Şimdi Ara

PESedit 2012 Patch 4.1 full lisans yaması çıktı 07/09/2012 + EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı 21.06.2012 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
7
Favori
157.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: herhangi1i

daha onceonline olarak bu patchle oynadıgım icin yine bu patchi kurdum ama online mdu calısmıyor neye yarar boyle patch kaldırdım bende...

switch yapman lazım ...

ilave içerikle birşey yükleyince oyun altüst oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

daha onceonline olarak bu patchle oynadıgım icin yine bu patchi kurdum ama online mdu calısmıyor neye yarar boyle patch kaldırdım bende...

switch yapman lazım ...

ilave iceriksiz de oyun acılmıyor 3.3. versiyonu son guncellemeleri kapsamıyor sanırım yanılıyormuyum?

quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

switch yapman lazım ...

ilave iceriksiz de oyun acılmıyor 3.3. versiyonu son guncellemeleri kapsamıyor sanırım yanılıyormuyum?

yok kapsıyor.

• öncelikle bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim.. bende söyle bir sıkıntı var.. pesedit 3.1 ve peseditfix 3.1 cıktığı zaman kurup oynamaya baslamıstım.. ozamanlarda veri paketi 3.00 sürüm 1.3 gözüküyordu ve sorun yaşamıyordum.. gecenlerde bi ilave içerik var dedi oyun indirip kurulmasına müsade ettim fakan kurulumdan sonra bazı oyuncuların ismi DUMMY olarak değişti ve o bildiğimiz heykel gb gri adamlar gözükmeye basladı.. o kurulumdan sonra veri paketi 4.00 sürüm 1.3 gözüküyor.. bu durumu düzltmem için ne yapabilirim bu ilk sorumdu..

2. sorumda sorun yokken oynadığım dönemde yani veri paketi 3.00 sürüm 1.3 olduğu zamanlarda masterlig de real madrid ile oynuyordum.. sezon sonu olduğunda 3 takım alt lige düştü fakat yerine gelen takımlar bundesliga 2. liginden geldi.. yani bi anda 3 alman takımı la ligaya gelmiş oldu..ben bu şekilde oynamaya devam ettim sorun etmedim ama hazır sormusken bunuda sorayım dedim.. bu durum normalmi değilse ne yapmam gerekirdi??

şimdiden cok teşekkür eder iyi calısmalar dilerim..

2012 Astra H Classic III 1.3 CDTI Easytronic Essentia Comfort

• quote:

Orijinalden alıntı: GothikA13

öncelikle bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim.. bende söyle bir sıkıntı var.. pesedit 3.1 ve peseditfix 3.1 cıktığı zaman kurup oynamaya baslamıstım.. ozamanlarda veri paketi 3.00 sürüm 1.3 gözüküyordu ve sorun yaşamıyordum.. gecenlerde bi ilave içerik var dedi oyun indirip kurulmasına müsade ettim fakan kurulumdan sonra bazı oyuncuların ismi DUMMY olarak değişti ve o bildiğimiz heykel gb gri adamlar gözükmeye basladı.. o kurulumdan sonra veri paketi 4.00 sürüm 1.3 gözüküyor.. bu durumu düzltmem için ne yapabilirim bu ilk sorumdu..

2. sorumda sorun yokken oynadığım dönemde yani veri paketi 3.00 sürüm 1.3 olduğu zamanlarda masterlig de real madrid ile oynuyordum.. sezon sonu olduğunda 3 takım alt lige düştü fakat yerine gelen takımlar bundesliga 2. liginden geldi.. yani bi anda 3 alman takımı la ligaya gelmiş oldu..ben bu şekilde oynamaya devam ettim sorun etmedim ama hazır sormusken bunuda sorayım dedim.. bu durum normalmi değilse ne yapmam gerekirdi??

eger peseditpatch kurduysan kesinlike üstüne konaminin bir guncellemesini yada farklı bir patch (ilave icerikden) kurmamalısın aksi takdirde bu sorunları yasarsın senin yapıcagın işi pes i kaldırıp herseyi basdan kurarak ustune peseditpatch 3.3 ü kurmaktır

• quote:

quote:

