Şimdi Ara

PES 5 TEKİ EN GÜÇLÜ TAKIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Van Basten, Ruud Gullit, Johan Cruyff, Van Brukallen, Reijkard, Ronald Koeman Van Hanegam, Krol ve daha niceleri. İstediğiniz takımı alın bilen birinin karşısında bu takım karşısında darma duman olursunuz. ÖZellikle forvet hattını yan toplarda durdurmassınız.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Van Basten, Ruud Gullit, Johan Cruyff, Van Brukallen, Reijkard, Ronald Koeman Van Hanegam, Krol ve daha niceleri. İstediğiniz takımı alın bilen birinin karşısında bu takım karşısında darma duman olursunuz. ÖZellikle forvet hattını yan toplarda durdurmassınız.

benim galatasarayımı görmek istemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

benim galatasarayımı görmek istemezsin

Alıntıları Göster
    her takımla oynarım affım yoktur, çinle klasik hollandayı bile yenmişliğim vardır. milli takımlardan favorim kamerun, kulüplerden ise borussia dortmund ve w.bremen

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOneMercury

her takımla oynarım affım yoktur, çinle klasik hollandayı bile yenmişliğim vardır. milli takımlardan favorim kamerun, kulüplerden ise borussia dortmund ve w.bremen

Alıntıları Göster
    Brezilya ve Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figo

Brezilya ve Arsenal

Alıntıları Göster
    Arsenal çok hızlı bir takım ama Milan veya Juventus 'u tercih ederim .... Milli takımlarda da Çek Cumhuriyeti favorimdir ama Brazilya en iyi takımdır ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmekarasıdomates

Arsenal çok hızlı bir takım ama Milan veya Juventus 'u tercih ederim .... Milli takımlarda da Çek Cumhuriyeti favorimdir ama Brazilya en iyi takımdır ....

Alıntıları Göster
    artık brezilyayı almıyorum yeni takımım inter.peki brezilyayı aldırmamaları haksızlık değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimtürk

artık brezilyayı almıyorum yeni takımım inter.peki brezilyayı aldırmamaları haksızlık değilmi

Alıntıları Göster
    İnter'de çok güçlü ama hem çabuk yoruluyor hemde formlar iyi çıkmıyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimtürk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

Ben hiçbir zaman Milli Takım - Takım karşılaşması yapmadım . İnter e ısınamadım ben bir türlü ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmekarasıdomates

quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

Ben hiçbir zaman Milli Takım - Takım karşılaşması yapmadım . İnter e ısınamadım ben bir türlü ya...

Alıntıları Göster
    Inter bıreysel oynamayı sewen herkes ınter ı sewer zaten ama taktık ve takım oyunu juve tabıkı

• quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Inter bıreysel oynamayı sewen herkes ınter ı sewer zaten ama taktık ve takım oyunu juve tabıkı

Alıntıları Göster
    bence sacma bi konu bu.... kişisel seviyeye baglı.. adam calım atabiliyorsa bol bol.. ofansı cok guclu olan 3 oyucusu olan bi takımm secse bile basarılı olur.. birde taktige bakar bunlar.. kanatları iyi kullanan birisinin m.united gibi kanatlardan iyi akınlar yapan takımları secmesi normaldir yane.. ben mesela defansı saglam tutupta 2 forve 1 de forvet arkadası oynuyorum.. ama forvetlerin birisi hızlı cevik ve teknigi yuksek henry gibi oyuncu olması gerekiyor.. bu yuzden fenerbahcede dahi baya iyi oynuyorum.. ama galatasarayda böyle bişey yok.. hasan sas belki biras o tipte.. neyse demek istedigim en iyi takım diye birsey yok.. herkesin en iyi takımı oynadıgı taktige en uygun takımdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: J c K

bence sacma bi konu bu.... kişisel seviyeye baglı.. adam calım atabiliyorsa bol bol.. ofansı cok guclu olan 3 oyucusu olan bi takımm secse bile basarılı olur.. birde taktige bakar bunlar.. kanatları iyi kullanan birisinin m.united gibi kanatlardan iyi akınlar yapan takımları secmesi normaldir yane.. ben mesela defansı saglam tutupta 2 forve 1 de forvet arkadası oynuyorum.. ama forvetlerin birisi hızlı cevik ve teknigi yuksek henry gibi oyuncu olması gerekiyor.. bu yuzden fenerbahcede dahi baya iyi oynuyorum.. ama galatasarayda böyle bişey yok.. hasan sas belki biras o tipte.. neyse demek istedigim en iyi takım diye birsey yok.. herkesin en iyi takımı oynadıgı taktige en uygun takımdır..

