Şimdi Ara

PES 5 TEKİ EN GÜÇLÜ TAKIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chelsea detatlı bi takım ya bahsettiğiniz takımlar kadar iyi bitakım yedekleride fena diil robben filan hep yedek philips mesela
  • milan en iyisi bence
  • italyan takımları bence tercihim ise Juve ama ben İnterle oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

bu forumda pesin ayrıcalığımı var üst konudan devam edilse olmazmı ?

+1 Normal konular bunlar için üst konu yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

her takım birinden gucluyken her takımı da yenecek takım var bence.

Mesela ben ingiltereyle arkadasın italyasını arsenalını vs sini rahatlıkla yenerken milanından temiz tokat yiyorum.
    Aynı şekilde milanı da atletico madridle yeniyorum.
    Atleticoyu da arkadas arsenalla yeniyor.
    Bu super bişi bence her takımın zayıf yonunu kullanan bir takım mutlaka var

o tokat atan arkadaşta benim ama son takatlar aci oldu cidden

bu arada hem fikirim bu oyunda her takımın zaafi olan bir takim var.

• quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Arkadaşlar PES5 de bir takımın diğer takımı yenmesini takımın gücünden çok taktiğiyle alakalıdır. Bu arada arkadaşın gerçekten haklı. Oyunda Brezilya yı alan bariz bir şekilde güçlü oluyor. Bence Brezilya yı alma. Gerçekten haksızlık oluyo...

konunun yeri benim için çok önemli değil.nerde olursa olsun.ama bi müddet sonra kimse uğramaz diye buraya yazdım. ne kadar çok fazla yorum olursa gerçek de o oranda ortaya çıkar.hitboy kardeş bana brezilyayı almamamı söylüyon.arkadaş klup takımlarında ben milli takımlarda başarılıyım.ben klup alsam oynayamamki,hep yenilirim.ben kalkıp kimseye yok bunu alma yok şunu alma da demiyorum.bence isteyen istediği takımı almalı.

oynadığımız oyun master lig falan değil.direk maç yani orjinal takımlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: asajj

quote:

Mesela ben ingiltereyle arkadasın italyasını arsenalını vs sini rahatlıkla yenerken milanından temiz tokat yiyorum.

anlat burda anlat atleticoyu geçene kadar kac takım deiştirdin kac taktik deiştirdin anlat aydınlansın toplum

• oynu bilene gore fark etmez
  • Total olarak Milan,ben Arsenal'le oynuyorum PES6(WE10)'da en iyisi barca olacak büyük ihtimalle.
  • benim Favorim İnter
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

oynu bilene gore fark etmez

bence de

arkadasm ajax'la beni darmadagın ediyo...ben barca'yı ya da chealsea'yı alsam bile kafa tutamıyom ona....

• arkadaşlar birde inter i deneyin derim..özellikle orta saha oyuncuları ile forvet elemanlarına ara pas yapın gerçekten çok başarılı paslar oluyor....
  • En iyisi real madrid her top kaleye gidiyor gol oluyor ronaldo v.s v.s ama o yüszen seçmem arsenal çok hızlı
  • Beyler Baskı kurmak için Juve çok ii takım İkiz kulelerin arkasına Delpieroyu koyun Geriyi kafanıza göre ayarlayın mükemmel baskı taktiğidir ama defanstanda zor çıkarsınız Uzun topla oynarsanız rahat çıkarsınızda.!
  • ben brezilyanın o kadar da güçlü olfuğunu düşünmüyorum.kaleci, orta saha ve forvetine lafım yok da defansı dökülüyor.aynı şekilde oyunda bazı takımların güçlerini gerçeğinden o kadar uzak yapmışlar ki, oynarken çıldırıyorum.mesela chelsea ve barça...
    ben pes4 de en güçlü takım olarak inter diyordum, hala da biraz inter sempatim var ancak şu anda pes5deki en iyi klüp takımı milan...arkadaşlara bu konuda katılıyorum..
    milli takımlara gelince, en güçlüsü tartışmasız FRANSAdır...neden mi?
    kaleci:barthez
    defans:thuram, silvestre
    orta saha; zidane, giuly, pires, saha, wiltord
    forvet; henry, trezegeth,
    daha ne olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Milan ve Brezilya en güçlü takımlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

ben brezilyanın o kadar da güçlü olfuğunu düşünmüyorum.kaleci, orta saha ve forvetine lafım yok da defansı dökülüyor.aynı şekilde oyunda bazı takımların güçlerini gerçeğinden o kadar uzak yapmışlar ki, oynarken çıldırıyorum.mesela chelsea ve barça...
    ben pes4 de en güçlü takım olarak inter diyordum, hala da biraz inter sempatim var ancak şu anda pes5deki en iyi klüp takımı milan...arkadaşlara bu konuda katılıyorum..
    milli takımlara gelince, en güçlüsü tartışmasız FRANSAdır...neden mi?
    kaleci:barthez
    defans:thuram, silvestre
    orta saha; zidane, giuly, pires, saha, wiltord
    forvet; henry, trezegeth,
    daha ne olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Milan ve Brezilya en güçlü takımlar.

Fransa'nın defans sorunu daha fazla bence. Silvestre yok Fransa'da. Ayrıca Barthez yerine de coupet kullanılmalı. Brezilyanın defansı r.carlos - Lucio - Juan - Cafu gayet iyi bence. Juan yerince g.silva'da kullanılabilir.

• Van Basten, Ruud Gullit, Johan Cruyff, Van Brukallen, Reijkard, Ronald Koeman Van Hanegam, Krol ve daha niceleri. İstediğiniz takımı alın bilen birinin karşısında bu takım karşısında darma duman olursunuz. ÖZellikle forvet hattını yan toplarda durdurmassınız.
  • beyler bugün bizim ünivde avea turnuvası oldu. ben gittim, hep brezilyaya odaklanmıştım.adamlar demezmi milli takımlar yasak.şimdiye kadar hiç pes5 te klup takımı aldığım yok.bende ilk başta barça sora chealse elendiğim maçtada arsenali aldım.. neyse oyun 32 kişi ile eleme usulü başladı. bende çeyrek finalde şutlandım.zaten beni yenen finalde ps 2 yi götürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 28 Nisan 2006; 18:25:14 >
  • milan-ingiltere
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asajj

quote:

anlat burda anlat atleticoyu geçene kadar kac takım deiştirdin kac taktik deiştirdin anlat aydınlansın toplum

arsenal e cözüm bul öyle geç karşıma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.