Şimdi Ara

Petlas lastik aldım 175/65/14 H (10,000KM İZLENİMİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
17.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıllık Bridgestone lastiklerim, petlastan daha iyi yol tutuyordu. Almış bulundum bir kere Petlas. Bir daha asla. Hatta imkan olursa değiştireceğim. Islak zemin ve düşük hızda zzt diye hemen kayar mı bir lastik yahu. Yağ vs demeyin, bir çok farklı yolda denedim.

Ayrıca arkadaş Fransız filan almam demiş. Araba Fransız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCRICOS -- 1 Eylül 2012; 0:52:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taceddin

5 yıllık Bridgestone lastiklerim, petlastan daha iyi yol tutuyordu. Almış bulundum bir kere Petlas. Bir daha asla. Hatta imkan olursa değiştireceğim. Islak zemin ve düşük hızda zzt diye hemen kayar mı bir lastik yahu. Yağ vs demeyin, bir çok farklı yolda denedim.

Nedense biz petlasta 20-30 bin kilometre boyunca kayma değil tutunma görebildik, ıslakta ani fren dahil.

sizin araba 300 beygir filan mı ? belki bu yüzden durmakta zorluk çekiyorsunuzdur.
  • PT 311 aldım. R21 arabam. Farkı anlattım:) Kıyas yaptım.
  • quote:

5 yıllık Bridgestone lastiklerim, petlastan daha iyi yol tutuyordu. Almış bulundum bir kere Petlas. Bir daha asla. Hatta imkan olursa değiştireceğim. Islak zemin ve düşük hızda zzt diye hemen kayar mı bir lastik yahu. Yağ vs demeyin, bir çok farklı yolda denedim.

Hocam petlas pt 515 aldim h grubu

Yagmurdada kullandim islak zemindede en ufak bir problem yasamadim

Benim bu aldigim h grubu lastik michelinde 190.00 tl idi

Ben 100 tl aldim 10 numara lastik

Ticari araclarada aldik son derece memnunuz

Ben arac aldigim zaman fransiz protestosu falan yoktu
    Baktim hukumette protesto etmiyor ben niye edim dedim

Son aldigim lastik michelin ford transit arac

Sadece axa sigorta yaptirmiyorum

Diger urunleri mecbur aliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 1 Eylül 2012; 18:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende petlas kullanıyorum 15.000 olmuştur
    hor kullanmama rağmen hasar yok .
    tutunma iyi ancak ıslakta dikkat ister
    diş derinliği az.
  • Model model fark var o zaman hocam bence.
  • Benim icin lastik degisiminde bundan sonra iki marka var

Petlas ve michelin arada cok fark yok ise fiyat olarak michelin alirim

Fiyat farki cok ise petlas alirim ulke ekonomisine katkim olur

Son aldigim lastik 205/75/16 petlas 250 tl idi
    Michelin agalis 300 tl michelin aldin

Arada 100 tl fark olsaydi petlas alirdim
    Birde agalis lastigi cok ovduler yakit ekonomiside yapiyormus deneyelim dedik fark varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 1 Eylül 2012; 18:51:28 >
  • pt311 bendeki yumuşak old. düşünüyorum.
    15.000 km sonunda dışkalınlığı çeyrek azaldı normaldir diyorum.
    geçen yaz takarken şunuda gözlemledim çıkardığım aynı ebat
    fulda kristal montero 2 nin taban genişliğini ölçtüm 175cm
    bununki 165cm idi. fulda M+S olduğu içinmi öyle bilmiyorum.

cm mm olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 1 Eylül 2012; 18:58:47 >
  • quote:

PT 311 aldım. R21 arabam. Farkı anlattım:) Kıyas yaptım.

PT 311 model 3 kanallı lastiktir
    pt 515 model 4 kanallı lastiktir

lastiğin kanal sayısı artınca suyu tahliyesi iyileşir

bunun için yazdıklarınıza hak verebilirdim taki aracınızın RENAULT 21 oldugunu anlayana dek..Bu araç çok iyi bildigim ve 5 yıl kullanmış olduğum abs'si olmayan klasik fren sistemine sahiptir.O araçta good year ve michelin kullanmamıza rağmen sert fren yapmamaya dikkat ediyorduk.

bu yüzden kızaklamanın sebebini lastikten önce fren sisteminde arasak daha mantıklı olur.
  • İşte bende diyorum ki, Eski 5 yıllık Bridgestone lastiklerim yağmurda daha iyi tutuyordu. İlk kullanımda hemen farkettim. Neyse, fazla yazmama gerek yok. Yorumumu yazdım.
  • quote:

İşte bende diyorum ki, Eski 5 yıllık Bridgestone lastiklerim yağmurda daha iyi tutuyordu. İlk kullanımda hemen farkettim. Neyse, fazla yazmama gerek yok. Yorumumu yazdım.

