< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik 60 -- 12 Şubat 2017; 0:1:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik 60 -- 12 Şubat 2017; 0:1:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nicki bile TÜRKÇE olmayan birinden beklenen yorum.
Aracımın üstündeki orjinal yazlıklar michelin ben kışlıkları petlas taktım. Michelinin sadece adı var. Biri yazlık biri kışlık olmasına rağmen ses konfor olarak hemen hemen aynı. Çevremde audisinden mersosuna petlas kullanıp memnun olan birçok kişi var. Canına yandığımın memleketinde zaten, çaykur yerine lipton alanı, fındık ve kakao ağacını hayatında görmemiş isviçre malı nestle alanları anlamadım gitti. |
İthal urunle ayni parayi verip ustelik daha dandik ve malinin arkasinda durmayan firmadan lastik almaktansa malinin arkasinda duran ama ithal urunu alirim,
Bi sorun ciktigi zaman ugrasmaktansa |
2015 haziran ayında 205-55-16 petlas imperium pt 515 aldım.Yaklaşık 25.000 km kullandım ani frene de girdim yağmurda da kullandım,çakıllı çamurlu yerlere de girdim lastikde tık yok.Sadece sol arka lastiğe vida girmesi sonucu delindi ona da yama yaptırdım.2016 kasım ayında da yine petlas kışlık lastik aldım.2 kere uludağa çıktım.2 kere bursa-sofya yaptım araba patiye bile düşmedi yaklaşık 5500 km de kışlıklar çevirdi.Şimdi yazlıklarım evde duruyor mart sonunda yine aynıları takacağım 2 yaz daha götürür heralde.Yani hocam sendeki lastikler üretim hatalı seriye denk gelmiş felan olabilir yada depoda uzun süre yatmış lastikleri takmış olabilirler ama ben petlastan gayet memnun kaldım.
|
Abi lastiklen önce bi space tuşu falan al ya bu ne gözlerim yandı
|
İlginç. Lastik fiyatlarından bihabersiniz. İnşallah bir liseliye laf anlatmıyorumdur.
Kendi kullandığım lastik ölçüsü: PETLAS 215/60R16 242 TL http://urun.n11.com/oto-lastik/petlas-21560r16-snowmaster-w651-95h-kis-lastigi-P90875940?cid=604001&gclid=CMLGsqCC_NECFcjKsgodRv8Glw&gclsrc=aw.ds MİCHELİN 215/60 R16 95H ALPİN A4 379 TL http://urun.n11.com/oto-lastik/michelin-21560-r16-95h-alpin-a4uretim-tarihi-44-hafta-2011-P90954536?cid=604001&gclid=CLzZnrWB_NECFQxeGQodfBMEZQ&gclsrc=aw.ds |
Bizim firmayi dusundugumuz kadar firmanin da musterilerini dusunmesi lazim gerek.sattim bitti politikasi dogru olmayan bir durum.tabi uc gunluk lastiklerde sorun sendede olsa ayni tepkiyi vermen olagandir herkez gibi!!!(benim gibi).
|
Şikayet var Ä yazın. Her yere yazın uğraşın. Yenisini vermek zorundalar
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 6 Şubat 2017; 18:15:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 6 Şubat 2017; 20:12:58 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 6 Şubat 2017; 20:45:8 > |
|