Şimdi Ara

Peugeot 2008 için Van Sevimli Bayi Satış Temsilcisi Kemal Bey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
2
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diğer konu da daha çok araç ile ilgili bilgi konusuna dönüştü, ben burada sadece tek bayii üzerinden toplu alım için almak isteyenleri toplamayı düşünüyorum.

Öncelikle, Van bayii ndeki st Kemal bey, araç geliş tarihi için garanti veremiyor, şubat kotası bayi için belirli değil, yani araç almak isteyenler Mart ayında teslim alabilir

En önemli konu olan fiyat için ise, piyasada ki alınan en uygun fiyatın altına vereceğini söyledi, net bir tutar yok çünkü araçlar tek kişi adına olmayacak, şirket adına olmayacak isteyen istediği bayiden aracı alacak, sayımız şu an için 6 kişi özelden mesaj attı arkadaşlar, bana ulaşmak yerine internetten van daki bayinin telefonu bulup, arayıp Kemal beye forum donanımdan öğrendiği, toplu alım için aradığı söyleyip ciddi olduğunu göstermek için 5000 tl kapora verebilir, istediği zaman vazgeçebilir, bunu yapanlar bana mesaj atarsa kaç kişi olduğumuzu bilmiş olurum ve takibi kolay olur, eğer organizasyonumuz belirli bir seviyeye ulaşabilirsek whatsapp grubu kurabilir iletişim halinde olabiliriz
    İsteyen bu mesajın altına da arayıp konuştuğunu kapora verip vermediği ve süreci anlatır burdan da takip edebiliriz. Gelişmeler oldukça burdan bilgilendirme de yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5000 tl kapora mı ?

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Ciddi olduğumuzu göstermek için, farklı bir öneriniz var mı?

• Van’dan kim araba alcak

Ankara bayileri olsa alırım bi dal...

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Ayıp ettin be gardaş . . .

Senin 1 sözüne bi dal 2008 gt-line ayarlarız

Kaporan sende kalsın . . .

Hatta bana IBAN yaz sana biraz da maddi destek çıkarız

• Kaporayı bayi st Kemal beyle konuşup şirket hesabına atacaksınız, aracı size en yakın bayiiden teslim alacaksınız, ben para istemiyorum, şuan ki aracım 2008 ve yeni 2008 beğenen kullanmak isteyen biriyim, diğer bayiler toplu alım da indirim yapamayız dedi.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sen araba alacan mı 2008 mi alacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Mesajımın neresinde bana para gönderin diyor, internetten pejo van bayinin numarasını bulup St Kemal bey ile görüşün şirket hesabına gönderin diyorum, yani bir organizasyon yapalım dedik, okuyup anlamadan art niyetli yorum yapıyorsunuz.

• 1.2 b sınıfı araca 200bin çok para. 3 ay sonra satıp 1.5 golf8 peşine düşerler. 1.5tsi highline cam tavansız %50 dilimde kalabilirmiş tr için özel paket gelme olasılığı çok yüksek. 1.0 ile arasınra 10bin civarı fark olacakmış duyumlar şimdilik böyle. Kur zıplarsa işler değişir.
  • Selamlar, Bende 1.2 Allure icin 180bin fiyat aldim, metalik ve grip kontrolle beraber. Eğer toplu alımda mantıklı bir indirim olacaksa bende varım.
  • iverson1341 İ kullanıcısına yanıt
    Allure 1.2 otomatiğin liste fiyatı 178,500 siz 1000 tl metalik boya ile 1500 tl grip kontrol dahil 181 bin olan araç için 180 bin telif almışsınız, hiç indirim yapmayan hatta ilave boya koruma vb satmaya çalışan bayilerin yerine bu fiyat 1000 tl indirimli, Van bayinin de yapacağı indirim bunun ne kadar fazlası olur bilmiyorum, arayıp konuşmanızın bir zararı olmaz

• 1.5 gt line dizel otomatik fiyat ne kadar acaba bilgisini alabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip 👍

• Bu aracın vergiler dahil, talebe bağlı olarak gereksiz düzeyde fiyatlandırma olduğu açık. Özellikle Ankaradaki fırsatçı bayilerin verdiği rakamlar da ortada, gtline için uygun bir fiyat verirlerse ben de varım hocam. Ankaradaki bayiden kaporamı dün çektim bu arada.
  • serhard kullanıcısına yanıt
    Hocam size ne kadar fiyat verdi Ankara’daki bayi?
    Bana İstanbul’daki 213500 istedi gtline focalli

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    seramik kaplama ve basamaklı gtline 218 bin dediler.
  • Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    Bu hangi bayi hocam? can mı? Ne renk araç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 25 Ocak 2020; 22:37:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.