Şimdi Ara

Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28 yaşindan beri ŞLde yaşamadiği rezillik ve utanç kalmadi. O zamandan beri ŞLde en büyük başarisi yari final oynamak. Evet, 28 yaşindan beri 1 tane yari finali var. Tarihin en iyi kadrosu gitti, Pessi bitti.


    Sezon sonu Parisle sözleşmesi bitiyor. Bu sezon ŞLde iş yaparsa ve Paris ŞLyi kazanirsa sözleşmesini yenilerler yoksa ya MLSye gider ya da köyüne döner. Ronaldo EPLde oynamaya devam edeceğine göre, bu Pessiyi kiskançliktan ve hasetten çatlatir.


    Pessinin bahanesi yok. Önceki senelerde Barçanin bile kadrosu kötü oldu Pessiyi kimse suçlamadi. Bu sene Parisin kadrosu taş gibi. Vitinha sorumluluk alip ileri geri makine gibi çalişiyor. Verrattinin üzerinde yükü almiş. Yedeklerde Sanches ve Ruiz olacak. Bekler zaten world class adamlar. Hayatinin formunu yaşayan Neymar var ilerde. Mbappe var. Stoperler Ramos, Marquinhos ve Kimpembe. Kalede Donnarumma ve Navas var. Sorunsuz her yerleri. Paris 1-2 adam daha alir gibime geliyor. Yani bu kadroyla ŞLyi kazanamayan adami döverler.


    Yani söylemek istediğim ya Pessi ŞLde özellikle büyük maçlarda iş yapip Parisin ŞLyi kazanmasina katki verecek, bu sayede sözleşmesi uzayacak ya da 35inde ya MLSye gidecek ya da köyüne dönecek.


    Pessi ŞLyi kazanamayip rezil olarak Psgden ayrilirsa Pessi için beceremedi köyüne döndü derler ya da seviyesi MLSymiş derler.


    Ronaldo 38 yaşinda, adamin bahanesi var. Juve kadrosu enkazdi, United kadrosu enkazdi. Bunu herkes biliyor zaten. Pessi fanlari boş yere Ronaldoyu kötüleyip algi oyunlari oynuyorlar.


    Tarihin en iyi kadrosu miladini doldurduktan sonra Pessinin 1 tane yari final oynama başarisi göstermesi önemli bir veri. Psgden de kovulursa insanlar ne diyecekler? Tarihin en iyi kadrosu sayesinde goatmuş meğerse, onlardan sonra siradan bir oyuncuya dönüştü, Parisin rüya kadrosuyla bile rezil oldu, balonun tekiymiş, babasinin elindeki medyanin şişirmesi diyecekler. Bu sezon Pessi için varolma mücadelesi olacak.








  • Çaresi yok ne demek yahu. Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok 

    Adam gezegenin en çok bilinen futbolcusu, Afrikada bile çocukların formasını giydiği, 7 kere balon d'or kazanmış. Artık kariyerinin sonlarında ve 100 yıl yaşasa kazandığı parayı bitiremez. Kime ne ispatlayacak ?

    Çaresiz değil yani. Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 24 Ağustos 2022; 11:41:39 >
  • Xavi ve İniesta gittiğinden beri Şampiyonlar Ligi yok. Harika oyuncularla oynadı yine alamadı. Sistem oyuncusu bu kadar basit

  • Ronaldo EPLde oynamaya devam edeceğine göre

    Buraya kadar okuduktan sonra okumayı bıraktım. Ronaldo ptt 1. ligte oynayacak düzeyde değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenşo çırpındıkça dahada batıyor, kendini dahada rezil ediyorsun be. Messi'nin artık hiçbir şey kazanmasına gerek yok. Şu an futbolu bıraksa bile tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak anılacak yani dünyanın %80'i için böyle. %20'lik kısımda zamanla eriyecek. Çünkü yaşları ilerleyecek bu kısımdaki kişilerin de. Çırpınma fazla. Tartışma 7. Ballon D'or'dan sonra sonsuza kadar bitti. Messi'nin takım başarısına ihtiyacı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 24 Ağustos 2022; 14:43:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödünüz kopuyor Messi'nin bu sene istatistiklerde ronaldoyu geçmesine dimi Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok 


    Merak etmeyin lan adam istatistik için oynamıyor bu oyunu.


    Keyif alıyor, seviyor. Dolayısıyla izleyenler de keyfini çıkarıyorlar.


    Messi'nin umrunda bile değil bu mevzu.


    Bu seneki tek amacı daha önce neymar'a sözünü verdiği Ballon D'or.


    Kafasına koymuş bu sene neymar'a bi Ballon D'or kazandıracak.

  • Xavi ve İniesta gittikten sonra Messi 2 defa ballon dor aldı ama Modric olmadan Ronaldo hiçbir şey alamıyor. MANU'da bile kadroya giremiyor. YEDEK RONALDO


    YEDEK RONALDO

  • pessinin işi bitti gazete ödülleri alır ancak sistem oyuncusu overrated kupaya gelince fısss Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok 

  • neymar ballon d'or değil fallon d'or alır puhahaha BENZEMA varken itaat edin Real Madride

  • Kupayı takım, ödülleri oyuncular kazanır. Bu Penaldotaparlar niye böyle ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaresi yok mu

    çaresi yok dediğin adam milyonları cukkalıyo her sene

    senin aklının tasavvur edebileceği herşeyi yapabilecek gücü ve "çaresi" VAR o herifin.

    belki Messi senin takdirini kazanmak konusunda çaresiz olabilir ama sence buna ipliyo mudur?

    dağa küsünce dağın haberi olmuyo dostum. biz ortadoğu ülkesinde gelecek kaygısı yaşarken bu herifer dünya hayatını en iyi şekilde yaşıyolar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Messi'nin bunun takdirini kazanmasına imkan yok. Bu sene ŞL'yi kazansa Dünya Kupası yok der. Dünya Kupası'nı kazansa takım taşıdı, jenerasyonunun ekmeğini yedi, arkasında şu bu var der tıpkı Xavi-Iniesta meselesi gibi. Messi çıksa final maçında 15 gol atıp Dünya Kupası'nı kazansa beleş goller atmış falan der. 8. Ballon D'or'u alsa babasının gücü sayesinde kazandı, lobi var arkasında der. Bu Penaldotaparlar apayrı bir boyuttalar. Ağzıyla kuş tutsa bile bunun takdirini kazanamaz. Kensho bu. Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Sesi soluğu çıkmıyor Dünya Kupası'ndan beri. Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok 

  • Kenshin ile Donnarumma aynı anda bıraktılar yazmayı. Pessinin bu sezon ŞLyi kazanmaktan başka çağresi yok 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.