pes 5 in demosunu 2 gün önce indirdim başından kalkamıyorum bi oyun bu kadar güzel olur 1- bikere r1+x pres olayı bitmiş okadar kolay değil artık topu kazanmak gerçi başlarda zorlanıyosun ama alıştıkça daha çok zevk alıyosun 2-pes4 pes3 den daha yavaş gelmişti bana ama konami pes5 le bunu gidermiş oyun çok seri daha akıcı avantaj olayıda düzene girmiş 3-artık malca kaleci hatalarına son 4-topla depar attıkça top ayağından daha çok açılıyo ve çalım atmak o kadar zorlanıyo 5-kornerler ve uzaktan şutlar daha etkili aslında fazlada uzatmaya gerek yok bi futbol oyunundan daha ne beklersiniz ki pes5 den sonra hala fifa oynayan varmı acaba 6 cd o oyunu alan varmıdır buarada pes5 kaç cd bilen varmı arkadaşlar ve nezaman düşecek piyasaya artık bu oyun????????????
upped
Inteş(R) Pentıum(R) 4 (CPU) 3.00GHz 3.00 GHz 512 MB RAM calıstırırmı bu oyunu ?
quote:
Orijinalden alıntı: makedown
Inteş(R) Pentıum(R) 4 (CPU) 3.00GHz 3.00 GHz 512 MB RAM calıstırırmı bu oyunu ?
Ekran kartın ne?.Bu arada konuya bak 6 sene sonra ilk defa hortladı ...
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
bilmem ben ekran kartı nedir vede dolasırkende bi yazayım dedim
Çalıstırırmı vede buny yuklerkende donuyo ve yanıt vermıyor sinir oldum bi turlu kuramadım oyunu yafh