Alıntıları Göster
    walla çok güçlü bir takım olmamasına rağmen ben interi seçiorum yaklaşık 7-8 senedirde interle oynadım psone da bile psone beni kimse yenemezdi ama şimdi bazen yenildiim oluyo oda çok nadir en son 2-3 ay önce yenildim galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

walla çok güçlü bir takım olmamasına rağmen ben interi seçiorum yaklaşık 7-8 senedirde interle oynadım psone da bile psone beni kimse yenemezdi ama şimdi bazen yenildiim oluyo oda çok nadir en son 2-3 ay önce yenildim galiba

Alıntıları Göster
    bence en güçlü takımlar klasik takımlar...klasik brezilya--->pele--zico--socrates--kaniga gibi daha ismini çıkaramadığım bir sürü oyuncu(malum isimler arap saçı)

klasik arjantinde maradona ve diğerleri

klasik hollanda da --tabiki-- [cruyff--van basten] bu ikisinin hastasıyım---kouman---reikard---gullit---vs

fransa da platini tigana lı kadrosu

ama benim favorim klasik almanya makina dişlisi gibi çok iyi top çeviriyorlar

-->Beckenbauer--mateus---klinsman--rumenige--rudi vöhler---ismini çıkaramadığım bir sürü oyuncu var(malum isimler sallamasyon)ama mevkisinden tipinden biraz da isminin yakınlığından kim olduklarını anlıyorsunuz...

almanya benim oyun tarzımı birebir oynuyor sistemde hiç değişiklik yapmaya gerek yok 3-4-3...
    Beckenbauer ile topu defanstan alıp tüm sahayı tek başına geçerek attığım 3 gol var(not Beckenbauer in dünya kupalarında tam 6 golü var..defans oyuncusu için çok iyi bir rakam)...adam deli top sürüyor...o yüzden Beckenbauer i defansın biraz önünde orta sahada oynatmaya başladım ataklara daha çok katılıyor..

klasik takımların tek kusuru kaliteli oyuncuları yedekte tutması. yani kouman---reikard---gullit--van basten gibi oyuncuları yedek kulübesinde oluyor.

klasik takımlardaki oyuncular çok iyi şut atıyorlar...ben ceza sahası dışından o kadar çok gol attımki hangisini kaydedim diye şaşırdım(pele ile santradan atmıştım)

ama şunu söyleyim takımdaki oyunculardan ziyade sistem çok önemli..önce iyi bir sistem ve oyun tarzı belirleyeceksin kendine yoksa o oyuncular kurtaramaz seni...

klasik hollanda yı oynayanlar bilirler takımda nerdeyse forvet yok...total futbol oynuyorlar toplu hucüm toplu defans.. bu oyun sistemiyle çok fazla pozisyona giremiyorsunuz.. ama sistemi ve oyuncuların yerlerini değiştirdiğiniz zaman takım deli gibi oynuyor...

SAYGILAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: yu_cin

bence en güçlü takımlar klasik takımlar...klasik brezilya--->pele--zico--socrates--kaniga gibi daha ismini çıkaramadığım bir sürü oyuncu(malum isimler arap saçı)

klasik arjantinde maradona ve diğerleri

klasik hollanda da --tabiki-- [cruyff--van basten] bu ikisinin hastasıyım---kouman---reikard---gullit---vs

fransa da platini tigana lı kadrosu

ama benim favorim klasik almanya makina dişlisi gibi çok iyi top çeviriyorlar

-->Beckenbauer--mateus---klinsman--rumenige--rudi vöhler---ismini çıkaramadığım bir sürü oyuncu var(malum isimler sallamasyon)ama mevkisinden tipinden biraz da isminin yakınlığından kim olduklarını anlıyorsunuz...

almanya benim oyun tarzımı birebir oynuyor sistemde hiç değişiklik yapmaya gerek yok 3-4-3...
    Beckenbauer ile topu defanstan alıp tüm sahayı tek başına geçerek attığım 3 gol var(not Beckenbauer in dünya kupalarında tam 6 golü var..defans oyuncusu için çok iyi bir rakam)...adam deli top sürüyor...o yüzden Beckenbauer i defansın biraz önünde orta sahada oynatmaya başladım ataklara daha çok katılıyor..

klasik takımların tek kusuru kaliteli oyuncuları yedekte tutması. yani kouman---reikard---gullit--van basten gibi oyuncuları yedek kulübesinde oluyor.

klasik takımlardaki oyuncular çok iyi şut atıyorlar...ben ceza sahası dışından o kadar çok gol attımki hangisini kaydedim diye şaşırdım(pele ile santradan atmıştım)

ama şunu söyleyim takımdaki oyunculardan ziyade sistem çok önemli..önce iyi bir sistem ve oyun tarzı belirleyeceksin kendine yoksa o oyuncular kurtaramaz seni...

klasik hollanda yı oynayanlar bilirler takımda nerdeyse forvet yok...total futbol oynuyorlar toplu hucüm toplu defans.. bu oyun sistemiyle çok fazla pozisyona giremiyorsunuz.. ama sistemi ve oyuncuların yerlerini değiştirdiğiniz zaman takım deli gibi oynuyor...

