Şimdi Ara

PETLAS 1 haftalık yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
41.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldigim ve uc gun icerisinde bozulan, zıp zıplayan lastiklerimi anlatmak ve petlas alacaklara bir fikir vermek icin paylasmak istedim.31/12/2016 tarihinde 4 adet 185/65/14 ebatlarinda kar/kıs lastigi taktirdim aracima takildigi andan itaberen yol tutusunu cokta begenmedigim ama Türk iretim yerli sermaye diyerekte cokta takilmadigim lastikler uc gun sonra yani 02/01/2017 tarihinde ziplamaya baslayinca ilk once ustama giderek aracimda zanneytigim arizayi anlattim ,usta arabaya bindikten sonra aracta birsey olmadigini lastikkerle alakali bir seyler oldugunu lastik bayisine gitmemi soyledi.bayiye gittigimde lastikleri degistiren bayi lastiklerle firen yapmissin abi ondan dolayi lastikler bozulmus diyince benim tepkim direk ne yani bu lastiklerle fren yapmiycazmi oldu ister istemez.yani yeni lastik al onune biri ciksin giren yap sonrasinda git tekrar lastik al?yada lastik bozulmasin diye firen yapma!!!!:))artik nedemekse aciklamalari.bak abi dedi lastik disleri yukari dogru bozulmus firen yapmissin dedi(tabi ben yapmamama ragmen)baktim dogru lastik disleri yukari dogru bozulmus.dedim pekala firen yaptim diyelim bir arabada one dogru giderken firen yapinca lastik ne tarafa dogru bozulma yapar diyince lastikci assagiya dogru dedi:))bak bakakim benim lastikler nasil yukari dogru ee dedim nasil firen yapmisimda bozulmus bu lastik deyince sustu sende haklisin abi dedi.bayi sahibiyle konusunca yapacahim bir sey yok ueni lastik al bunlari fabrikaya gonderelom ama yuksek ihtimal geri gonderirler diyince benim tepem iyice attii.o aksam meil gonderdim arayip soran yok.iki gun sonra aradim ankara merkezi servis muduruymus galiba onla gorustum dedi firen yapmissindir:))))tekrar ayni anlatimlardan sonra resimleri gonder fabrikaya gondereyim dedi cektim gonderdimm.arayan soran yok tabi ben ariyorum fabrikadan haber gelcek.arayim doneyim size,ama yine ayni taki ben tam 30 gun sonra arayip sorunca ne oldu diye kullanici hatasi diye kapatmak istediler.sunada eminim servis deki gorusdugum kisi alakali bile olmadi cunki telefon numaram nerden aradigim ismimi bile sormadi hic hatta en son aradigimda hatirlamak icin baya bi ugrastii.uzun lafin kisasi PETLAS lastik alacaksaniz firen yapmamak sarti ile alin ve yerli sarmaye kazanirken sizin kaybedeceginizi unutmayin.bir daha ne kendim PETLAS alirim nede yakinimdakilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik 60 -- 12 Şubat 2017; 0:1:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nicki bile TÜRKÇE olmayan birinden beklenen yorum.

Aracımın üstündeki orjinal yazlıklar michelin ben kışlıkları petlas taktım. Michelinin sadece adı var. Biri yazlık biri kışlık olmasına rağmen ses konfor olarak hemen hemen aynı. Çevremde audisinden mersosuna petlas kullanıp memnun olan birçok kişi var.

Canına yandığımın memleketinde zaten, çaykur yerine lipton alanı, fındık ve kakao ağacını hayatında görmemiş isviçre malı nestle alanları anlamadım gitti.
    2015 haziran ayında 205-55-16 petlas imperium pt 515 aldım.Yaklaşık 25.000 km kullandım ani frene de girdim yağmurda da kullandım,çakıllı çamurlu yerlere de girdim lastikde tık yok.Sadece sol arka lastiğe vida girmesi sonucu delindi ona da yama yaptırdım.2016 kasım ayında da yine petlas kışlık lastik aldım.2 kere uludağa çıktım.2 kere bursa-sofya yaptım araba patiye bile düşmedi yaklaşık 5500 km de kışlıklar çevirdi.Şimdi yazlıklarım evde duruyor mart sonunda yine aynıları takacağım 2 yaz daha götürür heralde.Yani hocam sendeki lastikler üretim hatalı seriye denk gelmiş felan olabilir yada depoda uzun süre yatmış lastikleri takmış olabilirler ama ben petlastan gayet memnun kaldım.
  • 2015 haziran ayında 205-55-16 petlas imperium pt 515 aldım.Yaklaşık 25.000 km kullandım ani frene de girdim yağmurda da kullandım,çakıllı çamurlu yerlere de girdim lastikde tık yok.Sadece sol arka lastiğe vida girmesi sonucu delindi ona da yama yaptırdım.2016 kasım ayında da yine petlas kışlık lastik aldım.2 kere uludağa çıktım.2 kere bursa-sofya yaptım araba patiye bile düşmedi yaklaşık 5500 km de kışlıklar çevirdi.Şimdi yazlıklarım evde duruyor mart sonunda yine aynıları takacağım 2 yaz daha götürür heralde.Yani hocam sendeki lastikler üretim hatalı seriye denk gelmiş felan olabilir yada depoda uzun süre yatmış lastikleri takmış olabilirler ama ben petlastan gayet memnun kaldım.

