Şimdi Ara

PETSHOP AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

memurluktan istifa edip petshopdükkanı açmayı düşünüyorum. düşündüğüm lokasyon Ankara veya Eskişehir'de orta gelir üstü insanların yaşadıkları yerler. balık hariç diğer canlı evcil hayvanların satışını da yapmayı düşünüyorum. bunun haricinde tabiki mama, yem, kum, aksesuar, oyuncak satışı olacak.

bu işle uğraşan varsa yardımcı olursa sevinirim

iş yeri tadilatı, raflar, ilk mal alımı, tabela masrafları vs. bunların yaklaşık maliyeti nedir?

aylık net kazanç ortalama ne kadar olur?

bu işin artıları eksileri nedir?

aynı zamanda e-ticaret sitelerinde de satış yapmayı düşünüyorum bu sitelerin aldıkları komisyonlar ve diğer ücretler nedir?

en çok ve en az kâr marjı olan ürünler hangileridir?

şimdilik aklıma gelenler bunlar.. şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar, Eskişehir'de bir arkadaşımın var Petshop dükkanı. Burada büyük bir mahallenin işlek bir caddesi üzerinde. Full zararda. Girdiği günden beri pişman. Kimseye de önermiyor, böyle bir bilgi vereyim size.

İyice araştırmanızı öneriyorum mutlaka.

annem babam bile her hay 5-6 15 kiloluk çuval mama alırdı her ay, kendi kedi köpeklerine değil etraftakilere de. artık ayda 1 çuval kendi petlerine alıyolar etraftakilere de aç kalmasınlar diye yoğurtlu makarna falan birazda mama karıştırıp veriyolar. 1 çuval mama ucuzları bile 700-800 lira, çok para.

eskiden bozuk paralarla tavuk ciğeri alır verirlerdi, şimdi et alamayan insanlar onu alır oldu, 60 lira. bu devir o iş için kötü zamanlar. yine de sen bilirsin herkesin potansiyeli başka

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.