Bildirim
Pes 6 'da Karşilikli Oynama Sorunu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
C/program files/Konami/pes6/Setting/Player 2 / boşluğa tıkla ordaki joistiği aktif et -
setting den yapıyorsunuz biraz üğraş yaparsınquote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
C/program files/Konami/pes6/Setting/Player 2 / boşluğa tıkla ordaki joistiği aktif et -
aynı sorunu bende yaşıyorum yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: jtech
setting den yapıyorsunuz biraz üğraş yaparsın
Alıntıları Göster -
direk joystk seçili ve klavye aktif edilemioquote:
Orijinalden alıntı: emre1928
aynı sorunu bende yaşıyorum yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?
Alıntıları Göster -
okursanız anlarsınızzzzzzzquote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
direk joystk seçili ve klavye aktif edilemio
Alıntıları Göster -
arkadaşım biliosan söler misin neden insanlara eziyet çektirtiosun? ztn yapabilsek buraya yazmazdık. bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz.quote:
okursanız anlarsınızzzzzzz
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
o seçenkelerde klavye çıkmıo sadece gamepad var -
PES 6'nin "exe" dosyasinin icinde settings.exe var.. Bu dosyadan Player1 Bolumunde bir tanimlama YAPMIYORUZ.. BURASI OTOMATIK OLARAK KLAVYE TANIMLI.. Player2 Sekmesine Geliyoruz oradan bilgisayarimiza tanittigimiz JOYSTICK' i gosteriyoruz.. OK.. SONRA OYUN ICINDEN IKI KISILIK OYNAYABILIYORUZ HEPSI BU KADAR IYI EGLENCELER...quote:
Orijinalden alıntı: ornitologquote:
o seçenkelerde klavye çıkmıo sadece gamepad var
Alıntıları Göster
;@)
-
Sadece Denetim MAsasından YApabilrsin.quote:
Orijinalden alıntı: By_Managament
PES 6'nin "exe" dosyasinin icinde settings.exe var.. Bu dosyadan Player1 Bolumunde bir tanimlama YAPMIYORUZ.. BURASI OTOMATIK OLARAK KLAVYE TANIMLI.. Player2 Sekmesine Geliyoruz oradan bilgisayarimiza tanittigimiz JOYSTICK' i gosteriyoruz.. OK.. SONRA OYUN ICINDEN IKI KISILIK OYNAYABILIYORUZ HEPSI BU KADAR IYI EGLENCELER...
;@)
Alıntıları Göster
Oyun Kumandalarından YAp.
-
klavye mecburi player 1 oluyor, elindeki gamepad in tuşlarını konami\pes\settings den controls u açıp, player 2 ye gamepad ini göster, tamamdır.quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
Sadece Denetim MAsasından YApabilrsin.
Oyun Kumandalarından YAp.
Alıntıları Göster -
klavye bağlantılarını kontrol etquote:
Orijinalden alıntı: sazan84
klavye mecburi player 1 oluyor, elindeki gamepad in tuşlarını konami\pes\settings den controls u açıp, player 2 ye gamepad ini göster, tamamdır.
Alıntıları Göster
klavye all time player 1 olur gamepadi 2-3 kafana göre seç tercih senin
-
settings.exe açılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: deniz110
klavye bağlantılarını kontrol et
klavye all time player 1 olur gamepadi 2-3 kafana göre seç tercih senin
Alıntıları Göster -
vallahi ben klavye ve coystikle 2 kişilik oynayabiliorumquote:
Orijinalden alıntı: lordotfheorc
settings.exe açılmıyor
Alıntıları Göster -
arkadaşlar nolur settings.exe yi upload edin açılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: ReLightboy
vallahi ben klavye ve coystikle 2 kişilik oynayabiliorum
Alıntıları Göster -
SETTİNGS.EXEYİ AÇTIM AMA PLAYER İKİDE YAPTIM YİNEDE TAKIM SEÇEMİYORUM GAMEPADDENquote:
arkadaşlar nolur settings.exe yi upload edin açılmıyor
Alıntıları Göster -
arkadaşlar benim joyistik takılı ama görmüyor ayarlıyamıyorumquote:
SETTİNGS.EXEYİ AÇTIM AMA PLAYER İKİDE YAPTIM YİNEDE TAKIM SEÇEMİYORUM GAMEPADDEN
Alıntıları Göster -
quote:
C/program files/Konami/pes6/Setting/Player 2 / boşluğa tıkla ordaki joistiği aktif etquote:
C/program files/Konami/pes6/Setting/Player 2 / boşluğa tıkla ordaki joistiği aktif et
+1 -
Arkadaşlar Pes 6 da aynı sorunu ben de yaşıyorum..Pes 5 ile karşılıklı iki joystikc ile oynayabiliyorum; ama Pes 6 da oynayamıyoruz, bunun çözümünü bilen dost var mı..?quote:
Orijinalden alıntı: ImBoyZquote:
C/program files/Konami/pes6/Setting/Player 2 / boşluğa tıkla ordaki joistiği aktif et
+1
Alıntıları Göster
-
pes6 da 2 joyistik le oynanabiliyor ben oynadim.. :)quote:
Orijinalden alıntı: -serdar-
Arkadaşlar Pes 6 da aynı sorunu ben de yaşıyorum..Pes 5 ile karşılıklı iki joystikc ile oynayabiliyorum; ama Pes 6 da oynayamıyoruz, bunun çözümünü bilen dost var mı..?
Alıntıları Göster
player 2 yi birinci joistik player 3 u de 2. joyistic i sec ..
player 1 zaten klavyede..
3 kisi 4 kisi bile oynayabilirsin..
sonra takimlari secmeden once gelen ekranda saga sola kaydiriyosunya hangi tarafta oynucagini belirliyosun.. orada klavyeye dokunma.. 2 joyistikide ayri taraflara kaydir.. iste sana cift kisilik joyistikli oyun...:P
ne bicim anlattim be bide ogretmen olcam ha..:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X