Şimdi Ara

petekler çok mu büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni evimde henüz gaz açılmadı,

Bir aksilik çıkmazsa pazartesi yada salı açılacak. ilk defa doğal gaz kullanacağım.

Evim 145 metre kare net, buderus GB 72 kombi aldım,

evi yapanlar çok küçük petek kullanmış bende taşınmadan ve gaz açılmadan petekeleri büyüttüm.

şuan evde 3 tane 1.80 cm bir tane 1.60 cm bir tane 70 cm ve banyoda 110 cm uzunluğunda havlupan var, her gören peteklerin çok büyük olduğunu söylüyor,

Petekler bu ev için çok mu büyük ?

Eğer büyükse, büyük olmasının bir zararı olur mu ?

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Merhaba arkadaşlar,

Bir aksilik çıkmazsa pazartesi yada salı açılacak. ilk defa doğal gaz kullanacağım.

evi yapanlar çok küçük petek kullanmış bende taşınmadan ve gaz açılmadan petekeleri büyüttüm.

şuan evde 3 tane 1.80 cm bir tane 1.60 cm bir tane 70 cm ve banyoda 110 cm uzunluğunda havlupan var, her gören peteklerin çok büyük olduğunu söylüyor,

Su an evinizde 7,7 metre petek arti havlupqn var .yasadiginiz yeri binanizin yalitim vb ozelliklerini yazmamissiniz ancak iliman bir yerde yasadiginizi varsayarsak oetekleriniZ ideal olculerde ayrica cihaziniz yigusmali bir cihaz boylece dusuk isilarda yakarsiniz ve cihaziniz daha fazla yogusma yapar ve ekonomik isinirsiniz.zaten soguk bir yerde ve yalitimsi bir binaysa 145 m2 icin bu oetegin az oldugunu soyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Merhaba arkadaşlar,

Büyüğün zararı olmaz en kötürü bir termo vana takar tasarruflu bir şekilde ısınırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi çok mu yakıyor?
    14 yıl önce açıldı
    Belli bir oda hiç ısınmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.