu gibi bu serviste flnda cok gecikirim ama allah nazardan saklasin taş gibi şu anda ben hdisi nasil bilmiyorum ama 206 tavsiye ederim benim gözümde sağlamlığı kanıtlanmış bi araba
  • ahahah ben buu adama hiç bir şey demiyorum pejo = sorun demekmiş yürübe kim tutar seniii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.