• 12 aralık 2016 da kışlık petlas 205 50 17 ebatındaki lastiklerimi taktırdım. Taktırdıktan sonra uzun yolda da kullandım. Genel olarak performans ve kardaki tutuşundan memnun kaldım. Beni mahçup etmedi. Herkesin çıktığı yerden çıktım kimsenin çıkamadığı yerden bende çıkamadım yani öve öve bitirilmeyecek bir lastik değiller elbet muadilleriyle aynı kalitede diyebilirim. Bu arada bnm lastiklerin üretim tarihleri yeniydi 49-16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 6 Şubat 2017; 18:15:51 >
  • Bende petlas kullanıyorum.lassa pirelli gibi lastiklerden daha iyi.sizin lastiklerde imalat hatası felan vardır bence.

müşteri hizmetleri berbatmış cidden .hani garanti ne işe yarıyor.yeni lastik alın demek ne saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yerli mali olayina inanip urun alan var mi

• Arkadaslar bilmiyorum uretim hatasi veya baska bir sorun tabiki olabilir ama firmanin yaklasimida profosyenel ve kurumsal bir firma gibi davranmanin cok otesinde idi.lastige bile bakmadan firen yapmissin ne demek oysa firen yapmamda olagan biseyy.ha oyle bi probleem varsa satarken soyluycekker.

• Şikayet var Ä yazın. Her yere yazın uğraşın. Yenisini vermek zorundalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Hala yerli mali olayina inanip urun alan var mi

Nicki bile TÜRKÇE olmayan birinden beklenen yorum.

Aracımın üstündeki orjinal yazlıklar michelin ben kışlıkları petlas taktım. Michelinin sadece adı var. Biri yazlık biri kışlık olmasına rağmen ses konfor olarak hemen hemen aynı. Çevremde audisinden mersosuna petlas kullanıp memnun olan birçok kişi var.

Canına yandığımın memleketinde zaten, çaykur yerine lipton alanı, fındık ve kakao ağacını hayatında görmemiş isviçre malı nestle alanları anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 6 Şubat 2017; 20:12:58 >
  • petlas snow master la 5. kışı bitiriyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yada çıkamadığım bir yer olmadı. Ama lastiklerle ilgili bir üretim hatası varsa petlas ın genel müdürlüğünü arayın mail atın olmadı hakem heyetine başvurun. Bilirkişi gönderip bakarlar. Haklıysanız hakkınızı alırsınız.
  • Bizim firmayi dusundugumuz kadar firmanin da musterilerini dusunmesi lazim gerek.sattim bitti politikasi dogru olmayan bir durum.tabi uc gunluk lastiklerde sorun sendede olsa ayni tepkiyi vermen olagandir herkez gibi!!!(benim gibi).

• ayhani A kullanıcısına yanıt
    İthal urunle ayni parayi verip ustelik daha dandik ve malinin arkasinda durmayan firmadan lastik almaktansa malinin arkasinda duran ama ithal urunu alirim,

Bi sorun ciktigi zaman ugrasmaktansa

• Bende 17' petlas almıştım. 1 kış boyunca kullandım ama hiç memnun değildim.Devamlı peşimde helikopter varmış gibi ses çıkarıyordu.Yazlıkları taktırmaya gittiğimde 4 kışlık lastiğide fabrikaya yollattım.1 ay içinde hiç bir sorun çıkarmadan 4 adet 0 lastikle değiştirmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

İthal urunle ayni parayi verip ustelik daha dandik ve malinin arkasinda durmayan firmadan lastik almaktansa malinin arkasinda duran ama ithal urunu alirim,

Bi sorun ciktigi zaman ugrasmaktansa

İlginç. Lastik fiyatlarından bihabersiniz. İnşallah bir liseliye laf anlatmıyorumdur.

Kendi kullandığım lastik ölçüsü:

PETLAS 215/60R16 242 TL

MİCHELİN 215/60 R16 95H ALPİN A4 379 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 6 Şubat 2017; 20:45:8 >

• ayhani A kullanıcısına yanıt
    Yahu kampanyali fiyati oluyor,

Daha 3 ay once bridgestone petlastan ucuza satiliyodu 205 55 16

Sapla samani karistirmissin micheln nere petlas nere

Kumho sava yokohoma bunlarin ayarindaki lastigi michln la mi karslastiriyn? Continentalle felanda karsilastir tam olsun

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Şu anki aracım superb üzerinde gelen lastik michelin, kışlıklarım petlas.

Önceki aracım octavia orjinal yazlıkları michelin, kışlıklarım bir ara michelindi sonra petlas kullandım.

Ben kendi deneyimimi söylüyorum. İsteyen istediği kadarına inanır.

Şunu net söyleyebilirim michelinin kışlıkları gözümde beş para etmez.

Michelin yazlıkları çıkarıp petlas kışlıkları takınca öyle atla deve bir fark olmuyor. Bunu bir ben değil etrafımda petlas kullanan herkes diyor.

Bu konuyu kendi adıma daha fazla uzatmayacağım.
  • Abi lastiklen önce bi space tuşu falan al ya bu ne gözlerim yandı

• Şikayetvar'a ve ekşisözlüğe petlas rezaleti diye yazın ve bakın nasıl geri vites yapıp sizi hediyelerle + 8 takım lastikle falan döndürmeye çalışacaklar..
  • Yazdim arkadaslar gun itibari ile bakalim ne olcak.ha bu arada lastikleri degissinler degismesinler artik petlas marka veya o firmanin yapmis oldugu bir lastigi ne alir nede yakinlarima aldiririm ne kadar ucuzda olsa hos cokta ucuz degil.

• Okuyamadım gözüm bozulmadan biraktım ama gecmis olsun.

• Fren yapmayacakmısin yani Antakyada yaşadığim için kışlık kullanmıyorum yazlik var şuan hava 10 derece michelin primacy 3 çok memnunum bridstone turanzadan geçtim huzura kavuştum resmen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.