Şimdi Ara

petrol ve doğalgaz mühendisi geleceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
12.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, odtüden bu bölümü yazmayı düşünüyorum sıram da tutuyor. Bu bölümden mevzun kişilerle konuşmuşluğum var fakat bi de size sormak istedim.

• stigmata nickli arkadaş İTÜ petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyor. Ona sorabilirsin.
  • ben de itü de yazmayı düşünüyordum iyi para var ama çalışma şartları cok agır diyolar normal bir evlilik yapamazsın diyolar ama derslerin iyi olursa yabancı şirketler 2. sınıftan itibaren burs vermeye ve bitirince kendi şirketine getirtmeye çalışıyolarmış açıkçası senin seçimine göre ben vazgeçtim iyi tercihler..
  • Dershanedeki rehberlik hocam bu bölümü önermişti bana. Nedenini sordum. Akrabası çalışıyormuş. Zor bir bölümmüş ve çalışma şartları ağırmış; ama geliri iyiymiş.

Bir de şu imzalanan Nabucco Boru Hattı Projesi'ni örnek vermişti bana.
  • Bir arkadaşın babası ordan mezun ama itü. Şu an benzincide çalışıyor.
  • Benim dersane matematik hocam ODTÜ petrol mühendisiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan Er

Bir arkadaşın babası ordan mezun ama itü. Şu an benzincide çalışıyor.

benzinci derken?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abim o bölüm ve üniversiteden mezun. Bu meslekte insanlar genelde 2 hafta çalışıp 2 hafta dinleniyor ama çalıştığın 2 haftada 1 aylık çalıştırıyorlar. Abim sektörde talebe göre çok petrol doğalgaz mezunu var heryıl diyor. İş bulmak biraz şansa daha doğrusu denk gelemsine bakıyor yani. Odtü petrol doğalgaz güzel bölüm benim de tercihlerim arasında, yazmadan önce şunları cevapla: ailemden, sevdiklerimden uzakta kalmabilir miyim? Önemli günler olsun vs. Zor şartlar altında, baskı altında çalışabilir miyim? Yeterli fiziksel güce sahip miyim?

Bu arada oraya puanın yetiyorsa odtü kimya mühendisliğini de mutlaka düşün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rukh -- 28 Temmuz 2009; 23:55:08 >
  • bi kız odtü petrol ve doğalgaz mühendisliğini terch etmeli mi szce?? artısı olduğu kadar da eksisi olan bi bölüm ne yapiim karar veremedm,,acil yardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izleyici- -- 31 Temmuz 2009; 10:29:07 >
  • Geçen sene bende çok düşündüm bu bölümü fakat kimya mühendisliğine girdim daha sonra ve bölümümden çok memnunum kesinlikle yabana atılıcak bi bölüm değil. O yüzden kesinlikle kimya mühendisliğini de düşünün derim.
  • GELECEĞİ OLMAYAN BİR BÖLÜM.BU BÖLÜMÜN İHTİYAÇLARINI İNŞAAT VE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ KARŞILIYOR.
    Sıkıntı büyük bu bölümü bitirince.
  • Kanada bu insa lara dogrudan vatandaslik veriyordu ama 30 40 sene fosil yakita omur bictiler okunmaz gibime geliyor 10 sene onceydi ama maasi cok iyi ondan eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.