Şimdi Ara

Peteğin yerini değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette konu ile ilgili bir kaynak bulamadım, size sormak istedim.
    Mutfaktaki peteğin yerini değiştirmek istiyorum. Yer sıkıntısı nedeniyle de, yemek masasının üstü diye düşünüyorum. Tavana çok yaklaşmasada, baya bi insan boyu yükseklikte olacak. Peteği yukarı almam, sıkıntı yaratırmı sizce? Endişem kombi'nin suyu oraya kadar pompalayabilecek güçte olup olmaması çünkü petek kombidende biraz yüksekte olacak. Yada kombi çalışmadığı zaman su geri akar mı?
    Bu arada Kombi de mutfakta ve ilk petek mutfağınki, sonrada diğer odalara dağılıyor. Kombinin modeli ECA proteus.

• Kombi ile alakalı bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bende banyo peteği yüksekte, hatta bizim sitede tüm banyo petekleri aynı şekilde yüksekte tavana yakın, herhangi bir şikayet duymadım komşularımdan.
  • zebza arkadasında dedıgı gıbı banyodakı petek yukarda ve hıcbır sorun olmadı,sızınkıde sorun olmayacagını dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bahsettiğiniz petekler havlupan şeklinde mi yoksa bildiğiniz petek mi?
  • Bildiğimiz petek, merkezi sistemde 400x600 olanı vardı, kombiye geçince 600x500 ile değiştirdim.
  • teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silecek Değiştirmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.