elimde pes 5 in 3 cdlik versiyonu var ve pes5 mi borumu diyorum çünkü;
1-koskaca ispanya liginde Barcelonayla 21 maçta 4 galibiyetim var oyunu hiç bilmiyen biri bile barcayla bu kadar kötü olamaz bu nedir böle çok kazı bi oyun olmuş 2- oyuncular k..larını çevirene kadar mevsimler geçiyo hiç bu kadar ağır oyuncular topluluğu görmemiştim suma güreşçieri bile bunlardan daha seri ve kıvrak 3- artık maç içinde bi kaç gol atmaktan vazgeçtim pozisyona girmeyi başarı sayıcam o da yok kardeşim sanki otobüsten inip kağnıyla gidiyorum karşı kaleye 4-oyuncum kaleciyle karşı karşıya arkadan çelme (her halukarda kırmızı olması lazım) kart bile yok hani nerde yapay zeka halbuki pes4 te bu pozisyonlar kırmızı olmasa bile sarı kesin çıkardı ki onada illet olurdum. 5-21 maç dışında farklı yerlerde yaptığım maçlarda var ve nedense hava sıcaklığı hep 13 ile 17 derece arası yaw bir önceki versiyonda çeşit çeşit ısı ve hava koşulları yağmur başta olmak üzere vardı bu konuda KONAMİ kesinlikle iltifa kaybetmiş 25 tane maçın birinde yağmur olmaz mı haa unutmadan bide karlı hava falan varmış oyuncular içlerine bi şetyler giyomuş da bide nefesleri görülüyomuş soğuğun etkisiyle hani nerdeee sadece en fazla 1 derece sıcaklık değişiklikleri oluyo çok kıl bi durum naapmış bu adamlar iyice b.klamış. 6- takımların sahaya çıkış animosyonları hiç heyecan vermiyo ve pes 4 ün gerisinde kalmış maçın havasına giremiyosunuz ayriyetten poster çekimi ve puan tablosuda yokk bu ne yaw pes 5 mi yoksa boru mu? 7- oyunu tek iyi noktası çoğu kişinin dert ettiği faul sıklıkları ben hiç şikayetçi değilim zira frikik ve duran toplardan gol olma olasılığı yükseliyo şimdi moder futbolda artık duran toplar çok önemli bu oyuna gerçekçilik katmış ama frikiktende gol atmak deveye handek atlatmak kadar zor... 8-bu adidas topuna da kıl oluyorum değiştirmeyi denedim ama sanırım 3 cdlik versiyonda topu değiştiremiyoruz oyun orjinal olmadığı için konamiyi suçluyamıcam ama yardımcı olabilicek arkadaş varsa memnun olurum sorun 3cdlik versiyonda oynamam mı acaba!! he unutmadan 9 9- o ne öle ya garip garip isimler oyunda bjk ile f.b devarmış ben bulamadım ne ismi taktılarsa artık oyuncuların çoğu 3-4 lig dışında orjinal değil ee milli takım oyuncularımızda öle gelde oyunu oynucak hevas kalsın içinde ahhh KOAMİ ahhh 1 yıl daha bekleticen bizi pes4 e devam galiba
Git işine oynamayı bilmiyosunuz konuşuyorsunuz. Altı yıldızda 3'ten aşağı fark atmaz oldum git öğrende gel.
OYUNU PS2 DE VE PCDE OYNADIM..DEDİĞİN ÇOK AÇIK..PCDE BELİRGİN HATALAR VAR..PS2 DE OYUNCUYA DİREK PAS ATIYOR AMA PCDE SAÇMA SAPAN ADAMLARA PAS VERİYOR..ADAMLAR AĞIR BAZEN DİĞER OYUNCULARI BİLE TOPLA KOŞARKEN YAKALIYAMIYOR..ÇOK FAUL ÇALINIYOR..MASTER LİGDE BİZİM ADAMLAR YORULDUMU BIRAK OYUNU GİT..
