Bildirim
Petrol Mühendisiyim Soruları Alayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yere dökülen petrolü ne yapıyorsunuz ?
(yazmadan ölmek istemiyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net maaş kaç -
Nereden mezunsunuz, iş deneyiminiz ne kadar -
Petrol kuyusu yanarsa nasıl söndürülür? Bizim Denizler de petrol var mıdır sizce? Karada ve denizde bizim teknolojimiz petrol bulmaya yeterli mi yoksa biz mi bulamıyoruz?
Bir kimya mühendisi olarak mezun olacağımdan kendimi enerji veya petrol sektörüne adamayı düşünüyorum. Iki sektöründe artıları ve eksileri nelerdir ?
Ve son olarak çalıştığınız yerde kimya mühendisi varsa sayıları ne kadar ve neler yapıyorlar ?
6k
denizde varda medyada pohpohlandığı kadar değil çoğu bölgede maliyetine değmeyecek kadar oldupundan çıkarılmıyp zaten
Petrolün tadı veya kokusu nasıl merak ediyorum -
ham petrolü nerden nasıl çıkarıyprsunuz daha sonra bunlar dizel yada benzin yakıta nasıl dnüşüyor ?? -
Dökülen yerden temizleyip bertaraf ediyoruz. Petrol canlı yaşamı için öldürücüdür.
Odtüden mezunum 1 yıla yakın iş deneyimin var.quote:
Orijinalden alıntı: Xakler
Nereden mezunsunuz, iş deneyiminiz ne kadar
Petrol sektöründe maaş skalası çok geniş asgari ücret alan da var 75 bin dolar alan da. Ülkemizde sondaj alanında çalışan bir mühendis firmasına tecrübesine ve görevine göre değişken maaşlar alır.quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein
Net maaş kaç
Ben türkiye şartlarında orta düzey diyebileceğim bir ücret alıyorum.
75 bin olar almadığını öğrenen herkes rahatladı şuanquote:
Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-
Petrol sektöründe maaş skalası çok geniş asgari ücret alan da var 75 bin dolar alan da. Ülkemizde sondaj alanında çalışan bir mühendis firmasına tecrübesine ve görevine göre değişken maaşlar alır.
Ben türkiye şartlarında orta düzey diyebileceğim bir ücret alıyorum.
Alıntıları Göster
-
Ben ham petrolün yer altından çıkarma işinde çalışıyorum. Mesela geçtiğimiz dönemde petrol bulunan demirkuyu kutularının sondajında bulunmuştum. Enerji GünlüğüTPAO Siirt'te petrol arayacakhttps://www.enerjigunlugu.net/tpao-siirtte-petrol-arayacak-34971h.htm
Sondaj kulesi dediğimiz makineler kompleksi ile yaklaşık 1500 2000 metre derinliğe sondaj yapmıştık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu an değil evet ama ileride neden olmasınquote:
Orijinalden alıntı: riaz
75 bin olar almadığını öğrenen herkes rahatladı şuan
Alıntıları Göster
petrol bitince ne yapacaksınız? -
Yenisini çıkaracağız.
Şaka bir yana yeraltındaki petrolün ancak yüzde 30u çıkartılabiliyor klasik yöntemlerle klasik olmayan yöntemler bulup daha fazla çıkartıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sevgilinin annesine doğum günü mesajı
- kaliteli çakı tavsiyesi
- yan daireden gelen ses nasıl kesilir
- direksiyon sınavında dideral ilaç kullanan kullananlar yorumları
- savaşta bilgi mi üstündür kılıç mı
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X