öncelikle bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim.. bende söyle bir sıkıntı var.. pesedit 3.1 ve peseditfix 3.1 cıktığı zaman kurup oynamaya baslamıstım.. ozamanlarda veri paketi 3.00 sürüm 1.3 gözüküyordu ve sorun yaşamıyordum.. gecenlerde bi ilave içerik var dedi oyun indirip kurulmasına müsade ettim fakan kurulumdan sonra bazı oyuncuların ismi DUMMY olarak değişti ve o bildiğimiz heykel gb gri adamlar gözükmeye basladı.. o kurulumdan sonra veri paketi 4.00 sürüm 1.3 gözüküyor.. bu durumu düzltmem için ne yapabilirim bu ilk sorumdu..

eger peseditpatch kurduysan kesinlike üstüne konaminin bir guncellemesini yada farklı bir patch (ilave icerikden) kurmamalısın aksi takdirde bu sorunları yasarsın senin yapıcagın işi pes i kaldırıp herseyi basdan kurarak ustune peseditpatch 3.3 ü kurmaktır

peki pes i bastan kurup, üstünede 3.3 ü kurduktan sonra save dosyam olan FL01 i yeni kurulan konami klasörünün içine atıp kullanabilirmiyim.. yani kariyerim kaldığı yerden devam edermi??

• malesef 3.3 patch son çıkan konami dlc yi kapsamıyor. dolayısıyla online sorunu var. ayrıyetten patch de bazı sorunlar var şu an için fixi veya 3.4 patchi beklemeniz daha sağlıklı olacaktır bilginiz olsun.

quote:

quote:

peki pes i bastan kurup, üstünede 3.3 ü kurduktan sonra save dosyam olan FL01 i yeni kurulan konami klasörünün içine atıp kullanabilirmiyim.. yani kariyerim kaldığı yerden devam edermi??

sanırım online icin sormuyorsun sayet save i daha onceki pes edit patch surumunde savelediysen buyuk ihtimal sorun olmaz ancak baska bir patch deki yada rjinal oyundaki savense dummy sorunun devam eder..

• yahu arkadaslar ben bu patchin 3.1 ini kurmustum gayette güzel oynuyordum hiçbir sorun yoktu.. fakat bilmeden yeni cıkan veri paketini aldım ve oyuncuların bazıları DUMMY falan oldu.. neyseki yukarıdaki mesajda arkadas yapmam gerekeni söyledi bende yeni sıfırdan kurayım oyunu birde patch in 3.3 ü çıkmıs hem onuda kurarım dedim ama hay demez olaydım.. pes i sıfırdan kuruyorum 3.3 ü kuruyorum kitserver ı falan attach ediyorum switch den masterligi aktif ediyorum oyun baslıyor master lig de sıfırdan kariyer acıyorum ama oyunu kaydet dediğim anda pes 2012 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.. yani talimatla dısında hiçbir sey yapmıyorum oyunun acemiside değiliz 2005 den beri pes oynayan biriyim.. oyüzden hata yaptığımı sanmıyorum.. ki sistemimle ilgili desem 3.1 i sorunsuz oynuyordum.. eski oyunumuda hiçbir kalıntı kalmadan sildim eskiye dair hicbir dsyayıda kullanmıyorum ama malesef böyle bir sıkıntı var.. 3.1 de fix dosyasıda vardı bunda rardan sadece instaler cıktı acaba sorun fix in olmamasımı?? bir yardımcı oluverin yaa gözünüzü seveyim.. darlanıyom valla evde :)) ilgilenen arkadaslarada simdiden teşekkür ederim

• quote:

yahu arkadaslar ben bu patchin 3.1 ini kurmustum gayette güzel oynuyordum hiçbir sorun yoktu.. fakat bilmeden yeni cıkan veri paketini aldım ve oyuncuların bazıları DUMMY falan oldu.. neyseki yukarıdaki mesajda arkadas yapmam gerekeni söyledi bende yeni sıfırdan kurayım oyunu birde patch in 3.3 ü çıkmıs hem onuda kurarım dedim ama hay demez olaydım.. pes i sıfırdan kuruyorum 3.3 ü kuruyorum kitserver ı falan attach ediyorum switch den masterligi aktif ediyorum oyun baslıyor master lig de sıfırdan kariyer acıyorum ama oyunu kaydet dediğim anda pes 2012 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.. yani talimatla dısında hiçbir sey yapmıyorum oyunun acemiside değiliz 2005 den beri pes oynayan biriyim.. oyüzden hata yaptığımı sanmıyorum.. ki sistemimle ilgili desem 3.1 i sorunsuz oynuyordum.. eski oyunumuda hiçbir kalıntı kalmadan sildim eskiye dair hicbir dsyayıda kullanmıyorum ama malesef böyle bir sıkıntı var.. 3.1 de fix dosyasıda vardı bunda rardan sadece instaler cıktı acaba sorun fix in olmamasımı?? bir yardımcı oluverin yaa gözünüzü seveyim.. darlanıyom valla evde :)) ilgilenen arkadaslarada simdiden teşekkür ederim

