Şimdi Ara

pet mage mi paper mage mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sizce lvl 60 olunca pet mı olunmalı paper mı?
    bence paper olmalı cunku nova yı koydumu ortada kımse kalmaz ama biri de gelip vurdugunda tek vurusluk canım var. ben su an paperım lvl 56 sizce 60 da ne yapmalıyım

benim arklarda diyoki pet ol ama saglam ıtemlerın olsun gene saglam vurursun dedi

• aga pet mage ne kadar vuruo bilmiorm ama paperlar 60 lvlde baya bi vuruyo
  • item olursa hel halukarda iyi vuruo mage kişileri
  • bu konu hakk1nda 9875287652876528765876587652876587652 defa topiç aç1ld1 hiç bi zamanda sonuçlanmad1 ama ben paper derim
  • pet plcaksan çok para lazim item için
    ama bence paper ol görünüş diyosan pet
    güç istersen paper ol
  • kardes kım ne derse desın mage nın herkesce kabul edılmıs taktıgı bellıdır(ıstısnalar harıc)
    60a kadar pet olacan ıce-lıghtnıng(param gıtmesın dıosan crystal gıycek kadar pet ol)
    60dan sonra paper flame olacan olay budur tartısmaya acık bı konu ama
  • Paper (Forever.)
    60'a kadar crystal gıyecek kadar pet olursun ice/lightning apos ve harpy (aoe harpy)de kasarsın.Pet olmanın amacı alanla harpy'de kolay yatmamandır.Çünkü alanları sallarken 5tane harpynin birden vurdugunu düşünürsek 300vursa birisi 1.5k damage paper fazla dayanamaz.Ama 60'dan sonra paper flame/lightning olunur.Flame np için,lightning lvl kasmak içindir.60'a kadarki itemlarınn ile unique ıtem gerekmez.60olunca pet ıtemları satarsın,yerine +8/15hp setini ve unıqeu takılarını alırsın.Ayrıca paran artacağı için stat ve skill sıfırlama parasınıda çıkarırsın.Bana göre (çoğu kişinin bana katılacağını sanıp,umuyorum)bir mage böyle olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 2 Şubat 2006 13:30:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YETER ALLAHIM FORUMDA BİRA ARAMA YAPMADAN AÇMAYIN EN AZ 50 KERE PETMİ PAPER MI DİE KONUŞULDU YAW YETER
  • o zmn 51. cwbı ben weriiim
    öncelikle yok ben paper mage im bi vuruşta yatarım cart curt olayları yalan..sağlam itemin warsa unique takıları döşersin kendine defansın artar we yatmazsın öle bi vuruşta..tabi bide hızlı olman lazım ölmemek için yani elin çabuk olcak pot bascan town çekcen ya da yanına adam çekicen cart curt..
    pet mage olayına gelirsek..ben pet mage im we paper olmadım çnkü 25dd kafalııım war.tabi bu bi bahane diil olmama nedenim ben ice/light tan flame/light a döndüm we tüm assaslara ( sağlam olanlar hariç ) light staff ile dalıorum..bi yandan pot içip bi yandan dalıorum eer light belt ya da resistansı yoksa town yapıo yapamazsa da ben alıorum ztn..haa baktım sağlam adam o zmnda stun olup kıpırdayamazken yanıma assas çekiom bi tane..
    eer eline elixir +6 ve yukarısını alabilceksen..ben sana derimki pet mage ol..np kazanmak önemli ama kaybetmemek daha önemli..bi kere ölürsen 5 tane kesmen gerekio en az crimson +7 set elinde de elixir +6 we üstü olursa yatmazsın kolay kolay dmglar ise fena diil 62 lvl da daha ii olcak ama bnm şu anda 400-550 arası nova..elimde elixir +4 war crimson +6 set..

• quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Paper (Forever.)
    60'a kadar crystal gıyecek kadar pet olursun ice/lightning apos ve harpy (aoe harpy)de kasarsın.Pet olmanın amacı alanla harpy'de kolay yatmamandır.Çünkü alanları sallarken 5tane harpynin birden vurdugunu düşünürsek 300vursa birisi 1.5k damage paper fazla dayanamaz.Ama 60'dan sonra paper flame/lightning olunur.Flame np için,lightning lvl kasmak içindir.60'a kadarki itemlarınn ile unique ıtem gerekmez.60olunca pet ıtemları satarsın,yerine +8/15hp setini ve unıqeu takılarını alırsın.Ayrıca paran artacağı için stat ve skill sıfırlama parasınıda çıkarırsın.Bana göre (çoğu kişinin bana katılacağını sanıp,umuyorum)bir mage böyle olmalı..

kırmızı ile yazılanlara hiç katılmıyorum. Tam tersi.
    Pet mage defansı artırır. En azından 500 defans eksiktir paper magede.
    Bu da cz de daha kolay yatmasına sebep olur.
    Lightning sadece apos partileri için değildir. Ben Level 54-56 da cz de lightning ile çok güzel np kasmışımdır. Fazla değil, ama oldukça sağlam adamları kestim. Şoklama özelliği çok işe yarıyor CZ de.
    Flame CZde iş görmezmi? Görür... Ama şu skill şuna yarıyor şu skill np için şu skill level için diye bi ayırım yapmak pek mantıklı değil. Her skillin kendine göer stratejileri var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.