5 yıllık bridgestone taş gibi olmuştur, kızaklamaması son derece ilginç.üstelik araç abs'siz.
  • 15 bin km'dir Nokian İ3 var şu anki aracımda.Tek güzel yanı sessizlik ve frenleme.Su birikintilerinde çok tehlikeli , ıslak ve kuruda yol tutuş iyi değil.Hemen patinaja düşen bir lastik.Lastikte yıpranma olarak , parça halinda kopmalar var, çatlama vs. yok.Konfor olarakta orta diyebilirim.Taş gibi sert olsada ,Bridgestone nin b391 ekipman lastiği bu lastikten iyi yol tutuyordu.

Petlas kullanmadım.Kullanan arttıkça olumlu-olumsuz yorumlar artacaktır.İyi olması temennimiz...
  • Continental Premium Contact 5 - 195/65/15 91H lastiği tanesi 140TL den aldım otostart.com dan.

Umarım pişman olmam o siteden alışveriş yaptığıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Continental Premium Contact 5 - 195/65/15 91H lastiği tanesi 140TL den aldım otostart.com dan.

Umarım pişman olmam o siteden alışveriş yaptığıma.

Fiyat cok iyi

•  Petlas lastik aldım 175/65/14 H (10,000KM İZLENİMİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

Petlas lastik aldım 175/65/14 H (10,000KM İZLENİMİ)

Ucuz saticaksin herkes alicak hocam

Arada 50 tl fark olursa lastik basi illaki farkli markayi dener insanlar

Birde eskiden bu markanin lastikleri kotuymus

• Şu anda aracımdaki dört lastik ekonomik fiyatlı Lassa marka. Çok memnunum. Yaklaşık BİN TL fazladan diğer bir markaya vermediğim için. (Bana verilen fiyatlar. Lassa: 1.200TL. Michl. 2.200 TL liste fiyatı ama 2.000 TL'ye indi.)

Lastiklerin yenileme zamanı geldiğinde neden Petlas olmasın!

DH formunu bu yüzden seviyorum. Önyargıların yıkılması açısından.

Petlas önyargısı da; dolayısıyla bütün üreticiler adına kaliteye daha ekonomik fiyata sahip olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

ben kendi maximama 2 adet lastik aldim. tabiki ilk tercihim herzaman yerli. satici petlas verelim ama 4 gun sonra burda olur senin olcuelrde lastik bir tek depoda vardir dedi ve ilk michelin onerdi. avrupa mali lastigi gebersem almayacagim icin oyleyse bana ya japon ya kore ver dedim. onlar da bir tek depoda varmis. sonucta 4 gun bekleyip petlas aldim. isin garibi lastiklerin hepsi kirsehirden geliyormus. hadi petlasi anladik da neden kumho,hankook ya da michelin kirsehirden geliyor diye sordum. meger petlas bu saydigim tum lastiklerin zamaninda distribuytorlugunu yapiyormus ve sonradan bu isi kapip kirsehirde lastik fabrikasi acmis. bu ndenle yabanci markalar ile petlas arasinda kalite farki bulamazsin dedi bana. aradaki tek fark michelin benim olcudeki lastikler icin tanesine 450 lira istersen ben petlaslara 150 lira odedim.

• quote:

quote:

quote:

ben kendi maximama 2 adet lastik aldim. tabiki ilk tercihim herzaman yerli. satici petlas verelim ama 4 gun sonra burda olur senin olcuelrde lastik bir tek depoda vardir dedi ve ilk michelin onerdi. avrupa mali lastigi gebersem almayacagim icin oyleyse bana ya japon ya kore ver dedim. onlar da bir tek depoda varmis. sonucta 4 gun bekleyip petlas aldim. isin garibi lastiklerin hepsi kirsehirden geliyormus. hadi petlasi anladik da neden kumho,hankook ya da michelin kirsehirden geliyor diye sordum. meger petlas bu saydigim tum lastiklerin zamaninda distribuytorlugunu yapiyormus ve sonradan bu isi kapip kirsehirde lastik fabrikasi acmis. bu ndenle yabanci markalar ile petlas arasinda kalite farki bulamazsin dedi bana. aradaki tek fark michelin benim olcudeki lastikler icin tanesine 450 lira istersen ben petlaslara 150 lira odedim.

Bu soylediginizi bu sefer lastik alirken michelin bayisindeki adam soyledi

• quote:

Bu soylediginizi bu sefer lastik alirken michelin bayisindeki adam soyledi

ne dedi annamadim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.