Şimdi Ara

PESedit 2012 Patch 4.1 full lisans yaması çıktı 07/09/2012 + EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı 21.06.2012 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
7
Favori
155.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük bi heyecan ve tutkuyla kurdum şimdi 3.4 versiyonu ama oda ne? Deneme amaçlı Chelsea aldım karşıyada M.City kadro ekranına girdim kadroda Mata yok :D Sturridge yok :D Kadrolarda eksik oyuncular var? Onun dışında yönetici olarak açıyorum pesedit.exe'yi 2. lig olarak championchipi tıklıyorum hata verip kapatıyor. Oyunu silip baştan kurdum he :D Neden bu kadro eksikleri ve 2. lig ayarlama hataları oldu anlamadım sizde sorun var mı? 3.2 güzeldi ama en son veri paketini alınca bazı dummy oyuncular olmuştu 3.4 kurduk ondada bu hatalar var şu an gözüme bir anda çarpan.
  • ilk part uploaded olmasaydı iyiydi inmiyor. Speedy desen zaten " Bu dosya yalnızca SpeedyShare Premium ile indirilebilir." ile hata veriyor biri upload edebilirmi
  • Ben part1'i indiremiyorum 3 patlıklardan 2 ve 3'ü indirdim ama part 1'de sorun çıkıyo linkler kırık galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Büyük bi heyecan ve tutkuyla kurdum şimdi 3.4 versiyonu ama oda ne? Deneme amaçlı Chelsea aldım karşıyada M.City kadro ekranına girdim kadroda Mata yok :D Sturridge yok :D Kadrolarda eksik oyuncular var? Onun dışında yönetici olarak açıyorum pesedit.exe'yi 2. lig olarak championchipi tıklıyorum hata verip kapatıyor. Oyunu silip baştan kurdum he :D Neden bu kadro eksikleri ve 2. lig ayarlama hataları oldu anlamadım sizde sorun var mı? 3.2 güzeldi ama en son veri paketini alınca bazı dummy oyuncular olmuştu 3.4 kurduk ondada bu hatalar var şu an gözüme bir anda çarpan.

Oyunu sildim baştan kurdum PESEdit 3.4 ü uyguladım oyuna girdim Chelsea yi seçtim. Mata var ama bu seferde Drogba, Kalou ve Bosigwa yok arkadaşlar toplam 24 kişi Chelsea kadrosu. iki kere kurdum bu 3.4 versiyonu ikisindede iki ayrı kadro ve düzenle karşılaştım. En iyisi 3.2 versiyona dönmek hayırlı günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 2 Haziran 2012; 13:12:17 >

• 3.2 kuruyorum bu seferde yeni veri paketiyle uyumsuz oda kaldık ortada 3.4 ile devam :D Şu an 3.4 versiyonu sorunsuz gibi fakat Chelsea kadrosunda Drogba, Kalou, Bosigwa gibi oyuncular yok.

Edit: bu oyuncular boştaymış düzenle menüsünden takıma ekledim tekrar :D daha adamlar resmi olarak takımdan gitmeden peseditciler takımdan göndermişler helal olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 2 Haziran 2012; 20:46:39 >
  • Ya şu transferden ziyade,şutları düzeltseler oyun süper olacak,uzaktan atılan şutlar çok etkisiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet.strong

Ya şu transferden ziyade,şutları düzeltseler oyun süper olacak,uzaktan atılan şutlar çok etkisiz.

atılıyorda bayağı zor giriyor... ama genelde etkisiz..
  • Ya arkadaşlar ben part1'i indiremiyorum
  • aynen part 1 inmiyor, uploaded yarıda kesiliyor, diğerinden zaten indirilmiyor :(
  • ilk partta sorun yaşayanlar 6 partlı mediafire linklerinden indirrebilirsiniz. sınırlama yoktur aynı anda 6 part hızlıca indirilebilir.
  • PESedit 2012 Patch 3.4 Torrent Link ilk mesaja eklendi.
  • gardaş ben Pesedit 3.3 ve update 3.3 kurdum mayıs ayında. Şimdi oyunu silip baştan mı kurcam bunu 3.3 deki veriler bundada vardır demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

gardaş ben Pesedit 3.3 ve update 3.3 kurdum mayıs ayında. Şimdi oyunu silip baştan mı kurcam bunu 3.3 deki veriler bundada vardır demi?

oyunu sıfırdan kurup patchi yükleyebilirsin veyahut ikinci alternatif oyunu silmeden; oyunun kurulduğu bölümdeki kitserver ve pesedit klasörünü ardından belgelerimdeki konami klasörünü silip son çıkan patchi yükleyebilirsin herhangibir sorun olmaz. bu işlemleri yapmadan önce belgelerim/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2012/save klasörünün içindeki option file ve varsa masterlig ve ya bal modu dosyasını yedekle son patchi yükledikten sonra tekrar eski yerlerini at.bunu niçin yapıyoruz, oyun içi yaptığın ayarlarının kalması (camera ayarları, taktikler vs vs) ve master lige kaldığın yerden devam etmen için. her yeni versiyon çıktığında ve yüklemek istedeğinde bu yönergerleri uygula. ama en sağlıklı kurulum oyunu sıfırdan kurup hiç bir ayar yapmadan pesedit patchi yüklemendir kolay gelsin.

• PESedit 2012 Patch EURO 2012 Patch Ekleme Çok Yakında

PESedit 2012 Patch 4.1 full lisans yaması çıktı 07/09/2012 + EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı 21.06.2012

PESedit 2012 Patch 4.1 full lisans yaması çıktı 07/09/2012 + EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı 21.06.2012

Özellikler:

• Reklam Panoları: resmi sponsoru mar ile Doğru Adboards
    • Toplar: Doğru EURO 2012 maç topu ve final maçı topu
    • Kramponlar: Yeni EURO Adidas, Puma, Nike, Umbro 2012 çizmeler
    • Yüzler: birçok oyuncu için Güncelleme yüzler ve saç modelleri
    • Formalar: Doğru kollukları ve kol rozetleri de dahil olmak üzere EURO 2012 formaları
    • Menü: Tüm yeni EURO 2012 temalı menü stili
    • Müzik: EURO temalı film müziği
    • Hakemler: Gerçek hakem yüzleri
    • Seçici: seçicinin Kendi sekmesinde, etkinleştirin veya eklentiyi devre dışı bırakın, tüm Avrupa milli takım ya da yalnızca vasıflı olanlar vb göstermek için seçenekleri
    • Stadyumlar: 2012 stadyumlarda bulunan tüm 8 EURO
    • Maç Kadrosu: 16 nitelikli takım için tüm doğru dizilişler
    • İstatistikler: Güncelleme EURO 2012 kadrosu oyuncularının istatistikleri
    • Trophy: Doğru EURO Trophy

• Başkan bunu şimdi oyunu hiç açmadan mı kurucaz yoksa 1.1, 1.2, 1.3 falan yükleyip ondan sonra mı kurucaz ? Direk bu patchi kursam bir sorun olurmu önceki 2.8 falan kurmam mı gerekiyor acaba ?
  • diğerlerini kurmana gerek yok. oyunun sıfırdan kurulu ise hiç bir şey yapmadan pesedit patch 3.4 kur tamamdır. ilk mesajda kurulum bilgisi mevcut
  • Sağolaısn.
  • euro 2012 patch ne zaman gelir
  • 2-3 gün içerisinde çıkması bekleniyor.
  • EURO 2012 Patch Ekleme Çıktı indirme linkleri ve kurulum bilgisi ilk mesajdadır.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.