Şimdi Ara

PEs 5 mi yoksa Boru mu?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu cok zorlastıran bir olay var bikac mac oynadıktan sora oyunculara kondisyon yuklemezseniz yada kondisyonu bitik adamlarla oynarsanız 3 yıldızdada yenemezsiniz takımları buda bi dipnot
  • bu oyunu MASTER LIG'de oynamak için oyunun bütün özelliklerini gerçekten iyi bilmeniz gerekiyor.. öyle bir takımı alıp kuru kuru 20maç yapıp harikalar yaratmak o kadar kolay değildir.. MESELA;
    1- her maçtan önce ve sonra futbolcuların kondisyonlarına dikkat etmek lazım, yorulmuş olan futbolcuları dinlendirmek lazım.. (gerekiyorsa hemen kondisyon çalışması yapılmalı)
    2- oyundaki taktikleri ve stratejileri iyi anlamak lazım; ofsayt'a düşürme, adam tutturma, takım halinde ileri çıkma geri dönme, kimin ne kadar defansa geleceğini belirleme gibi çeşitli ayrıntıları bilmek lazım..
    3- oyunda adamları sürekli depar modunda koşturmamak lazım, sadece gerektiğinde depara kalkmak lazım..
    4- sezon ortasında ve sonunda futbolcuların durumlarına göre kondisyon çalışması yaptırıp özelliklerini yükseltmek lazım..
    5- tek bir adamla sahayı boydan boya geçmemek lazım, sürekli top çevirmeli, adam kaçırma paslarıyla pozisyona girmek lazım..
    6- aşırı yorulan futbolcuların çok çabuk sakatlandığını bilmek lazım..
    7- hakemin çok fazla aleyhimize faul verdiğini kabul ediyorum ama bu gerçek hayatta da olabiliyor

"Ben bu gibi ayrıntılarla uğraşamam" diyorsanız hemen oyunu silin.. Ama bu oyunu gerçekten anladığınız zaman başından kalkamıycaksınız..

PES5 = %99 GERÇEK FUTBOL

• ben zaten masterda oynamıyorum ana menüden direk lige giriyorumda oyuncular gerçekten çok ağır acaba bende pes4 ten gelen bi alışkanlık olduğu için mi?
    oyunun içindede çok çabuk koondisyonu düşüyooyuncuların barca oluyo Taşra spor bi sonraki maçta kadroyu revize ediyorum 18e girmemiş adamı bazen direk 11 e da alıyorum ama MESSİ dışında performans alamıyorum onlarda maç başında kondisyonu full olmasına rağmen devreyi zor bitiriyolar

şu hava olayına canımsıkıldı pes4 te sanki daha çeşitliydi kardeşim her maç hava güneşli mi olur yaw bizim değiştirmemiz dışında computer otomatik ayarlamıyo mu ? maçtan maça bu kadark kısır olmaz ki yaw

neyse pes5 i öğrenmek yada ustalaşmak için daha çok vakit ayırıcam da sonuçta hava durumununda benim oyun kabiliyetimle alakası yok aynı yapılan faullere kart gösterilmediği gibi..
  • bence oyunu herkes oynadığında hemen gol atayım yada oyunu hep rakip ceza sahasında oynayayım diyo. hadi fifa olsa neyse ama bu pes!! gerçekçilik zirvede.ayrıca hakeme göre de kart göstermeler değişebiliyor. bazıları çom faul çalıyor bazısı az kart çıkarıyo. oyunu oynadıkça daha çok sarıyor. ilk başta gerçekten çok zorlanuyorsun ama ileride muhteşem zevk alıyorsun. HER BİR POZİSYONUN DEĞERİNİ DAHA ÇOK ANLAMAYA BAŞLIYON..
  • arkadaslar bu faul meselesinde ben de ilk başlarda zorluk çektim ama insan oynadıkça alışıyor.su anda faul yapmadan biten maçım bile oldu haa adamlar faul yapıyorlar o ayrı 6 yıldızda oyunun bence yapay zekadaki en büyük problemi bence tam kaleciyle karşı karşıya kalacakken adam arkadan müdahale ediyor ve hakem de buna hiçbir kart göstermeyip sadece faul çalıyor sanki adam istemeden yaptı der gibi işte bunun düzeltilmesi lazım bence tek eksik yönü bu çünkü bu sürekli başıma geliyo.diğer taraftan oyunun skorunun ne olacağı hiç belli olmuyor bazen cok iyi bir takımla oynayıp zayıf bir takımı yenemiyorsunuz ya da pozisyona giremiyorsunuz bunun da yolunu buldum o zaman acilen taktiğinizi değiştiriyorsunuz zaten bı gerçek hayatta da böle bana göre dediğim eksik dışında oyun müthiş ayrıca pes 4 e göre grafikleri bence bir derece yukarı atlamış mesela ben pes 4 ü high ta oynuyodum simdi pes 5 i medium da oynuyom görüntüler aynı gibi geliyo bana bilmem katılırmısınız...

• dün arkadaşlarla yağtığım maçların sonuçlarını yazaım bi: 5-1 4-0 5-1 3-2 2-0 demekki oyunda bir boruluk durumu söz konusu değil oynayana beceriksiz olursa böyle laf atma durumu ortaya çıkyor ayrıca faullerde de temkinli oynarsan bi aşırılık söz konusu değil fakat otomatik prese abanırsan yersin faulu...böle bilmeden birşeyleri eleştirmelerine deli oluyrm...
  • oyun mükemmel zor olmasıda çok ii bence bende 5 yıldızda oynuyorum..ama skorlar hiç belli olmuyor..her önüne gelene 5-6 atarsan ne zevki kaldıki zaten..3-4 maç sonra oynamazsın yenildikçe hırs geliyo...

Dünyanın en ii futbol oyunu...PES 5
  • yaw tamam oyun bir numara ben beceremiyorum (bu arada sorunum maç kazanamamak gol atamamak değil ZEVK alamamak) şu hava koşullarını nasıl halletcez yapay zeka orda da düşük 25 maç ilkbaharda yapılır mı yaw bari bu konuda bana hak verin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.