Şimdi Ara

Peter, Cin Korkutma Gibi bişi!! Bu Konuya Tıklayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Arkadaşlar Peter. ile Tarato varmısınız Bilmiyen Bir Arkadaşınıza Yapmanızı Tavsiye Ederim Ailenizde olabilir. Bana Biri Yaptı Çok Tırstım.
    Yapmanız Gerekenler: peter a soru soruyorsunuz ve oda yanıtlıyor gibi Yapıyor ama aslında siz yanıtlıyorsunuz.Ve Petition Kısmına Esasen Soru Soruyor Gibi "Peter yazıp "." Bırakak Sonra O virgüle Dönerek Boşluk bırakarak Arkadaşınızın size sorcagı Cevabı Yazıyorsunuz o anlamıyor çünkü cvp ingilizce soru olarak çıkıyor ve qestion kısmına ise soruyu yazarak New question diyerek Arkadaşınız Şoke Oluyor iyi Eglenceler bunu Mutlaka Kızlara deneyin %100 Tutuyo Denenmiş ve Onaylanmıştır.

İşte Site : --->http://www.peteranswers.com/

• Up

Yaparsak Sevinirim
  • bişi anladıysam arap olayım
  • ya ben anlamadım nasıl yapılıyo bi düzgünce anlatırmısın çok karışık olmuş
  • zooken mi?
  • hiç bir şey anlamadım
  • bunu sınıfta bir arkadaşım banada yapmıştı.

eğer kurban klavyeye bakmazsa yer numarayı.

Petion kısmına peter yazıp nokta koyun ondan sonra soracağınız sorunun cevabını yazın orada peter. please answer yazısı çıkacaktır aslında siz öyle yazmıyorsunuz ama iş burda bitiyor işte.
    Sonra da soru kısmına cevapı yazılan soruyu yazıyorsunuz.Örneğin arkadaşınızın lakabı.Enterladıktan sonra ise cevap geliyor arkadaşınızda bu peter benim lakabımı nerden bildi diye düşünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben gene anlamadım.
  • ya ne diyon kardeşim sen
  • Pff bune bişiy anlamıyorum ya
  • olum neyini anlamadınız petition kısmına gelin peter yazdıktan sonra nokta koyun sonra da soracağınız sorunun cevabını girin klavyeden ekranda peter please answer gibi gözükecek ama siz cevabı yazıyor olacaksınız.Altına da soruyu sorcaksınız benim annemin kızlık soyadı ney gibi bir soru.Enterladığınızda oda senin yazdığın cevabı sana söyliyecek ama arkadaşın senin cevabı yazdığını değil peter please answer yazdığını sanacak.

nisan 1 şakası gibi bi şey aslında çokta önemli değil iki üç denemeden sonra anlıyo kurban olayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.