Şimdi Ara

Peugeot 206 X-Line Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..

    İlk defa bir araba alacağım..Donanımı iyi olsun istiyorum..Sıkıştığımda satarken fazla zarar etmek istemiyorum..Bir araç buldum..Sizlerinde fikirlerini almak istedim..

    Peugeot 206 X-Line

    Üzerinde 4 yeni lastik - Çelik jant ve set var ekstra olarak..Bunun dışında donanım olarak full bir araba..2004 model..Mavi renk..113 binde araç..Hasar kaydı sadece 470 TL lik sürtmeden dolayı..Tavan kaput bagaj hiçbir yerinde boya yok..Sadece çamurlukta ve bir kapıda local boya var çizikten dolayı..2016 kasım ayına kadar muayenesi var..Lpg var ve ruhsata işli..19.500 TL ye alınırmı bu araç..Pek bu özellikte olanını bulamdığım için fiyat karşılaştırması yapamadım..En boş olanlarına bile, (sağı solu boyalı hasar kayıtlı, donanım olarak bomboş ) 17-18 istiyorlar..Fiyat bana iyi gibi geldi..Sizin düşünceleriniz nedir..

    - ABS
    - ASR
    - 8 airbag
    - İmmobilizer
    - Alarm
    - Merkezi Kilt
    - Klima
    - Ön Kol Dayama
    - Deri Direksiyon
    - Eleltrikli Ön camlar
    - Far ( sis)
    - Park sensörü
    - Xeon far
    - Isıtmalı aynalar
    - Cd değiştirici vs vs komple set



  • Söz konusu 206 ise Düşünmeden al derim , düşünürsem 206 dan uzak dur dedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 23 Temmuz 2015; 17:14:57 >
  • Tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi..206 ile ilgili bazen güzel şeyler, bazende tuhaf şeyler okuyorum..Ha bir ara 3 günlüğüne bir 206 kiralamıştım..Uzun yola çıkmıştım..Çok üzmemişti..Ama 19-20 aralığında bu kadar dolu olan ve satmak istediğimde nispeten daha rahat satabileceğim bir araç bulamadım..Ford Focus lar var 2000 Ghia..Yada ne bilim 2000 Golf ler var ama içime sinmedi..Hem model düşük hem satmak istediğim zaman elimde kalır diye korkuyorum..Clio lara baktım hep 20 üstü fiyatlar ve temiz bulamadım doğru düzgün..Hyundai accent era alayım dedim..Yüzde 90 ı taksiden bozma..O yüzden 206 tercih ettim..Fiyat nasıl sizce bu donanım, ekstra ve piyasaya göre
  • X-Line en boş versiyonlardan biri diye biliyorum. Senin bahsettiğin donanımlar Feline'da var. O donanımlar var ise araç Feline'dır.
    Ben de yıllarca en full versiyonlardan biri olan Quiksilver kullandım. En ufak bir sorun yaşamadım, gidişi ve tüketimi de on numaraydı (1.6 16V 110'luk)
    Gönül rahatlığıyla alınır, binilir.
  • Adam x-line yazmış ama belki bilmiyordur..Yaşlıca bir amcaydı zaten..Bu arada fiyat bu donanım için iyimi..Satarken kolay satabilirmiyim az biraz zararlada olsa..Çünkü kredi kullanarak alıyorum..Bir sıkıntı çıkarsa 1-2 ayda elimden çıkarabilmeliyim..
  • 2000 corsa 100.yıl aldım arkadaşlar. Hasar kaydı yok,darbe yok, sadece 2 parça lokal boya var.ustama götürdüm kaçırma bu arabayı çok temiz, ben bu modelde böyle temızını görmedim dedi bende aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.