AMA BUNLARIN HEPSİNE RAĞMEN ŞAHANE Bİ OYUN OLMUŞ..YİNEDE EVDE PCDE OYNAMAYI TERCİH EDİYORUM ÇÜNKÜ GÖRSEL AÇIDAN DAHA GÜZEL...YAKINDA YAMA ÇIKAR ZATEN..GERÇİ PS2 KADAR İYİ OLAMAZ AMA YİNEDE DÜZELTMELER OLACAKTIR.. AYNI PCDE 4 KİŞİ KARŞILIKLI MAÇ YAPMANIN EVKİ İNANILMAZ..BU OYUNLARA DUA ETSİNLER GAMEPAD KAVARMINI PCYE GETİRDİ VE ÜRETİCİLERE YENİ PARA KAPISI AÇILDI
pes 5 de 6 yıldız yok ki yaww
ama ben 5 yıldızla bazen yenip bazen yeniliyorum çok kolay yada çok zor olduğu söölenemez orta halli.....
pes 5 te pes shopta unlock yaparsan 6 yıldız seviyesi var bence oyun başlangıçta zor görünebilir ama oynanışa alıştıkça mükemmel bir zevk alıyosunuz oyundan
quote:
Orjinalden alıntı: 17egemen
Git işine oynamayı bilmiyosunuz konuşuyorsunuz. Altı yıldızda 3'ten aşağı fark atmaz oldum git öğrende gel.
kardeşim savelerini alabilirmiyim ama tabi yenildin mi çıkıp tekrar girmediysen öle hava atıpda durma oyunu zor yapmışlar kimse ben her maç 3 fark atıp kazandım diyemez çünkü atamaz sallamayalım eğer o kadar çok güveniyosan gel karşımada ders vereyim şu online olayını çözsünler senle maç yapmak lazım....
ben winning i 3 serisinden beri oynuyorum.pes çıktığında da 1 den başladım ondan önce de iss bunlar aynı aten neyse.gerçekten ii oynarım ukalalık yapmiim ama.zaten winning 3 ten beri oyunu kapan klasik taktiği vardır winning in forvete hızlı adam koy kanatlardan bindir.pes 5 haricinde bunu yapan adamın 1-2 maç dışında yenilmesi imkansız.pes 5 in güzelliği ise her adamın bir derece ağır olması.henry i alırdık eskiden koş gol at derdik.önü boşaldığı anda kimse bişi yapamazdı.durum öle değil pes 5 te.her defans tutabiliyor her adamı.bu yüzden biraz zor.hatta ilk aldığımda hemen 5 yıldızla başladım karşıya real madrid ben de nijmegen i aldım.tabii eminim kazanacağımdan 5 yedim.anladım ki konami yıllardan beri isteğim her oyuncunun kapasitesini yaklaştırma meselesi yani futbolcuların yetenekleri arasında dağlar kadar fark olmaması meselesini çözmüş.gerçi şimdi yeniom 6 yıldızı o başka.alışınca yeniyosun ama fark atamıosun zor oluo.gelelim hava durumuna.benim gözlemlediğim kadarı ile kar yağdığında hava sıfırın altına düşüyor güneş açtığında 22-23 civarında seyrediyor onu anlamadım ya yanlış gördün ya da başka bişi bilmiyorum ama o konuda bende sorun yok.gelelim kırmızı kartlara.bu konu pes5 te de çözümlenebilmiş diil.yani eft bu konuda yapay zeka sıfır.
quote:
o ne öle ya garip garip isimler oyunda bjk ile f.b devarmış ben bulamadım ne ismi taktılarsa artık oyuncuların çoğu 3-4 lig dışında orjinal değil ee milli takım oyuncularımızda öle gelde oyunu oynucak hevas kalsın içinde ahhh KOAMİ ahhh 1 yıl daha bekleticen bizi pes4 e devam galiba
bu konaminin suçu değil.o lisansı alınan takımlar konaminin fiyatını kabul ediyorlar.ama lisansı alınamamış takımlar daha fazla para istedikleri için takımlar ve futbolcular gerçek isimleri ile yazılamıyorlar
ayrıca hakemin faul olduğunda hemen olay mahaline koşması,karlı hava,ve oyunun zorlaştırılması çok tatlı olmuş.ayrıca baştaki video da on numara
elimde pes 5 in 3 cdlik versiyonu var ve pes5 mi borumu diyorum çünkü;
1-koskaca ispanya liginde Barcelonayla 21 maçta 4 galibiyetim var oyunu hiç bilmiyen biri bile barcayla bu kadar kötü olamaz bu nedir böle çok kazı bi oyun olmuş 2- oyuncular k..larını çevirene kadar mevsimler geçiyo hiç bu kadar ağır oyuncular topluluğu görmemiştim suma güreşçieri bile bunlardan daha seri ve kıvrak 3- artık maç içinde bi kaç gol atmaktan vazgeçtim pozisyona girmeyi başarı sayıcam o da yok kardeşim sanki otobüsten inip kağnıyla gidiyorum karşı kaleye 4-oyuncum kaleciyle karşı karşıya arkadan çelme (her halukarda kırmızı olması lazım) kart bile yok hani nerde yapay zeka halbuki pes4 te bu pozisyonlar kırmızı olmasa bile sarı kesin çıkardı ki onada illet olurdum. 