Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
261.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nod32 truva atı diyor korumayı devre dışı bırak diyorum yine de olmuyor deliricem yükleyemiyorum bir türlü
  • truva atı diyor direk siliyor antivirüs ne yapmamlazım
  • PESEdit 2013 Patch 2.8 YAKINDA !!
  • Habire neden patch çıkartıyo bunlar
  • PESEdit 2013 Patch 2.8 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • PESEdit 2013 Patch 2.8 Torrent Link ilk mesaja eklendi.
  • Teşekkürler indirip denicem orjinalinden sıkılmaya başladım.
  • torrent linkinde problem var inmiyor
  • arkadaşlar bana lütfen yardım edin. oyunu talimatlara göre kuruyorum bütün patch lerde bal modda oyunda attı bu en son çıkandada attı. ama şöyle bir şey var manager.exe dosyasında üstteki seçeneklerden hangisini seçmem gerekiyor sonra attach tuşuna basmam gerekiyor???
  • Yüklüyorum, oyunun versiyonu, 1.0 gözüküyor, online veya default ayarlarına getiriyorum bu sefer lisansladığı takımlar eski haline dönüyor. Orjinal halinde bırakıcam artık pesi herhalde.
  • yahu çıldırıcam, torrent ile 950 mb olarak indi, tek dosya halinde installer.exe diye. bi türlü kuramadım. ne yaptığını da anlamadım zaten

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013

çift tıklayınca otomatik bunu yapıyor, close diyince hiç bi şey de olmuyor. nereye ne extract etti anlayamadım.

edit: benim indirdiğim sahte torrentmiş.http://****.se/torrent/8044110/PESEdit_2013_Patch_2.8#

trojanı da yedik iyi mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 24 Ocak 2013; 0:33:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

yahu çıldırıcam, torrent ile 950 mb olarak indi, tek dosya halinde installer.exe diye. bi türlü kuramadım. ne yaptığını da anlamadım zaten

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013

çift tıklayınca otomatik bunu yapıyor, close diyince hiç bi şey de olmuyor. nereye ne extract etti anlayamadım.

edit: benim indirdiğim sahte torrentmiş.http://****.se/torrent/8044110/PESEdit_2013_Patch_2.8#

trojanı da yedik iyi mi.

İndirdiğin link ilk sayfadaki link mi? Öyleyse iptal edeceğim indirmeyi?

• Benim oyunum orjinal , oyunu yükledim sonra 2.8 pack'i yükledim.İlk açtı sonra bi anda pc kapandı.Şimdi açılmıyor.
    Windows 8 ile oynuyorum.Açmaya çalıştım 2-3 kez mavi ekran hatası verdi , ilk defa win8 de gördüm bu hatayı.
    Nedendir bilen varmı ?
  • Çok iyi ya
  • b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camisado -- 10 Şubat 2016; 2:25:20 >
  • Transfer sezonu bitti. Yenilerler artık patch versiyonunu.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bu patch i yükledim ama bir türlü 1.03 versiyonuna getiremedim. Online oynuyorum sürekli sürüm eski hatası alıyorum. baya bi uğraştım fakat beceremedim. daha sonra oyunu komple silip temiz bir yükleme yaptım yine aynı şeyler oldu.

En sonunda vazgeçtim patch i yüklemekten, tamamen kaldırdım oyunu, program files daki , documents deki dosyalarıyla birlikte. yeniden cd den orjinal oyunumu kurdum fakat şimdide oyundaki formalar görünmüyor. nasıl bir mantık anlamadım. birkaç kez kurdum oyunu falan ama herhangi bir sonuc elde edemedim. iki çeşit forma var bir turuncu diğeride mavi her takımda aynıları çıkıyor. ne yapmalaıyım , fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Merhaba Arkadaşlar,

Bu patch i yükledim ama bir türlü 1.03 versiyonuna getiremedim. Online oynuyorum sürekli sürüm eski hatası alıyorum. baya bi uğraştım fakat beceremedim. daha sonra oyunu komple silip temiz bir yükleme yaptım yine aynı şeyler oldu.

En sonunda vazgeçtim patch i yüklemekten, tamamen kaldırdım oyunu, program files daki , documents deki dosyalarıyla birlikte. yeniden cd den orjinal oyunumu kurdum fakat şimdide oyundaki formalar görünmüyor. nasıl bir mantık anlamadım. birkaç kez kurdum oyunu falan ama herhangi bir sonuc elde edemedim. iki çeşit forma var bir turuncu diğeride mavi her takımda aynıları çıkıyor. ne yapmalaıyım , fikri olan?

2.8 versiyonun online uyumluluk sıkıntısı var. çok yakında 3.0 versiyon çıkıyor onlinede herhangibir sorun olacağını zannetmiyorum.

• Genel Derece : Ronaldo 93 , Messi 101 , Robben : 91 , Puyol : 89

Sırf Şu Yüzden Soğudum Yamadan !
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.