Şimdi Ara

Pes de şöyle bir mod olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türü become a legend gibi ama 0 dan bir oyuncu yaratma değil varolan bir oyuncuyu alıp onunla kariyerimize devam edebilsek örneğin torres le kariyer yapsak yine başka takımlarda teklif gelse bence böyle bir mod çok güzel olurdu pes 5 den beri hayal etmişimdir

• o zaten fifa da var
  • ha evet birde onu sorucaktım fifa dakinde şöyle değilmi maçtan önce bikaç yapman gereken şey veriyor illa onları yapman lazım ben öyle hatırlıyorum önceki senelerden benim istediğim aynı become a legend ın hazır oyuncularla olanı
  • öyle başka bi adamın kariyerinden baslasan ben direk en ezik adamın kariyerinden baslar güclendiririm :D
  • Aslında güzel olurdu.Hep Messi olmak istemişimdir

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 3 Eylül 2010; 16:59:03 >
  • Güçlendırme degılde normal yaptıgın maçlarda sadece 1 adamı seçme var. Nasıl mı? Bende unuttum. Yapmıştım bı ara. Oyunun gırıs ekranından tuşlara felan basıyordun hatırlamıyorum sımdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şg

Güçlendırme degılde normal yaptıgın maçlarda sadece 1 adamı seçme var. Nasıl mı? Bende unuttum. Yapmıştım bı ara. Oyunun gırıs ekranından tuşlara felan basıyordun hatırlamıyorum sımdı

Biliyorum onu ama benim hayalim hep dediğimdeki gibi
  • biz de sürekli "acaba hakem modu yapılamaz mı ? " konusunu düşündük.
    hadi hakem modu olmasın ama bari hakem seçimi koysunlar,sertliğe izin veren-vermeyen, otoriter-sevecen, ya da kaliteli-kalitesiz..

oyunun daha gerçekçi olacağına şüphem yok, nasıl ki gerçekte hatalı kararlar olabiliyorsa oyunda da olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

biz de sürekli "acaba hakem modu yapılamaz mı ? " konusunu düşündük.
    hadi hakem modu olmasın ama bari hakem seçimi koysunlar,sertliğe izin veren-vermeyen, otoriter-sevecen, ya da kaliteli-kalitesiz..

oyunun daha gerçekçi olacağına şüphem yok, nasıl ki gerçekte hatalı kararlar olabiliyorsa oyunda da olacak :)

bu sene o hakem seçimi fifada olcakmış.. yani sertlik seçimi filan :D
  • Bence hiç güzel olmazdı :/ become a legend in ne anlamı kalır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SprinGMasteR

Bence hiç güzel olmazdı :/ become a legend in ne anlamı kalır ?

isteyen onu oynasın ben bunu istiyom ya
  • quote:

bizde sürekli seyirci olma modu yapılamaz mı diye düşündük. sinirlendiğimizde koltuğu söküp, coşkulu anlarda meşale yakmak gibi... yeri geldiğinde hakeme sövüp, ısınma bölümünde tek tek oyuncuları çağırmak. çekirdek satan çekirdekçiye, fiyatı pahalı diye kavga etmek, stada girerken aramadan geçmek için bozuk paraları ayakkabıya koymak gibi... bir mod işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

quote:

bizde sürekli seyirci olma modu yapılamaz mı diye düşündük. sinirlendiğimizde koltuğu söküp, coşkulu anlarda meşale yakmak gibi... yeri geldiğinde hakeme sövüp, ısınma bölümünde tek tek oyuncuları çağırmak. çekirdek satan çekirdekçiye, fiyatı pahalı diye kavga etmek, stada girerken aramadan geçmek için bozuk paraları ayakkabıya koymak gibi... bir mod işte...

peki bunların hepsi olsa nasıl olurdu

• hmm güzel hayal etmişin ama yinede 0 dan başlamak gibisi yok onda daha bi heycan yasıosun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afben -- 12 Eylül 2010; 1:45:07 >
  • güzel olurdu. alırdım sabrıyı
  • Aslında Pes serisine eklenmesi gereken en önemli mod;dünya yıldızlarından oluşan isimleri serbestçe istediğimiz takımlara kaydırabileceğimiz şekilde,karma takımlar oluşturabileceğimiz bir oyuncu ekleme havuzunun olması.Mesela oyundaki belli başlı 6 ligin karmalarını oluşturabilmek ya da avrupa,afrika,dünya karmalarını özgürce ayarlayıp maçlar yapabilmek gibi.Bence süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

güzel olurdu. alırdım sabrıyı

Başka adam bulamadın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

Aslında Pes serisine eklenmesi gereken en önemli mod;dünya yıldızlarından oluşan isimleri serbestçe istediğimiz takımlara kaydırabileceğimiz şekilde,karma takımlar oluşturabileceğimiz bir oyuncu ekleme havuzunun olması.Mesela oyundaki belli başlı 6 ligin karmalarını oluşturabilmek ya da avrupa,afrika,dünya karmalarını özgürce ayarlayıp maçlar yapabilmek gibi.Bence süper olurdu.

Anladım dediğini sanırım farklı takımlardan oyuncular seçip takım oluşturup maç yapmak diyosun sanırım öyle birşey pes 6 da vardı
  • all star modunu kaldirdilar ben onu bile ozledim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.