Şimdi Ara

PESedit 2012 Patch 4.1 full lisans yaması çıktı 07/09/2012 + EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı 21.06.2012 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
7
Favori
157.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Nika.

Arkadaşlar geçen hafta yamayı arkadaşın bilgisayara kurdum yama arkadaşta sorunsuz çalıştı. Bende arkadaştan yamayı alıp eve geldim ve kurdum güncellemeler oldu yüzler,toplar vs. Ama scoreboards fln ayarlamak için ayarlara girdiğimde şu hatayı verdi;
     PESedit 2012 Patch 4.1 full lisans yaması çıktı 07/09/2012 + EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı 21.06.2012

Bugün de oyunu 2 kere tamamen silip yükledim, üzerine yamayı kurulumda söylediği gibi kurdum ve yine aynı hata! Bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim. "Arkadaşın pc'de benim pc'de W7."

microsoft net framework 4.0 kurman gerek. windows updateden güncellemeleri denetle microsoft net framework kurulu değilse güncelleme uyarısı gelir. ordanda kurabilirsin.

• PES 2012 FULL TÜRKÇE SPİKER ORJİNAL OYUN UYUMLU (PESedit patch uyumludur)

link:http://hotfile.com/dl/146937433/46e328e/PES2012_TurkceSpiker-TSC.rar.html

alternatif link:
    http://uploaded.to/file/oax5lfjd

alternatif link 2:

http://turbobit.net/p9hh3d5cfjs1.html

KURULUM: İndirdiğiniz dosyadan çıkan "dt00_e.img" isimli dosyayı oyunun kurulduğu bölümde img klasörünün içine atın. NOT: türkçe spiker, ingilizce spikerin üstüne yapıldığı için bu işlemi yapmadan önce img klasörünün içindeki ingilizce spiker olan dt00_e. dosyasını da bilgisisayarınıza yedekleyebilirsiniz.tekrar ingilizce spiker kullanmak istedinğnizde bu yedeklediğiniz dosyadan yararlanabilirsiniz. Ardından Spiker isimleri-Commentator Names klasörü içindeki tüm "dt05_x.img" klasörlerini oyunun kurulduğu bölümde kitserver/pesedit/img klasörünün içine atın. son olarak oyun içerisinden ana menüde "Sistem Ayarları" "Dil Ayarları" yolunu takip ederek
    Anlatım dilini MUTLAKA İNGİLİZCE SEÇİN kurulum tamamlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 20 Şubat 2012; 14:27:13 >

• PESEdit 2012 Patch 2.8 + TurkceSpiker ooh yeme de yanında yat
  • kurulum çok basittir İndirdiğiniz dosyadan çıkan "dt00_e.img" isimli dosyayı oyunun kurulduğu bölümde img klasörünün içine atın. NOT: türkçe spiker, ingilizce spikerin üstüne yapıldığı için bu işlemi yapmadan önce img klasörünün içindeki ingilizce spiker olan dt00_e. dosyasını da bilgisisayarınıza yedekleyebilirsiniz.tekrar ingilizce spiker kullanmak istedinğnizde bu yedeklediğiniz dosyadan yararlanabilirsiniz. Ardından Spiker isimleri-Commentator Names klasörü içindeki tüm "dt05_x.img" klasörlerini oyunun kurulduğu bölümde kitserver/pesedit/img klasörünün içine atın. son olarak oyun içerisinden ana menüde "Sistem Ayarları" "Dil Ayarları" yolunu takip ederek
    Anlatım dilini MUTLAKA İNGİLİZCE SEÇİN kurulum tamamlanmıştır.
    PSN: halikarnass
  • Messi'nin değeri 101 olmuş.Sanırım pesedit oyuncu değerleri ile de oynamış.O yönü hiç hoşuma gitmedi açıkcası

teşekkurler.

Orijinalden alıntı: ugurcan_14

Arkadaslar ben daha önceki guncellemeleri indirmedim direk bunu kursam bir sorun olurmu

teşekkurler.

direk bunu kursan yeterli
    Bayrak İnmez Ezan Dinmez Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
  • daha önce herhangi bir patch kurmadan bunu kurabilir miyiz?

bir de oyuncu özellikleriyle oynamışlar mı? öyleyse boşuna download etmiyim...

http://pesedit.com/forums/showthread.php?11882-PESEdit-com-2012-Patch-3-0-Released%21-02-03-12
  • Keşke oyuncu güçleriyle oynamasalardı , Messi'yi 101 Ronaldo'yu 96 görünce kurasım gelmiyor :/
  • Alternatif linkler ekleseniz full dolu çünkü upload.to

Orijinalden alıntı: deta53

PESedit 2012 Patch 3.0 Tek Link

http://www.wupload.com/file/2670217402/PESEdit_2012_Patch_3.0.rar

Wupload

Teşekkürler, özellikle wupload link paylaşımı için

• Pesedit 3 ve yukarıdaki uyumlu TR spikeri kursam, sıkıntı olmadan çalışır değilmi ? Başka bir patch yüklememe gerek varmı ? Offical vs.

İlaç varmı acaba içinde

Orijinalden alıntı: The MasteR

Pesedit 3 ve yukarıdaki uyumlu TR spikeri kursam, sıkıntı olmadan çalışır değilmi ? Başka bir patch yüklememe gerek varmı ? Offical vs.

İlaç varmı acaba içinde

sıfır kurulu oyun üzerine PESedit 3.0 ardından tr spikeri kur başka hiç bir şey patch c.rack vs vs kurmana gerek yok.

Yamayi yükledim fakat spiker cok az konuşuyor ve bazı formalar vs yok. Arsenal olsun, m.city olsun. Sıfır oyun üzerine kurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.