Şimdi Ara

PESedit 2012 Patch 4.1 full lisans yaması çıktı 07/09/2012 + EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı 21.06.2012 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
7
Favori
155.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes 2012 resmi güncellemeler olan 1.0 ve 1.1 ve 1.2 yi yüklemek için patch e tıkladığımda bi uyarı çıkıyor ve yükleyemiyorum sanırım bu oyun orjinal olmadığından dolayıdır bunun için orjinal exe yi bulmam gereklimi yoksa resmi güncellemeri yüklemenin başka bi yolu varmıdır?
  • yada hiç resmi güncellemelerle uğraşmadan sıfır yüklediğim oyuna direk bu yamayı kursam yetermii??
  • direk yükledim çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

edit: şampiyonlar liginde sorun yok sadece hazırlık mesnusune giriş yapınca hatayı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 17 Mart 2012; 15:54:39 >
  • pesedit 3.0 ı yükleyince kitserver da pes2012.exe de error veriyor bu yüzden scoreboardlar ve istediğim 2. ligi seçemiyorum aynı zamanda oyunda hata veriyor bunun için bir pes2012.exe dosyası varmı??
  • bu skorboardlar sadece master lig için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakuç

bu skorboardlar sadece master lig için mi ?

hayır.
  • PESEdit 2012 Patch 3.1 yakında çıkıyor.
  • friendyde 'de çıkmıyor :) herşey oldu bir tek scorboard mı olmadi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakuç

friendyde 'de çıkmıyor :) herşey oldu bir tek scorboard mı olmadi :D

pesedit.exe ye tıklayıp scorboard bölümünden istediğini seçebilirsin.
  • PESedit 2012 Patch 3.1 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • PESedit 2012 Patch 3.1 Torrent Link ilk mesaja eklendi
    FIX 3.1.1 indirme linki ilk mesaja eklendi.
  • PESedit 2012 Patch 3.1 + 3.1.1 FIX Tek indirme linki ilk mesaja eklendi.
  • bende 2.8 versiyonu var , bu yeni versiyonu kurmak için eski versiyonu silmem gerekirmi yoksa üstüne kursam olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

bende 2.8 versiyonu var , bu yeni versiyonu kurmak için eski versiyonu silmem gerekirmi yoksa üstüne kursam olurmu ?

eğer PESedit patchin eski versiyonu bulunuyorsa oyunu silmeden, oyunun kurulduğu bölümdeki kitserver ve pesedit klasörünü belgelerim deki konaminin içindeki Pro evolution Soccer 2012 klasörünü sil ardından PESedit patchin yeni sürümünü kurabilirsin. oyununda kayıtlı veriler varsa belgelerim konami/Pro Evolution Soccer 2012/save klasöürünün içindeki option file veya master lig save dosyasını yedekleyebilirsin.
  • bende pes edit 3.1 nolur stsl eklentisi linki verin acil!!
  • Eklenenlerde hep müzikler var ama benim oyunda çalan müzikler hep aynı, eklenen müzikleri oyun içinde aktif etmek için bir şey yapmak gerekiyo mu ?
  • Bu zaman kadar hep bu heriflerin yamalarını kullanıyordum kullanıyorumda çokta memnunum adamlar yapıyor. :)

Ama bir sorunum var bu patch'i yükledikten sonra Master Lig kariyeri açtım her takımda 3 - 5 tane DUMMY var deli oldum yok mu bunun çözümü. :)
  • Arkadaşlar PESEdit 3.1+3.1.1'i indirdim. Ve exTReme12'yi de indirdim. Kurulum için ne yapmam gerekiyor yani sırası nasıl olmalı. 0 oyunun üzerine ilk önce PESEdit'i mi kurmalıyım yoksa ilk önce exTReme12yi kurup onun üzerine mi PESEdit'i kurmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nika.

Arkadaşlar PESEdit 3.1+3.1.1'i indirdim. Ve exTReme12'yi de indirdim. Kurulum için ne yapmam gerekiyor yani sırası nasıl olmalı. 0 oyunun üzerine ilk önce PESEdit'i mi kurmalıyım yoksa ilk önce exTReme12yi kurup onun üzerine mi PESEdit'i kurmalıyım?

iki yama aynı anda çalışmaz birinden birini tercih etmen lazım yoksa sorunlar yaşarsın.
  • Scoreboard seçimi yapamıyorum , yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.