A

Çavuş
17 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
  1. 2020 Hyundai Bayon 1.4 Elite
  2. 2019 Ford Ecosport 1.0 STLine
  3. 2021 Dacia 1.0 T Prestige
  4. 2018 Peugeot 2008 1.6 BlueHdi Allure
  5. 2019 Peugeot 2008 1.5 BlueHdi Allure

peugeot'lar dizel diğerleri benzinli.. hepsi otomatik vites.. Bayon almaya karar verirsem LPG taktırmayı düşünüyorum.

gerek donanım olarak, gerek performans olarak, gerek konfor olarak siz olsanız hangisini tercih edersinizz???

Yeni telefon almak üzereyim. Ancak 3 model arasında kaldım.. karar veremiyorum.. bütçem 17.000 TL

1. Xiaomi Mi 10T Pro.

2. Samsung Galaxy S22

3. iPhone 11

Üçü de 128gb

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Herkese merhaba. Yakın zamanda bir trafik kazasına karıştım. Ben hayatımda alkol kullanan birisi değilim ancak hastanede yapılan kan tahlilinde 0.13 promil alkol çıktı. Bu nasıl mümkün olabilir? Fikri olan var mı?

araç alma arefesindeyim

2016-2017 model otomatik vites olarak hangisini tavsiye edersiniz?

1. peugeot 2008 1.6 BlueHDi Allure Dizez
  2. citroen c4 cactus 1.6 e-HDI Shine Dizel

bu araçların kronik sorunları var mı?

bir de 2008'in active ile allure paketleri arasında ne gibi farklılıklar var

yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler

3600mhz cl 18 ram için hangi işlemci ve anakartı almalıyım? AMD veya Intel farketmez benim için

merhabalar..

twitterda 2 adet hesap kullanıyorum hem bilgisayarda hem telefondan ikisine de girebiliyorum.. ancak geçenlerde 1. hesabım kalıcı olarak askıya alındı.. tekrar tekrar hesap açsam da her seferinde yeni açtığım hesap anında banlanıyor.. eski tarihli twitter hesabı bulup onu kullanmaya başladım yine banlandı.. ancak 2. hesabıma birşey olmadı onu kullanabiliyorum.. internette biraz araştırdım ancak kesin bir cevap bulamadım.. kimileri ip adresimin banlandığı, kimileri ise mac adresimin banlandığını yazmışlar.. ancak her iki durumda da olsa şu an kullanabildiğim hesabımın da kapanması gerekirdi diye düşünüyorum.. sorunumu nasıl çözebilir.. kapanmayan bir twitter hesabı nasıl açabilirim?? yardımcı olursanız sevinirim..

evdeki alaturka tuvaletten lağım, bok kokusu gibi kokular geliyor ve eve yayılıyor.. alaturka wc'yi hiç kullanmıyorum, üst kat ve alt katta oturanlarda böyle bir sorun yok.. sebep ne olabilir??

almak istediğim araç 56.000 tl ancak kasko değeri 50.000 tl olarak görünüyor.. kasko değeri tam olarak nedir? arada böyle bir fark olması normal mi? bunun avantajı ya da dezavantajı var mıdır?
55-60 bin tl civarında
otomatik vites araç arıyorum

aklımda 4 araç var
2011-2012 opel astra
2012 hyundai accent blue
2013-2014 hyundai i20
2011-2012 ford fiesta

siz olsanız hangisini neden seçerdiniz?
4 5 yıl ciddi arıza vermeyecek olması tercihimdir

bunlar dışında başka bir araç söylemeyin lütfen
sadece salonda varlar.. küçük küçük böcekler odanın her yerinde geziyor.. çamaşır suyuyla yerleri sildim ama fayda etmedi pek.. acil tavsiyeleriniz lazımACİLL.. evde küçük böcekler geziyor
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 5.835 (Bu ay: 516)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.