5-21 maç dışında farklı yerlerde yaptığım maçlarda var ve nedense hava sıcaklığı hep 13 ile 17 derece arası yaw bir önceki versiyonda çeşit çeşit ısı ve hava koşulları yağmur başta olmak üzere vardı bu konuda KONAMİ kesinlikle iltifa kaybetmiş 25 tane maçın birinde yağmur olmaz mı haa unutmadan bide karlı hava falan varmış oyuncular içlerine bi şetyler giyomuş da bide nefesleri görülüyomuş soğuğun etkisiyle hani nerdeee sadece en fazla 1 derece sıcaklık değişiklikleri oluyo çok kıl bi durum naapmış bu adamlar iyice b.klamış. 6- takımların sahaya çıkış animosyonları hiç heyecan vermiyo ve pes 4 ün gerisinde kalmış maçın havasına giremiyosunuz ayriyetten poster çekimi ve puan tablosuda yokk bu ne yaw pes 5 mi yoksa boru mu? 7- oyunu tek iyi noktası çoğu kişinin dert ettiği faul sıklıkları ben hiç şikayetçi değilim zira frikik ve duran toplardan gol olma olasılığı yükseliyo şimdi moder futbolda artık duran toplar çok önemli bu oyuna gerçekçilik katmış ama frikiktende gol atmak deveye handek atlatmak kadar zor... 8-bu adidas topuna da kıl oluyorum değiştirmeyi denedim ama sanırım 3 cdlik versiyonda topu değiştiremiyoruz oyun orjinal olmadığı için konamiyi suçluyamıcam ama yardımcı olabilicek arkadaş varsa memnun olurum sorun 3cdlik versiyonda oynamam mı acaba!! he unutmadan 9 9- o ne öle ya garip garip isimler oyunda bjk ile f.b devarmış ben bulamadım ne ismi taktılarsa artık oyuncuların çoğu 3-4 lig dışında orjinal değil ee milli takım oyuncularımızda öle gelde oyunu oynucak hevas kalsın içinde ahhh KOAMİ ahhh 1 yıl daha bekleticen bizi pes4 e devam galiba
Walla ne olursa olsun bence en iyi futbol oyunu KONAMİ PES 6 yı yapana kadarda oyle kalacak
bende karlı hava yok yaw unlock edilmesi falan mı lasım....??
Oynamayı beceremeyenler lütfen oyuna b.k atmasın!!!! Öğrenmeye çalışsın daha iyi!
quote:
Orjinalden alıntı: kayanka
bende karlı hava yok yaw unlock edilmesi falan mı lasım....??
nasıl yok ya üstte season var ordan winterı seç sonrada allta snow seçcen hemn
Mario futbol var. Tavsiye ederim.
yok rainy var snowy yok:(
quote:
Orjinalden alıntı: affetmez
quote:
Orjinalden alıntı: 17egemen
kardeşim savelerini alabilirmiyim ama tabi yenildin mi çıkıp tekrar girmediysen öle hava atıpda durma oyunu zor yapmışlar kimse ben her maç 3 fark atıp kazandım diyemez çünkü atamaz sallamayalım eğer o kadar çok güveniyosan gel karşımada ders vereyim şu online olayını çözsünler senle maç yapmak lazım....
Senle tatışacak değilim tamam mı. Oynarız gerekirse.
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki dosyayı indirip save dosyasının içine atın(winzipten extrack yapıp tabii) hem takımların hem oyuncuların isimleri düzelsin,zevkli zevkli oynayın,buda benden kıyak olsun PES_5'cilere...Yakında iyi bir pach çıkar zaten...Bence oyun mükemmel,zorlaştıkca daha güzel oluyor hareketler çok gerçekci olmuş....
bence oyun gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu.oynamayı bilmiyorsanız o ayrı tamam başlarda alısana kadar biraz zor geliyor cok faul yapıyorsunuz falan ama şimdi bi maçta 10 faul ya yapıyorum ya yapmıyom ben ki normal hayatta tv de maç seyretmeyen adam bu oyuna bayılıyorum
Abi bence de güzel olmamış pes5
quote:
Orjinalden alıntı: altuko
Abi bence de güzel olmamış pes5
alışana kadar pes4 bana da öyle gelmişti...o zamanlar pes 3 daha iyi diyodum..ama alışınca anlıyosun..
her yeni çıkan pes daha iyi oluyoo bence...
barcayla da oynayamıyosan git kumda oyna , ben aston villa yı aldım 15 den fazla galibiyetim var daha sezon bitmedi 5 yıldız la