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    Barcelona'yı tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal_53

Barcelona'yı tek geçerim

Alıntıları Göster
    arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGEagLE

arsenal

Alıntıları Göster
    kesinlikle galatasaray

.....................buffon...................... .................schmichel..................
    ...........kmol....nesta....rijkard............... ..........stam...puyol....paseralla....
    ...................tigana.............................. ....beckhenbeur matehus stoichkov..
    .........nedved................platini............. ......................ziko...................
    ....................gulit........................... ........stefano.....batistuta....maradona
    ..c.ronaldo...................pele............
    .................v.basten.......................

soldaki benim galatasarayım diğeri fener

• quote:

kesinlikle galatasaray

.....................buffon...................... .................schmichel..................
    ...........kmol....nesta....rijkard............... ..........stam...puyol....paseralla....
    ...................tigana.............................. ....beckhenbeur matehus stoichkov..
    .........nedved................platini............. ......................ziko...................
    ....................gulit........................... ........stefano.....batistuta....maradona

Alıntıları Göster
    ac milan ülke brezilya ama benim pes 5 te tabiki fenerbahçe

• Arkadaşlar siteye yeni üyeyim forum açamıyorum da...
    Güçlü takım die bişey olmaz.
    Yetenek we taktik zekası olur.
    en kötü takımla bile clasik hollanda,arjantin,brazilya yenilir.
    Siteye bi de pes5 en güzel taktik die bişey açsanızya...Not:açan arkadaş bana haber werirse çok sewinirim..Çok güzel bi taktiğim war.Yenemeyeceğiniz takım kalmazzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzuhucresi

Arkadaşlar siteye yeni üyeyim forum açamıyorum da...
    Güçlü takım die bişey olmaz.
    Yetenek we taktik zekası olur.
    en kötü takımla bile clasik hollanda,arjantin,brazilya yenilir.
    Siteye bi de pes5 en güzel taktik die bişey açsanızya...Not:açan arkadaş bana haber werirse çok sewinirim..Çok güzel bi taktiğim war.Yenemeyeceğiniz takım kalmazzzzz
    pes5 üst konusunda yazabilirsin bunları
    ayrıca topic açmaya gerek yok

not:bölüm konularının olduğu sayfanın sol ütte YENİ MESAJ yazan yerden topic açabilirsin
  • quote:

pes5 üst konusunda yazabilirsin bunları
    ayrıca topic açmaya gerek yok

not:bölüm konularının olduğu sayfanın sol ütte YENİ MESAJ yazan yerden topic açabilirsin

Alıntıları Göster
    pest5 te en güçlü takım eski oyuncuları bir takıma toplayınca ortaya çıkıyor mesela
    ----------------------Zoff----------------------------------
    -----Vogts----------Beckenbauer--------Rijkaard------
    ---------------------Matthaus--------------------------
    ----Gullit------Cruyff------Maradona------Zico-----
    -----------------Pele---------Van Basten--------
    benim favori 11 im
    kesin deneyin klasikleri
    ben bu takımla arkadaşları sinir ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

pest5 te en güçlü takım eski oyuncuları bir takıma toplayınca ortaya çıkıyor mesela
    ----------------------Zoff----------------------------------
    -----Vogts----------Beckenbauer--------Rijkaard------
    ---------------------Matthaus--------------------------
    ----Gullit------Cruyff------Maradona------Zico-----
    -----------------Pele---------Van Basten--------
    benim favori 11 im
    kesin deneyin klasikleri
    ben bu takımla arkadaşları sinir ediyorum

Alıntıları Göster
    uzaktan şut atabilen tek adamla maç kazanabilirim ama en iyisi şu an benim futboluma göre milan bencede oyun karekterine bakar birde biraz olsun o takımla gönül bağına

• quote:

kesinlikle galatasaray

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: megi21

kesinlikle galatasaray

hayal gücün bayagı iyimiş

benim takımlar france ve arsenal

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.