şimdiye kadar çıkan patchler ve son çıkan patch ne yazıkki yeni veri dosyasını kapsamıyor bu yüzden ilave içerikten download yaparsanız sorunlarla karşılaşırsınız. sorun yaşamak istemiyorsanınz ilave içerikten download yapmayın. yada son dlc uyumlu çıkacak olan 3.4 patchi bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

yahu arkadaslar ben bu patchin 3.1 ini kurmustum gayette güzel oynuyordum hiçbir sorun yoktu.. fakat bilmeden yeni cıkan veri paketini aldım ve oyuncuların bazıları DUMMY falan oldu.. neyseki yukarıdaki mesajda arkadas yapmam gerekeni söyledi bende yeni sıfırdan kurayım oyunu birde patch in 3.3 ü çıkmıs hem onuda kurarım dedim ama hay demez olaydım.. pes i sıfırdan kuruyorum 3.3 ü kuruyorum kitserver ı falan attach ediyorum switch den masterligi aktif ediyorum oyun baslıyor master lig de sıfırdan kariyer acıyorum ama oyunu kaydet dediğim anda pes 2012 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.. yani talimatla dısında hiçbir sey yapmıyorum oyunun acemiside değiliz 2005 den beri pes oynayan biriyim.. oyüzden hata yaptığımı sanmıyorum.. ki sistemimle ilgili desem 3.1 i sorunsuz oynuyordum.. eski oyunumuda hiçbir kalıntı kalmadan sildim eskiye dair hicbir dsyayıda kullanmıyorum ama malesef böyle bir sıkıntı var.. 3.1 de fix dosyasıda vardı bunda rardan sadece instaler cıktı acaba sorun fix in olmamasımı?? bir yardımcı oluverin yaa gözünüzü seveyim.. darlanıyom valla evde :)) ilgilenen arkadaslarada simdiden teşekkür ederim

şimdiye kadar çıkan patchler ve son çıkan patch ne yazıkki yeni veri dosyasını kapsamıyor bu yüzden ilave içerikten download yaparsanız sorunlarla karşılaşırsınız. sorun yaşamak istemiyorsanınz ilave içerikten download yapmayın. yada son dlc uyumlu çıkacak olan 3.4 patchi bekleyin.

pesedit 3.1 kuruluyken veri dosyası aldım dogrudur ve oyunda DUMMY ler cıkmaya basladı ama bu sefer sildim ve sıfır oyun üzerine kurdum bu 3.3 ü.. ama nedendir bilmiyorum master ligde kariyer acıyorum ama save yapacağım sırada pes çalışmayı durdurdu diyor ve oyun kapanıyor.. benim simdiki sıkıntım bu

• eğer ml oynayacaksanız pesedit.exe ye tıklayıp switches ayarlarında master league yi aktif etmeniz gerekmektedir.
    Bayrak İnmez Ezan Dinmez Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
  • çıktımı yeni bişey

• SEVGİLİ arkadaşlar bir sorum olacak.Bende smoke patch yüklü.Fakat bazı formalarda numara ya da renkler hoşuma gitmiyor.Buna nasıl müdahele etmem gerekir.Ne yapmamı önerirsiniz...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: begtay

Beyler yamanın diğer patchlar daha çıkmayacak mı bu son muydu yani ?

pes 2013 çıkana kadar PESedit patch 2012 çıkmaya devam eder.
  • Pes edit'in sitesinden fenerbahçe formalarını indirdim bunu oyuna nasıl aktarabilirim acaba?
  • Yamayı indirdim kurdum lisanslar oldu budesliga ile 2. bundesliga geldi ama diğer 2.ligler gelmedi diğer 2. ligler gelmesin önemli değilde. Bu yamayla oyuna giriyorum ancak master leaguede maça başlarken ve kaydederken oyundan atıyor oynanmıyor? Başlangıçta switches den aktif ediyorum ama olmuyor ?? Oyunu sildim yeniden kurdum ve bu yamayı kurmayı düşünmüyorum ??
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.