Şimdi Ara

Petlas lastik aldım 175/65/14 H (10,000KM İZLENİMİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
17.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Şu anda aracımdaki dört lastik ekonomik fiyatlı Lassa marka. Çok memnunum. Yaklaşık BİN TL fazladan diğer bir markaya vermediğim için. (Bana verilen fiyatlar. Lassa: 1.200TL. Michl. 2.200 TL liste fiyatı ama 2.000 TL'ye indi.)

Lastiklerin yenileme zamanı geldiğinde neden Petlas olmasın!

DH formunu bu yüzden seviyorum. Önyargıların yıkılması açısından.

Petlas önyargısı da; dolayısıyla bütün üreticiler adına kaliteye daha ekonomik fiyata sahip olabiliriz.

Eskiden hep lassa alirdim ticari araclara biz yilda 5 takim lastik aliyoruz min

Petlas ile arasinda lassanin hic bir fark yok aydogan bey iki lastik arasinda kalsam direk petlas alirim

Daha uygun fiyati mutlaka petlastan fiyat alin eger istanbuldan alicaksanis bir iki bayiden fiyat alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu soylediginizi bu sefer lastik alirken michelin bayisindeki adam soyledi

ne dedi annamadim

Petlasin sahibi diger lastiklerin Dispritoru oldugunu

• Ama sunu anladim michelin lastik diger markalara gore daha uzun omurlu

Petlasi bilmiyorum deniycez

Hatta soyle birsey yaptim iki ayni araca ayni ebat lastik aldim biri petlas digeri michelin agalis

Kiyas yapmak icin insallah petlas michelin kadar uzun omurludur.

• quote:

Ama sunu anladim michelin lastik diger markalara gore daha uzun omurlu

Hatta soyle birsey yaptim iki ayni araca ayni ebat lastik aldim biri petlas digeri michelin agalis

cihanair, hala deniyormusun? Ben de petlas kullanıyorum 2 yıldır, hiç bir sıkıntım olmadı, Norveç' gidip gelirken. Kış lastiğini de Petlas alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsaniye

quote:

Ama sunu anladim michelin lastik diger markalara gore daha uzun omurlu

cihanair, hala deniyormusun? Ben de petlas kullanıyorum 2 yıldır, hiç bir sıkıntım olmadı, Norveç' gidip gelirken. Kış lastiğini de Petlas alıcam.

ticariden pek memnun kalmadik

Simdi ticari kis lastigi aldik bakalim nasil olacak

• Yaklaşık 1 ay önce aracımın lastiklerini petlas pt 515 ile değiştirdim. 2000 km ye yakın yol yaptım.Bunun 1500 km'si uzun yol, 500 km si şehir içidir. Lastiklerin yol tutuşu gayet iyi bahsedildiği kadarda sert değil. Herhangi bir ses problemi yok.Fiyat kalite politikası açısından bence çok iyi bir lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmazsezer

Yaklaşık 1 ay önce aracımın lastiklerini petlas pt 515 ile değiştirdim. 2000 km ye yakın yol yaptım.Bunun 1500 km'si uzun yol, 500 km si şehir içidir. Lastiklerin yol tutuşu gayet iyi bahsedildiği kadarda sert değil. Herhangi bir ses problemi yok.Fiyat kalite politikası açısından bence çok iyi bir lastik.

Demek ki 4 yılda lastik değişmiş
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili değil.

Hoşgeldiniz demek için yazdım.Ne yalan söyleyeyim,Sizler forumdan uzaklaştırıldığınızdan beri foruma daha seyrek girer hale geldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Konuyla ilgili değil.

Hoşgeldiniz demek için yazdım.Ne yalan söyleyeyim,Sizler forumdan uzaklaştırıldığınızdan beri foruma daha seyrek girer hale geldim.

Çok teşekkür ederim sağolun
  • Ticari araçta petlaslar nasıldı ben michelin kadar kötüsünü görmedim yol tutuşu sıcakasfatta berbat tutmuyo ama sessiz ve yumuşaklığı vardı ondan almıştım ama yol tutuşu kötü geldi.Petlasın kışlık ticari lastiğini kullandım memnundum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Ticari araçta petlaslar nasıldı ben michelin kadar kötüsünü görmedim yol tutuşu sıcakasfatta berbat tutmuyo ama sessiz ve yumuşaklığı vardı ondan almıştım ama yol tutuşu kötü geldi.Petlasın kışlık ticari lastiğini kullandım memnundum.

Ben yeni ford transit aldım üstünde Michelin vardı hiç sorun yaşamadık
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Bendeki araç kısa şasi 140T300 modeli idi arkadan itişli olanlarda virajda geziyodu arkası

• Merhaba,

Ben de 2012 Fiesta 1,25 Trend aracım için lastik arayışındayım. Yerli malı olduğu için Petlas almayı düşünüyorum, aşağıya detaylarını yazdığım iki lastik arasında kaldım, lastik konusunda pek bilgim olmadığı için yardımlarınızı talep etmekteyim.

Petlas 175/65 R14 82 H Imperıum Pt515

Petlas Elegant PT311 175/65 R14 82 T
  • tanen kullanıcısına yanıt
    Bende bu iki model den birini düşünüyorum yokmu kullanan

• Bende baba yadigarinin lastiklerini petlas pt515 175/65/14 82h ile degistirdim.Fiyat performans urunu diyebilirim virajlari daha rahat aliyorum fren mesafesi baya bi kisaldi ayni zamanda performans olarakta yere iyi tutunuyor.Ses olarak cok bise degismedi eski lastikler goodyeardi disleri iyi durumda olsada artik catlaklar olusmaya baslamisti.Petlasinin bu modelini arkadaslara tavsiye ediyorum.Firma birde 1 yillik yol yardim servisi verdi.Herhangi bi arizada en yakin servis noktasina ulastiriyorlar.Aracin tum arizalarini kapsiyor bu durum fiyat olarak adeti 105 tl idi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.