Şimdi Ara

Pes mi Fifa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 için pes 11 ya da fifa 11 alacağım fiyatı önemli değil.
    pes 11 Türkçe olacakmış, ama sadece yazılar Türkçe olacak benim buna ihtiyacım yok ingilizcem iyi.Pes'te köklü değişikliğe gidildiği söyleniyor.
    fifa 11 lisans ve takım fazlalığıyla pes'in önüne geçiyor(son birkaç senedir fifa zaten pes'in önünde)

özet:
    Fifa 11 mi alayım Pes 11 mi?
    Pre-Order vereceğim o yüzden şimdiden hangisini alacağıma karar vermek istiyorum.

not:daha önce ps3'de hiç futbol oyunu oynamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku* -- 10 Eylül 2010; 10:11:31 >

• Ana konular mevcut, zahmet edip okuyun.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=462696

Pencereyi kapa ?
  • Daha önce ps3 te futbol oynamadıysanız , ilk başta fifa11 ile başlayabilirsiniz.
  • ana konuları okudum ama oyunlar trailer lerde çok şişirilmiş olabiliyor
    bu konuyu açmamın sebebi ilk defa futbol oyunu alacağım bu işi benden daha iyi bilen arkadaşlar var
  • Biz senin neyi sevdiğini nerden bilebilir Allah aşkına!

Git bir ps kafeye pes yarım saat de Fifa oyna. Hangisini begenirsen onu al ayrıca çok birsey tutmaz. Bizim burda saati 2 lira
  • Bu işi senden daha iyi bilen bir arkadaşım pes diyecek, diğer daha iyi bilen arkadaşım fifa diyecek. Bir diğeri ise yine pes diyecek. Bu sırada bu arkadaşlardan birileri mutlak suretle diğer oyuna çamur atacak ve bu şekilde konu çöp olacak.

Aklınızdaki soruları her iki başlığada sorup yanıt alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.