Şimdi Ara

pes5 ile we9 arasindaki fark nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım japonya da we ismiyle avrupa da pes ismiyle çıkıyor. ayrıca oynanış farkı nasıl olabilir ki
    ikisinide konami nin aynı kadrosu yapıyo ve aynı oyun motorunu kullanıyolar farklı olması mümkün değil
    bide we de japon ligi oluyodu bi ara
    hatırlıyorumda we 2001 di sanırım ps 1 im vardı japonca oyunda japon ligini oynardım jubilo iwata ile 10 sezon oynamışımdır ne günlerdi şimdi pes5 her yönüyle daha iyi ama o günkü tadı veremiyo maalesef
    aceba ben büyüdüm mü yoksa oyunlar komlike oldukça verdiği eğlence azalıyo mu?
  • her yöneyle aynı gibi..sadece spikerler farklı...we japoncaydı galiba...gol olunca spiker deli bağıyordu..bide "otoyona duri duri du" diye bir kelime kullanıyor maç içinde çok komik geliyordu..
  • japonlar biraz milliyetçi o yüzden ilk önce kendi vatandaşlarına çıkarıyolar oyunu..japonlar oynasın sonra avrupaya satarız diyolar..

aralarında fark var aslında ama çok az..oynanışta 1-2 değişiklik oluyo sanki..we daha zordur bence..pesin yapay zekası biraz düşük..

pesde kadrolar daha güncel oluyo

ama bana sorarsanız we daha çok severim japon spiker oyuna renk katıyo
  • ikisinide bosverin siz en iyisimi WE10 oynayin
  • Bölge farkı dışında ben de bir fark göremedim.
  • pes5 we9'dan daha seri..
    Çoğu arkadaş fark yok demiş ama bence hız ve serilik açısından oldukça farklı iki oyun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

pes5 we9'dan daha seri..
    Çoğu arkadaş fark yok demiş ama bence hız ve serilik açısından oldukça farklı iki oyun..

iki oyunu da aynı bilgisayarda oynadınmı??
  • demekki fark yokmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: koko_

pes5 we9'dan daha seri..

iki oyunu da aynı bilgisayarda oynadınmı??

Aslında ben oyunları ps'de oynayıp bu yorumu yaptım..
    Ps'de gerçekten hız ve serilik açısından iki oyun arasında büyük fark var..
    Bilgisayarda da aynı farkın olduğunu düşünüyorum ama herkes fark yok demiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 27 Mayıs 2006; 17:57:13 >
  • tabi ki oynanabilirlikte fark var, illa örnek istiyorsanız mesela pesde oyuncu ayağından daha çok açıyor topu, we çalımlar falan daha gerçekçi..herkes pes daha iyi demiş ama bilgisayar için paso patch falan çıktığından daha çok tercih ediliyor, bir de daha geç .ıktığından kadrolar daha güncel, halbuki hiçbir gerçek winningci pesi tercih etmez..ve şunu unutmayın ki bu oyun konsol oyunudur, bilgisayar versiyonlarını fazla baştan savma yapıyorlar (5.si fena diildi)
  • ben bi fark buldum
    eskiden pes 1 veya 2 zamanındayken we7 oynuyodum şu fark vardı
    mondragon'u böyle yazmışlardı:
    montlakon
  • Bence pes ve wınıng oynanabırlık farkı var
  • pes=pc

we=ps2
  • arkadaşlar bilgisayarımda we9 yüklü...tam maça girecekken hata verip masaüstüne atıyor beni...böle bir sorunla daha önce karşılaşan varmı acaba?yardımcı olabilirmisiniz?
  • we9dan anlamam ama cd bozuk olabilir yada vga driverın eskidir
  • we9 ps, pes5 pc adıdır yani pes+4=we
  • pek fark yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.